'Öğretmen' Dizisi Kaç Bölüm Yayınlanacak? Sina Koloğlu Yazdı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un ilk bölümü ile reytinglere damga vuran yeni dizisi 'Öğretmen' kaç bölüm sürecek?

img_20200228_200358-jpg.75881

Yapımını Medyapım ve MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Merve Girgin'in kaleme aldığı; başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol'un paylaştığı, ülkemize Mr. Hiiragi's Homeroom'dan uyarlanan dizi geçtiğimiz akşam yayınlanan ilk bölümü ile hem reytinglere, hem de sosyal medyaya damgasını vurdu.

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugün köşesinde 'Büyük oyuncu olmak!' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Orjinali 10 bölüm süren dizinin, ülkemizde 44 bölüm olarak yayınlanacağı bilgisini de verdi.

'Öğretmen' yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz.​

13 bölümlük mini dizi olacak deniyordu, o zaman bu sezonu 13 sürecek, diğer sezonu da yayınlanıp bitecek. 13 bölüme inanmamıştım zaten, FOX & MedYapım reytingi bulunca uzatır durur çünkü...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ne olacağı hiç belli olmaz ki. İlk 13'ü rahat çıkarır ama sonradan düşerse 44'ü göreceğini sanmıyorum. Yani planlar şimdilik öyle olabilir ama reyting işleri inip çıkmaya müsait olduğu için o kadarını göremeyebilir. Zaten duyum demiş yani kesin değil.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
13'te bitse güzel olurdu lakin uzatacak senaryoları da varsa hayır demeyiz tabii ki. :A

44 bölüm çok yüksek bir sayı böyle bir hikayeye sahip bir dizi için, umarım 13’te biter. Aksi taktirde hem saçmalayacaktır, hem de reytingleri düşecektir...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
... ve izlemekten an itibariyle vazgeçtim @Sherlock @MasacRE @MEnes
Ben izleyeceğim sonuna kadar. Kaliteli devam ettikçe ben orada yer alırım. Eğer çizgisini bozarsa bırakırım. Yani şu aşamada bu kadar kaliteli başlamışken kesin olmayan bir haber yüzünden izlemekten vazgeçmek bir garip doğrusu... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben izleyeceğim sonuna kadar. Kaliteli devam ettikçe ben orada yer alırım. Eğer çizgisini bozarsa bırakırım. Yani şu aşamada bu kadar kaliteli başlamışken kesin olmayan bir haber yüzünden izlemekten vazgeçmek bir garip doğrusu... :A
Sırf müzikleri için bile izlemelisin... HALKA’nın hiç mi hatrı yok...
Sen Halka'yı izledinmi beni onunla etkilemeye çalışıyorsun? :A

MEnes, kanal FOX TV olunca, inan eğer reyting onları memnun edecek durumdaysa 44 bölümü bile aşar. Yasak Elma dizisi bu sene 3. sezonu ve reyting artış yaşadı diye hemen 4. sezona uzattılar. O dizinin entrikasi bol ve şimdilik sıkmıyor ama yinede uzamasından memnun değilim. Bu dizi ise uyarlama ve 10 bölümlükmüş, yani saçmalayacağı kesin, oyüzden hiç bulaşmayayım. Avrupada FOX olsaydı belki yine bir nevi bakardım ama şimdiki dizilerim bana yetiyor. Ben genelde kısa veya reytingi az dizileri tercih ediyorum tadında bittikleri için😊
Sana şimdiden geçmiş olsun ve ilerde diziye sitem edeceğin sözlerin şimdiden kafamda canlandı :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Aserat

MEnes, kanal FOX TV olunca, inan eğer reyting onları memnun edecek durumdaysa 44 bölümü bile aşar. Yasak Elma dizisi bu sene 3. sezonu ve reyting artış yaşadı diye hemen 4. sezona uzattılar. O dizinin entrikasi bol ve şimdilik sıkmıyor ama yinede uzamasından memnun değilim. Bu dizi ise uyarlama ve 10 bölümlükmüş, yani saçmalayacağı kesin, oyüzden hiç bulaşmayayım. Avrupada FOX olsaydı belki yine bir nevi bakardım ama şimdiki dizilerim bana yetiyor. Ben genelde kısa veya reytingi az dizileri tercih ediyorum tadında bittikleri için😊
Sana şimdiden geçmiş olsun ve ilerde diziye sitem edeceğin sözlerin şimdiden kafamda canlandı :A

