🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Vaka sayısı daha da artabilir, tabi bu durum doğru ve güzel bir şey. Ne kadar hızlı şekilde test edilirse o kadar iyi olur.

Pınar Deniz'in anneannesinin testi hala çıkmamış mesela, iki gün oldu?
Dün akşam habertürkte dinledim. Uzamnlar da vaka sayısının artacağini ama bunu İtalya durumuyla kıyaslamanın alakasının olmadiğini söylediler. Bizde test sayısı filan etken olacaği için. Amaçlari ölümleri az oranda tutmak oldugunu söylemişti. Çok endişeli değil gibilerdi nedense :A

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Birkaç gündür yayılıyor yani, bir hafta önce ilk kez görmüştüm. :D
:( :(
Çeşme Limanı’nda çalışan bir kişide Coronavirüs tespit edildi. Açıklamayı Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptı. Oran, limanda çalışan 45 kişinin, aileleri ile birlikte karantinaya alındığını duyurdu. İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop’un Çeşme’ye hareket ettiği öğrenildi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gunde...-saptandi-45-aile-karantinaya-alindi-5689772/

• Beğendim
Reactions: cookies and Yiğitt
Dün akşam habertürkte dinledim. Uzamnlar da vaka sayısının artacağini ama bunu İtalya durumuyla kıyaslamanın alakasının olmadiğini söylediler. Bizde test sayısı filan etken olacaği için. Amaçlari ölümleri az oranda tutmak oldugunu söylemişti. Çok endişeli değil gibilerdi nedense :A
Ben de kaç gündür burada onu söylüyorum aslında, İtalya ile kıyaslamak doğru değil bence. Almanya ile kıyaslayabiliriz belki :X

• Beğendim
Reactions: Forumdash
15 dakkalık test kiti böyle çalişiyor. Bir makina 24/s= 96 vaka ölçüyor. Çok az:( ABD' de 3 dakkada sonuc veren kitler varmiş günlük 500bin üretiliyormuş Bir part buraya yollasalar/sipariş edilse
Twitt değiştir hemen :A yaşlı amcaları paylaşmışsın yine :A

• İlginç
Kocaelide herkes dışarda.
İstanbulda da durum aynıymış.
Virüs terk mi etti ülkeyi(b) Benim mi haberim yok. Ne bu rahatlık anlamıyorum.

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961