iyide arkadaşım, sen de bana fikrimi sormamışmıydın? üstelik hepinize geçen sezon konusuna bakın diyorum ve yaptığım yorumlarda o tabloya göre yapılmakta ve BZÇ ile bu konu ne alaka? @Forumdash @serhatt @Ahmed @Özgür @MayısKralı @keremOhoo sen de herkese tüyo veriyorsun haksızlık. @MayısKralı el atalım arkadaşa.
İyi de yarışma konusunu Bir Zamanlar Çukurova konusuna döndürmeye de gerek yok.
Kimse şu parçayı almadımı
iyide arkadaşım, sen de bana fikrimi sormamışmıydın? üstelik hepinize geçen sezon konusuna bakın diyorum ve yaptığım yorumlarda o tabloya göre yapılmakta ve BZÇ ile bu konu ne alaka? @Forumdash @serhatt @Ahmed @Özgür @MayısKralı @kerem
Bu şarkı galibiyet kazandı ama hiç albesini yok.Kimse şu parçayı almadımı
Özgür'e cevap olarak ben düşük puan verebilirim ama MasacRE yüksek verir falan bunlar geçen sezon konusuyla ilgili değil. Neyse sabahtan beri beni sinir etmenin karşılığı.iyide arkadaşım, sen de bana fikrimi sormamışmıydın? üstelik hepinize geçen sezon konusuna bakın diyorum ve yaptığım yorumlarda o tabloya göre yapılmakta ve BZÇ ile bu konu ne alaka? @Forumdash @serhatt @Ahmed @Özgür @MayısKralı @kerem
Çünkü geçen sezon ben 1 puan vermiştimÖzgür'e cevap olarak ben düşük puan verebilirim ama MasacRE yüksek verir falan bunlar geçen sezon konusuyla ilgili değil. Neyse sabahtan beri beni sinir etmenin karşılığı.
İyi be tamam. 0.35'le alabildiğiniz zirve için ne yaygara kopardınız.Çünkü geçen sezon ben 1 puan vermiştim
Sanada ben orta puan Turkuazz iyi puan verir. Oldu mu?
Forumdash'ın spoi kutusuna koyduğu görsele bak. Seni anca o yatıştırır
Geçen hafta sen 0.05 (0.5 hangisiyse)lik zirve için görsellerle gelmeseydin bu hafta bukadar çatlatılmazdın emin ol @Forumdashİyi be tamam. 0.35'le alabildiğiniz zirve için ne yaygara kopardınız.
Aslında bende öbür Azeri şarkıyı daha başarılı buluyorum ama bu şarkıda da seçim yapılabilirdi bunca sayı arasındanBu şarkı galibiyet kazandı ama hiç albesini yok.
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 1. Hafta oylaması başlamıştır!
Son oy kullanma tarihi: 23 Mart Pazartesi 21.00
Oyları @MayısKralı'na özel mesaj kutucuğundan gönderebilirsiniz.
- Sertab Erener - Everyway That I Can
- maNga - We Could Be The Same
- Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
- Alexander Rybak - Fairytale
- Hadise - Düm Tek Tek
- Aysel & Arash - Always
- Lena - Satellite
- Ruslana - Wild Dances
- Athena - For Real
- Helena Paparizou - My Number One
- Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
- Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
- Can Bonomo - Love Me Back
- Loreen - Euphoria
- Emmelie de Forest - Only Teardrops
- Secret Garden - Nocturne
- Duncan Laurence - Arcade
Bu Şarkı Benim 2020 1. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.m.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Şimdi oylama her hafta düzenli mi olacak yoksa istediğimiz zaman yapabilirmiyiz? Her hafta olmasa da sevdiğim kategorilerde bu sene oy kullanmak istiyorum. 2 kategoriyi beğenmiştim çünküBu Şarkı Benim 2. Sezon 1. Hafta oylaması başlamıştır!
Son oy kullanma tarihi: 23 Mart Pazartesi 21.00
Oyları @MayısKralı'na özel mesaj kutucuğundan gönderebilirsiniz.
- Sertab Erener - Everyway That I Can
- maNga - We Could Be The Same
- Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
- Alexander Rybak - Fairytale
- Hadise - Düm Tek Tek
- Aysel & Arash - Always
- Lena - Satellite
- Ruslana - Wild Dances
- Athena - For Real
- Helena Paparizou - My Number One
- Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
- Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
- Can Bonomo - Love Me Back
- Loreen - Euphoria
- Emmelie de Forest - Only Teardrops
- Secret Garden - Nocturne
- Duncan Laurence - Arcade
Bu Şarkı Benim 2020 1. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.m.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Kullan işte ya. 3 gün süren var.Şimdi oylama her hafta düzenli mi olacak yoksa istediğimiz zaman yapabilirmiyiz? Her hafta olmasa da sevdiğim kategorilerde bu sene oy kullanmak istiyorum. 2 kategoriyi beğenmiştim çünkü
Bacım DMlerle hatırlatma yapıyordu Gerçek bir amme hizmetiydiKullan işte ya. 3 gün süren var.
Yarışmacı olamadın bari jüri ol.
Yok şarkıyı kendisi seçti, -20 yok. Bu yüzden sil bu mesajını etkilenmesin kimse oylamadan.Videoyu düzenle konuda..