Evli, mutlu, çocuksuz kendi halimde biriyim ne resmi bu diye o konu açılana kadarki saniyede aklımdan neler geçti bi bilsen.@Ahmed herhalde küçük bir şok geçirmiştir eli titremiştir konuya girerken.
Evli, mutlu, çocuksuz kendi halimde biriyim ne resmi bu diye o konu açılana kadarki saniyede aklımdan neler geçti bi bilsen.@Ahmed herhalde küçük bir şok geçirmiştir eli titremiştir konuya girerken.
@xBUGRAx aylar önce demişti zaten @Asaret hepimizden fena diye.Asrat'ı çoktan kaybettik beni baya şaşırtıyor bu sene. Hatta sordum ilgi alanın erkeklermi diye hani bilelimde kutlama konularında ne hediye edeceğiz ona göre seçim yapalım diye
Sen yine de Doğuş grubu erkeklerinden uzak dur bence. Hafif seni andırıyor.
Geçen yaz seçim filan takip ederken bu adam sundugunda kız kardeşim hep şey diyordu. Manken olacakmiş spiker olmuşHepimiz biliyorduk ama tanımıyorduk, bu vesileyle tanımış olduk..
@xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @cookies @vadikızı @bazinga @kerem @sokak sanati @Yiğitt @Dosi @Bully @Sherlock
Şu ünlülerin bazen ifşaları çıkıyor ya pat diye, öyle bir şey düşünmüş olabilirsin.Evli, mutlu, çocuksuz kendi halimde biriyim ne resmi bu diye o konu açılana kadarki saniyede aklımdan neler geçti bi bilsen.
Hangi haber kanallarını tercih ediyorsun
daha ne fena kişiler varda kendini gizliyorlar@xBUGRAx aylar önce demişti zaten @Asaret hepimizden fena diye.
Çekip alırım o bataktan.Sen yine de Doğuş grubu erkeklerinden uzak dur bence. Hafif seni andırıyor.
İlk defa sanırım kız kardeşin olduğunu söyledin, şoktayım şuan. .ssGeçen yaz seçim filan takip ederken bu adam sundugunda kız kardeşim hep şey diyordu. Manken olacakmiş spiker olmuş
Sakal yakışmayan erkek
ahahaha benim bir ailem var ve cok kere dizi konularında söylemişimdir Özellikle vampir dizilerindeİlk defa sanırım kız kardeşin olduğunu söyledin, şoktayım şuan. .ss
@Ahmed'in bir lafı vardır, ne kadar çok nefret söylemi söyleyen insan varsa o eşcinseldir diye. Haklı olabilirsin yani.daha ne fena kişiler varda kendini gizliyorlar
@DarkLegenD bir numaralı şüpheli listemdeydi
@Dosi dedektif gibi kadın, tüm eski mesajlara, konulara hakim.Şu ünlülerin bazen ifşaları çıkıyor ya pat diye, öyle bir şey düşünmüş olabilirsin.
Hayır ilgi alanım değil ve çoğunluğu da şaka olsun diye köpürttüğüm mesajlar ama kaliteli erkeklere de haklarını verelim bir zahmet.Asrat'ı çoktan kaybettik beni baya şaşırtıyor bu sene. Hatta sordum ilgi alanın erkeklermi diye hani bilelimde kutlama konularında ne hediye edeceğiz ona göre seçim yapalım diye
Ankara'ya gelin gelmesi... Etimesgut için çok fazla olaylar bunlar..Çekip alırım o bataktan.
Yok bana söylemiş olsaydım hatırlardım.ahahaha benim bir ailem var ve cok kere dizi konularında söylemişimdir Özellikle vampir dizilerinde
Kişiye özel söylemiyorum tabiYok bana söylemiş olsaydım hatırlardım.
Çiğdem ablam gelince soracam bakalım bilecek mi Ama sakın bunu soracağımı söyleme.Kişiye özel söylemiyorum tabi