NTV'nin yıllardır değişmeyen, 44 yaşındaki yakışıklı haber yüzü Ahmed Arpat fotoğrafları...
Bismillah benim ne resmim çıkmış diye girdim, Arpat kısmını görmemişim. 😱Hepimiz biliyorduk ama tanımıyorduk, bu vesileyle tanımış olduk..
@xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @cookies @vadikızı @bazinga @kerem @sokak sanati @Yiğitt @Dosi @Bully @Sherlock
Aaaa doğru isminiz aynıBismillah benim ne resmim çıkmış diye girdim, Arpat kısmını görmemişim. 😱
Hepimiz biliyorduk ama tanımıyorduk, bu vesileyle tanımış olduk..
@xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @cookies @vadikızı @bazinga @kerem @sokak sanati @Yiğitt @Dosi @Bully @Sherlock
@Ahmed 'in profiline etiketlendim sandım bildirimi görünceHepimiz biliyorduk ama tanımıyorduk, bu vesileyle tanımış olduk..
Bismillah benim ne resmim çıkmış diye girdim, Arpat kısmını görmemişim. 😱
Neyseki tuhaf olan ben değilmişim@Ahmed 'in profiline etiketlendim sandım bildirimi görüncesaniyesinde tıkladım dikkatli okumadan ve yanlış gördüğümü farkettim konuya ışınlandığımda
![]()
Ben biliyordum.Hepimiz biliyorduk ama tanımıyorduk, bu vesileyle tanımış olduk..
Yok artık zevkin bu kadar körelmiş olamaz. 😱 Ama TV100'de adını şu an unuttuğum bir erkek spiker vardı asıl taş o.Hepimiz biliyorduk ama tanımıyorduk, bu vesileyle tanımış olduk..
İyi sanki buBismillah benim ne resmim çıkmış diye girdim, Arpat kısmını görmemişim. 😱
Aynen ben direkt Ahmed ve resim görünce ben sandım ışık hızıyla girdim. Sizde genelde Ahmet olduğu için yadırgadım bunu.Neyseki tuhaf olan ben değilmişim![]()
Baktım şimdi, anam sen de nerde kro var seviyorsun.Burda başka biri var Burak Özcan ben onu seviyorum.![]()
Kimden bahsediyorsun. 😱Yok artık zevkin bu kadar körelmiş olamaz. 😱 Ama TV100'de adını şu an unuttuğum bir erkek spiker vardı asıl taş o.![]()
Yok artık zevkin bu kadar körelmiş olamaz. 😱 Ama TV100'de adını şu an unuttuğum bir erkek spiker vardı asıl taş o.![]()
Asrat'ı çoktan kaybettikKimden bahsediyorsun. 😱
Anam herifi koca diye alalım diye açmadım konuyu tanıyalım diye açtım.![]()
Ne kırosu be çok efendi duruyor.Baktım şimdi, anam sen de nerde kro var seviyorsun.![]()