🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

SON DAKİKA!

İzmir Çeşme'de bir gümrük görevlisinde koronavirüs tespiti yapıldı. 45 çalışan ve ailesi karantina altına alındı... (Çeşme Belediye Başkanı açıkladı.)

Anneannesi korona virüs şüphesiyle gözlem altında tutulan Pınar Deniz, eğer sonuç pozitif çıkarsa ailesinin ve kendisinin de karantinaya alınacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Umarım sonuç negatif çıkar....

Kocaeli gideceğim bu akşam. Kardeşim araba ile almaya gelecek ama şirkette şehirden ayrılmayın dedi. İdari izinli olarak gösterdiler ama şehri de terk etmeyin her an gelişme olur vs dedi.
Gelişme olursa geri dönerim yani. Ama Kocaeli gitmeye kararlıyım.:D
Sen istanbulda mi kalacaksın.:(

Kocaeli gideceğim bu akşam. Kardeşim araba ile almaya gelecek ama şirkette şehirden ayrılmayın dedi. İdari izinli olarak gösterdiler ama şehri de terk etmeyin her an gelişme olur vs dedi.
Gelişme olursa geri dönerim yani. Ama Kocaeli gitmeye kararlıyım.:D
Sen istanbulda mi kalacaksın.:(
Yani evet, zorunlu olmadıkça pek çıkmıyorum, bugün bir işim vardı çıktım, sokaklar eskisine göre boştu, olanlar da markete gidenler filan. :( Metrobüsten indikten sonra dezenfekte koymuşlar onu sıktım bir de ıslak mendil ile elimi sildim:A Bitse de normale dönsek.

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Yani evet, zorunlu olmadıkça pek çıkmıyorum, bugün bir işim vardı çıktım, sokaklar eskisine göre boştu, olanlar da markete gidenler filan. :( Metrobüsten indikten sonra dezenfekte koymuşlar onu sıktım bir de ıslak mendil ile elimi sildim:A Bitse de normale dönsek.

Ben 1 haftadır toplu taşıma kullanmıyorum. Baya pimpirikli oldum.:F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Anneannesi korona virüs şüphesiyle gözlem altında tutulan Pınar Deniz, eğer sonuç pozitif çıkarsa ailesinin ve kendisinin de karantinaya alınacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Umarım sonuç negatif çıkar....
Storylerini izledim sesinin titremesinden, konuşurken sürekli duraklamasından ne kadar korktuğu belli oluyor. Umarım pozitif çıkmaz. :(

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Tüm sağlık çalışanları için az önce 1 dakika alkış tuttuk. Allah sabır ve kolaylık versin. :Z

Alkışlar ve ıslıklarla Ankara'dan da sağlık çalışanlarına teşekkürlerimizi ilettik. Allah yar ve yardımcıları olsun...

• Beğendim
Reactions: cookies
Alkışlar tüylerimi diken diken etti, sosyal medyada diğer illerdeki videoları da izliyorum. Beraberken ne kadar güzeliz. 👏

• Beğendim
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün yeni vaka olup olmadığı açıklandı mı Türkiyede? Umarım yeni vaka yoktur ve sayı giderek azalır da herkes normal yaşantısına döner.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün yeni vaka olup olmadığı açıklandı mı Türkiyede? Umarım yeni vaka yoktur ve sayı giderek azalır da herkes normal yaşantısına döner.
Sen de önemsemiyordun bak artık önemsiyosun.Çok kötü bi durumdayız

Sen de önemsemiyordun bak artık önemsiyosun.Çok kötü bi durumdayız
Benim dalga geçtiğim insanların "abartarak" olmayacak şeyler yapması. Normal yapılan hiç bir şeyle dalga geçmedim. Mesela: evden çıkmamak. :)

O zamanlar hayatı durdurmamıştı. Şimdi hayat durmuş resmen ve ben de bir sağlık çalışanıyım, tabii ki risk altındayım. Biz o sohbetleri yaparken Türkiyede 1 vaka bile yoktu.

• Beğendim