TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Ohoo sen de herkese tüyo veriyorsun haksızlık. :A @MayısKralı el atalım arkadaşa. :A
iyide arkadaşım, sen de bana fikrimi sormamışmıydın? üstelik hepinize geçen sezon konusuna bakın diyorum ve yaptığım yorumlarda o tabloya göre yapılmakta ve BZÇ ile bu konu ne alaka? :A @Forumdash @serhatt @Ahmed @Özgür @MayısKralı @kerem
İyi de yarışma konusunu Bir Zamanlar Çukurova konusuna döndürmeye de gerek yok. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Ahmed and Forumdash
iyide arkadaşım, sen de bana fikrimi sormamışmıydın? üstelik hepinize geçen sezon konusuna bakın diyorum ve yaptığım yorumlarda o tabloya göre yapılmakta ve BZÇ ile bu konu ne alaka? :A @Forumdash @serhatt @Ahmed @Özgür @MayısKralı @kerem
9820887187506.jpg

Özgür'e cevap olarak ben düşük puan verebilirim ama MasacRE yüksek verir falan bunlar geçen sezon konusuyla ilgili değil. :A Neyse sabahtan beri beni sinir etmenin karşılığı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Özgür'e cevap olarak ben düşük puan verebilirim ama MasacRE yüksek verir falan bunlar geçen sezon konusuyla ilgili değil. :A Neyse sabahtan beri beni sinir etmenin karşılığı. :A
Çünkü geçen sezon ben 1 puan vermiştim :A

Sanada ben orta puan Turkuazz iyi puan verir. Oldu mu? :A
Forumdash'ın spoi kutusuna koyduğu görsele bak. Seni anca o yatıştırır :A

• İlginç
Reactions: Aserat
İyi be tamam. :A 0.35'le alabildiğiniz zirve için ne yaygara kopardınız. :A
Geçen hafta sen 0.05 (0.5 hangisiyse)lik zirve için görsellerle gelmeseydin bu hafta bukadar çatlatılmazdın emin ol :A @Forumdash
üstelik tek bir mesaj attım ama sen bu konuya bile taşıdığın için yaygaraya sebep olan kendin oluyorsun. Hadi canım, yeterli bukadar laf. Fazla ezdirtme kendini :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 1. Hafta oylaması başlamıştır!

Son oy kullanma tarihi: 23 Mart Pazartesi 21.00

Oyları @MayısKralı'na özel mesaj kutucuğundan gönderebilirsiniz. :X
  1. Sertab Erener - Everyway That I Can
  2. maNga - We Could Be The Same
  3. Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
  4. Alexander Rybak - Fairytale
  5. Hadise - Düm Tek Tek
  6. Aysel & Arash - Always
  7. Lena - Satellite
  8. Ruslana - Wild Dances
  9. Athena - For Real
  10. Helena Paparizou - My Number One
  11. Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
  12. Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
  13. Can Bonomo - Love Me Back
  14. Loreen - Euphoria
  15. Emmelie de Forest - Only Teardrops
  16. Secret Garden - Nocturne
  17. Duncan Laurence - Arcade

@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch

Son düzenleme:

5. Hadise - Düm Tek Tek
  7. Lena - Satellite
  8. Ruslana - Wild Dances
  9. Athena - For Real
  14. Loreen - Euphoria

@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch

Emeğine sağlık Cerem:A

• Harika
Reactions: kerem

5. Hadise - Düm Tek Tek
  7. Lena - Satellite
  8. Ruslana - Wild Dances
  9. Athena - For Real
  14. Loreen - Euphoria

Şimdi oylama her hafta düzenli mi olacak yoksa istediğimiz zaman yapabilirmiyiz? Her hafta olmasa da sevdiğim kategorilerde bu sene oy kullanmak istiyorum. 2 kategoriyi beğenmiştim çünkü:A

• Beğendim
Reactions: kerem