2020 Reyting Tahminleri - Yarı Final

Yarı final 1.gün sonuçları konuya eklendi. Öncelikle katılım için hepinize teşekkür ederim.
İlk gün A grubunda farklar varken; B grubunda üç tane birinci, dördüncünün ise hemen onların peşinde olduğu bir tablo ortaya çıktı.

@The_Erinch, @haluk792, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Bully
KMOİ AB'yi bilseydim hepsini geçiyordum :A @Bully @Hachiko @serhatt ensenizdeyim :F

Sanırım diziyi izlediğin için taraflı bir tahminde bulundun biraz. :A İnsan seyrettiği yapım yüksek alsın ister çünkü :A

3 civarlarında alacağı kesindi, ben hepsine 3.50 vermiştim. :D
AB... Beni nasıl yanıltırsın ya, sen AB'sin gidip Zümzük'ü izlemişler yazıklar olsun :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Dün Zümrüdüanka'nın bugün Gel Dese Aşk'ın AB grubundaki yükselmeleri hiç iyi olmadı. :(

Umarım herkesin AB'si aşırı farklı çıkmıştır, dün resmen çuvalladım :(

Anladığım kadarıyla "başa baş" gitme durumu bugün itibariyle bitti. :F Çünkü Gel Dese Aşk batırmış herkesi.

Yarı final 2.gün sonuçları konuya eklendi. Günlük sonuç listesi de ekstra olarak konuya dahil edildi.

A grubunda sıralama değişmezken; B grubunda ise kartlar yeniden dağıtıldı. @Hachiko zirvedeki yerini korurken, @Bully ikinciliğe geriledi. @batuhankaralar bir sıra yükselerek üçüncülüğe çıkarken, @serhatt ise dördüncü sıraya geriledi. Ancak gruptaki rekabet halen devam etmekte.

@The_Erinch, @haluk792, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Bully

Yarı final 2.gün sonuçları konuya eklendi. Günlük sonuç listesi de ekstra olarak konuya dahil edildi.

A grubunda sıralama değişmezken; B grubunda ise kartlar yeniden dağıtıldı. @Hachiko zirvedeki yerini korurken, @Bully ikinciliğe geriledi. @batuhankaralar bir sıra yükselerek üçüncülüğe çıkarken, @serhatt ise dördüncü sıraya geriledi. Ancak gruptaki rekabet halen devam etmekte.

çok çekişmeli :D

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
  • Beğendim
Reactions: hayret bi şey

Gel Dese Aşk ve Survivor'a lanet olsun!!!!!!

• Güldürdün
Reactions: Bully