- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
O benim hemşom bana zarar gelmez ondan
Kimi tutuyordu o şaşkın. Sinsirella Akın vardı. Birde Gökhan. İkisi de patates olmuştu![]()
Neyse ki ilahi adalet geç de olsa tecelli etti.. Adem gibi bir sert kayaya çarpan Turabi bu sefer neye uğradığını şaşırdı ve yarış dışı kaldı.. Balonu geç de olsa patladıDiğer sene Hasancı oldular onu da postaladık@Bully
Oylarımı son 5 dk kullanarak seni çıldırtacağım @kerem gibi.Sen korkmam deyince sırf seni elemek için yarışmayı devraldım. Böyle de kudretli biriyim işte![]()
Oylarımı son 5 dk kullanarak seni çıldırtacağım @kerem gibi.![]()
Neyse ki ilahi adalet geç de olsa tecelli etti.. Adem gibi bir sert kayaya çarpan Turabi bu sefer neye uğradığını şaşırdı ve yarış dışı kaldı.. Balonu geç de olsa patladı
Bir dahakine recabı 1 dk kala gönderirim o zamanOylama yarışma başlamadan 1 saat önce bitiyor. Riskleri hesapladım. Hiç bir şey olmaz
Bugünde bize şikayet etti seni. Ne sinir bozucusun sen yaa![]()
Benim haberim bile yoktu
Turabi'ye giydirdiğim mesajı beğendiğin için teşekkür ediyorum Atacan'ımBenim haberim bile yoktu![]()
Atacan'ını da al kaybolTurabi'ye giydirdiğim mesajı beğendiğin için teşekkür ediyorum Atacan'ım![]()
Kes
Sonun yakın.Atacan'ını da al kaybol@sokak sanati
Bir dahakine recabı 1 dk kala gönderirim o zamanCiddi misin yoksa yine ortalığı mı karıştırmaya çalışıyorsun
![]()
AhahahahaNeyyy😱 Admini baştan çıkartıp demek o yetkiyi aldı![]()
@mrt-06 nasıl bu mesaja harika atarsın!!Sonun yakın.
@Bully abimle bir ara aramıza girmiştin...Yine derken![]()