Öyle böyle rakamlar da değil yani, insan hayret ediyor bir günde olanlara...Çok korkunç bu rakamlar, azalmasını beklerken katlanıyor.
Öyle böyle rakamlar da değil yani, insan hayret ediyor bir günde olanlara...Çok korkunç bu rakamlar, azalmasını beklerken katlanıyor.
Türkiye yardım edecek gibi duruyor en sonunda, İran ve Bulgaristan'a yardım etti malum. Oraya da yardım etsek...Çin ve Almanya dışında doğru dürüst yardım edecek ülke yok mu? Her gün 2 uçak dolusu insan ölüyor. Bu BM ve AB ne işe yarar. @Ahmed @sokak sanati @Yiğitt
Bizimkiler yardım eder zaten de umarım İtalya da yardım kabul eder. Çok çok acı bir durum özellikle aileleri ile telefonda vedalaşmaları beni çok duygulandırdı.Türkiye yardım edecek gibi duruyor en sonunda, İran ve Bulgaristan'a yardım etti malum. Oraya da yardım etsek...
Çin ve Almanya dışında doğru dürüst yardım edecek ülke yok mu? Her gün 2 uçak dolusu insan ölüyor. Bu BM ve AB ne işe yarar. @Ahmed @sokak sanati @Yiğitt
Aynen haklısın. Avrupa başta mülteci akımında sınıfta kaldı sonrada bu konuda. İtalya'ya çektiği muamelenin acısı ilerde çıkacaktır zira İtalya ne Balkan ülkeleri nede eski Sovyet artığı gibi birliğe sonrada katılan bir ülke değil.İngiltere AB'den çıkarak AB'nin bi yetkinliģinin kalmadığını gösterdi zaten bize.
Aynen haklısın. Avrupa başta mülteci akımında sınıfta kaldı sonrada bu konuda. İtalya'ya çektiği muamelenin acısı ilerde çıkacaktır zira İtalya ne Balkan ülkeleri nede eski Sovyet artığı gibi birliğe sonrada katılan bir ülke değil.
Anladığım kadarıyla markete de gidemeyecek. Destek ekipleri olacak ve onlardan yardım istenecek alışveriş vs için. 112, 155 aranabilir deniyor.+65 Yasağının detayını anlamadım... 3 defa okudum.. bu insalar hiçmi dışarı çıkmıcak yoksa mesela markete gidebilecek mi?
Anladığım kadarıyla markete de gidemeyecek. Destek ekipleri olacak ve onlardan yardım istenecek alışveriş vs için. 112, 155 aranabilir deniyor.
Bende anlamadım..merak etmemim nedeni babamın 67 yaşında olması. Ondan soruyorum çok arkadaşlar."Tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan" şeklinde bir ifade mevcut, bu grupta olan yaşlıların çoğu dışarı çıkmıyor ki zaten. Asıl tehlike arz eden, bu yaşlıların yakınları oluyor ve onlar da virüsü eve taşıyabilirler bu durumda. Biraz eksik ve yorum açık bir karar gibi geldi bana.
Tamamen toplumdan izole etmeleri çok zor zaten. Muhtemelen ihtiyaçlarını karşılayacak kişi sabit 1-2 kişi olacaktır ve sınırlı düzeyde kontakt kuracaktır. Dışarıda birden fazla insanla kontakt kurmalarından çok daha az tehlikeli."Tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan" şeklinde bir ifade mevcut, bu grupta olan yaşlıların çoğu dışarı çıkmıyor ki zaten. Asıl tehlike arz eden, bu yaşlıların yakınları oluyor ve onlar da virüsü eve taşıyabilirler bu durumda. Biraz eksik ve yorum açık bir karar gibi geldi bana.