Sadece biz olsakKocaelide herkes dışarda.
İstanbulda da durum aynıymış.
Virüs terk mi etti ülkeyi Benim mi haberim yok. Ne bu rahatlık anlamıyorum.
Sadece biz olsakKocaelide herkes dışarda.
İstanbulda da durum aynıymış.
Virüs terk mi etti ülkeyi Benim mi haberim yok. Ne bu rahatlık anlamıyorum.
çok çok doğru!! burada da (izmir) yaşlılarımız fink atıyor!!Ben 10 gün önce filan sokağa çıkma yasağı diye yatıp kalkıyordum herhalde. 10 gün! O gün 1000 kişiye bulaşsa ve onlar sadece 2 kişiye bulaştırmış olsa 1000-2000-4000-8000-16000-320000-640000-128000-250.000-500.000-1.000.000 yani 1 milyon kişi demektir en iyimser tabloda.
Bugün herkes dışarıdaymış, sahiller piknik alanları insan doluymuş. Herkese geçmiş olsun. İtalya’da da yolun başındayken insanlar dışarıya akın etmiş. Ama suçlu halk değil, Otoriter önlemler almayan ve sokağa çıkma yasağı ilan etmeyen hükümetlerdir. Ve bizimkiler de süreci mahvetmiş, eline yüzüne bulaştırmış durumda. Şu anki görünen tabloya göre her şey bittiğinde dünya genelinde bu virüse en çok yakalananları orantıladığımızda Top 10 ülke içinde olacak olmamız kaçınılmaz gözüküyor, hatta Top 5. Bugün sokaklardaki caddelerdeki insan kalabalığından sonra artık hiçbir şey söylemeye gerek yok. Sokağa çıkma yasağını geçen hafta ilan etmemiş olanlara hakkımız haram zıkkım zehir zemberek olsun.
Darısı İstanbul'a.
Kütük dostum bu problemi önceden tespit edip önlemini almış... @Maskeli Fedai
Teşkilatım bana önceden haber verdi hemen berbere koştum Dostlarım için seri berber yolluyorumDoğru mu bu, nasıl dostlarından ayrı hareket edersin... @Maskeli Fedai
Salacağım sayın Gs'li dostumSalacağız gibi duruyor Utku beyciğim, sen de salacak mısın... @Maskeli Fedai
E daha dün ulaşım kartları ücretlerinin bakanlığa bağlı olduğunu belirten bir twit atmıştı? Bak twit de bu.
İnş doğru söylentidir Ve artık şu avrupa ve umrecileri filan da acıklasın. Test sayıları. Twitterdan tweetle duyuru değil canlı yayın yapsınSağlık Bakanı bugün iyileşen hastalar için de rakam verecek deniyor, ay hadi inşallah. @Forumdash
Doğru, kartlar konusunda bir yetkisi yok zaten. Üstte başkanın da yazdığı kanuna göre kararı verebiliyor. Vatandaşın huzuru, güvenliği için ek olarak kararlar verebilir.E daha dün ulaşım kartları ücretlerinin bakanlığa bağlı olduğunu belirten bir twit atmıştı? Bak twit de bu.
Bence de, genel bir verilerin paylaşıldığı bir canlı yayın olmalı. Geceye kalmadan birkaç saate sonra kameralar karşısına geçmesi çok iyi olur.İnş doğru söylentidir Ve artık şu avrupa ve umrecileri filan da acıklasın. Test sayıları. Twitterdan tweetle duyuru değil canlı yayın yapsın