"R" yapılmıyor işte o zaman da....Aynen bir de ss-larla geliyor. Detaylı, belgeli. @Dosi
"R" yapılmıyor işte o zaman da....Aynen bir de ss-larla geliyor. Detaylı, belgeli. @Dosi
Kaç kere damon hakkında konusurken söylemişimdir unuttuysa gerçekten bunaöiştır ama gelsin artık yaaÇiğdem ablam gelince soracam bakalım bilecek mi Ama sakın bunu soracağımı söyleme.
@Ahmed'in bir lafı vardır, ne kadar çok nefret söylemi söyleyen insan varsa o eşcinseldir diye. Haklı olabilirsin yani.
@Dosi dedektif gibi kadın, tüm eski mesajlara, konulara hakim.
Hangi kirli çamaşırlarım ortaya döküldü demiştim.
ama gece gece sesli güldürüyorsunuzEvet benim bile unuttuğum şeyleri biliyordu bir aralar... @Dosi
Birşeyler katabilmişim sana bu konuda. Çok mutlu oldum şu an.@Ahmed'in bir lafı vardır, ne kadar çok nefret söylemi söyleyen insan varsa o eşcinseldir diye. Haklı olabilirsin yani.
Bekliyoruz her gün gelecek mi diye.............Kaç kere damon hakkında konusurken söylemişimdir unuttuysa gerçekten bunaöiştır ama gelsin artık yaa
Bence bu o kadar da kötü değil, ben de insanları incelemeyi severim. Evet bir aralar senin aksine bende ciddi hafıza kaybı vardı.ama gece gece sesli güldürüyorsunuz
dur ilkine cevap vereyim: Valla bende herzaman demişimdir, kim bir şeye aşırı tepki veriyorsa aslında kendisindeki sırı gizlemek amaçlı.
gelelim diğerlerine; yani hafızam fazla kuvvetli hepsi bundan ibaret ama evet benim radarlar ve detaycılığım baya iyi, ve söylemlerimin nekadar gerçek olduğunu ispat içinde mecbur kanıtla geliyorum
Atacan'a bir ara herşeyi hatırlatıyordum şimdi aynısını diğer üyelerede yapıyorum ama bi de forumda tuhaf olayları farkettikçe forumdan resimlerede belli edip duruyordum yada yönetimdeki kişilere belirtiyorum ama artık sessiz kalmayı öğrendim çünkü çok göze battığımında farkındayim belamı bulmak istemem
ulaş bacına ben sahip cıkamadııııığğğğğğğmmmBekliyoruz her gün gelecek mi diye.............
Mutlu olmak sana yakışıyor.Birşeyler katabilmişim sana bu konuda. Çok mutlu oldum şu an.
Deniyeceğim bir şeyler dur bakalım..ulaş bacına ben sahip cıkamadııııığğğğğğğmmm
Şimdi ben mobilimya hep, forumda gezinmek cidden zor oluyor ve bende online listesi, son etkinlik ve yeni mesajları kısa yola ayarlamışım tarayıcıdan ve online ilk sırada. Konudan konuya gitmek için haliyle ilk oraya tıklıyorum ve orda haliyle tuhaf detaylar yakalıyorum (banlı üyelerin konularda gezinmesi gibi ) geçende Tuvvbağ isimli üyenin kayıt olduğu saniyede deniz'in sayfasına damlamasını gördüm, ve her online listesine gittiğimde onu hep orada görmem haliyle ilgimi çekmişti sonra onun profiline yazdım ve hop sınır attı ve kendini gizledi ah işte sırf bu detaylardan mahrum kalmamak için yönetimi düşünmekteyim ben yalnız çok kişiyi korkutuyorum bu detaycılıkla, son zamanlarda bir sürü üye online listesinden gizledi kendiniBence bu o kadar da kötü değil, ben de insanları incelemeyi severim. Evet bir aralar senin aksine bende ciddi hafıza kaybı vardı.
Aynen bir de ss-larla geliyor. Detaylı, belgeli. @Dosi
arşivliği @xemrexxx 'den kapmıştımDevlet geçenlerde 90’ların başından kalma ufak bir borcu faiziyle birlikte büyüterek aileden kişilere hatırlatmıştı geçtiğimiz aylarda. Yani hafıza ve istediğinde samanlıktan iğne bulma konusunda şu ana kadar bir devletten çekinirim, bir de @Dosi den ikisinin de hafızası hepimizi ürkütür. Asla unutmazlar, sadece vakti geldiğinde kullanmak üzere arşive atarlar.. Hele arşiv konusunda @Dosi nin devletten farkı yok gerçekten, belki de İsveç’e atanmış MİT ajanıdır 🤔
Tuvvbağ olayı çok şaşırtıcı. 😱 Aman millet korkmaya yer arıyor.Şimdi ben mobilimya hep, forumda gezinmek cidden zor oluyor ve bende online listesi, son etkinlik ve yeni mesajları kısa yola ayarlamışım tarayıcıdan ve online ilk sırada. Konudan konuya gitmek için haliyle ilk oraya tıklıyorum ve orda haliyle tuhaf detaylar yakalıyorum (banlı üyelerin konularda gezinmesi gibi ) geçende Tuvvbağ isimli üyenin kayıt olduğu saniyede deniz'in sayfasına damlamasını gördüm, ve her online listesine gittiğimde onu hep orada görmem haliyle ilgimi çekmişti sonra onun profiline yazdım ve hop sınır attı ve kendini gizledi ah işte sırf bu detaylardan mahrum kalmamak için yönetimi düşünmekteyim ben yalnız çok kişiyi korkutuyorum bu detaycılıkla, son zamanlarda bir sürü üye online listesinden gizledi kendini
Zaten anca heriflerle yaşlı teyzelerin foto konularını aç senHepimiz biliyorduk ama tanımıyorduk, bu vesileyle tanımış olduk..
@xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @cookies @vadikızı @bazinga @kerem @sokak sanati @Yiğitt @Dosi @Bully @Sherlock
Bunu diyen de profiline zenci adam koyuyor.Zaten anca heriflerle yaşlı teyzelerin foto konularını aç sen
Mobildeyken gözüm seçememiştir.