Müziklerine hakim olacak kadar izledim, müzikleri üzerinden övgü yapabilirim yani. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi

Benim Adım Melek, Çukurova vs. izleyip bu diziyi es geçmek de ne bileyim. :A

• Güldürdün
Benim Adım Melek, Çukurova vs. izleyip bu diziyi es geçmek de ne bileyim. :A
Bu sezon Yasak Elma ve Hekimoğlu, bunlar ikisi izlerken bastan sona saniyesini kaçirmadığim diziler.
Benim Adım Melek şuan kaçincı bölüm bilmiyorum ama en fazla 4 yada 5 bölüme bakmışımdir ama o da bölüm başı 40-60 dakika falan :A Ilgimi ceken kısimları izliyorum :A
Bir Zamanlar Çukurova ilk sezon detaylı izledim ve bazen haftalarca izlemediğim oldu geçen sene. Konusundaki yorumlarımda da mevcut. Dönem dönem izlemekteyim ve dünkü bölümden sonra bu tempoda sürdüğü sürece bir kaç bölüm daha detayli izlerim gibi. Detayli derken baştan sona yani.
Ben dizilerden çabuk sıkılırım. Başından beri izlediğim diziyse kısa videolar yada Youtube'de hızlandırılmış turda izleyip hakim oluyorum genelde :A
Yani kısaca özet geçersek Hekimoğlunu saymazsak( o daha yeni, ilerisini bilemem), ilk bölümden son bölüme kadar izlediğim hiç bir dizi olmadı son senelerde :A :A (edit: Halka hariç)

• Güldürdün
Reactions: Aserat
44 de de bitmez reytingler arttıkça hikaye üretilir uzar gider en az 3sezonu var .)

• Beğendim
Reactions: cookies
Bu sezon Yasak Elma ve Hekimoğlu, bunlar ikisi izlerken bastan sona saniyesini kaçirmadığim diziler.
Benim Adım Melek şuan kaçincı bölüm bilmiyorum ama en fazla 4 yada 5 bölüme bakmışımdir ama o da bölüm başı 40-60 dakika falan :A Ilgimi ceken kısimları izliyorum :A
Bir Zamanlar Çukurova ilk sezon detaylı izledim ve bazen haftalarca izlemediğim oldu geçen sene. Konusundaki yorumlarımda da mevcut. Dönem dönem izlemekteyim ve dünkü bölümden sonra bu tempoda sürdüğü sürece bir kaç bölüm daha detayli izlerim gibi. Detayli derken baştan sona yani.
Ben dizilerden çabuk sıkılırım. Başından beri izlediğim diziyse kısa videolar yada Youtube'de hızlandırılmış turda izleyip hakim oluyorum genelde :A
Yani kısaca özet geçersek Hekimoğlunu saymazsak( o daha yeni, ilerisini bilemem), ilk bölümden son bölüme kadar izlediğim hiç bir dizi olmadı son senelerde :A :A (edit: Halka hariç)
Öğretmen'i izlesen çok seversin sen yine bir başla da bozunca bırakırsın. :A

• Güldürdün
1.bölüm itibariyle ben de pes ediyorum ve bırakıyorum diziyi ama 13 bölüm sürseydi bir şekilde izlerdim fakat 2 küsür saat ve 40 küsür bölüm ölüm gibi :A
Herkes 40 bölüm yüzünden böyle diyor ama belli olmaz belki ileride reytingi düşecek 20. bölümde falan bitecek. En azından orijinal hikaye bitene kadar izle. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Valla bu sezon 2 tane Fox Tv dizisi izledim biri 6 diğeri 7 bölümde bitirildi. O yüzden çok da Fox Tv hakkında dediğin yorumları yapamıyorum... :A Ben bu diziyi sevdim ve şimdilik izlerim. Bozup bozmayacağını, nasıl devam edeceğini şuan tahmin edemem. Orjinal işi de bilmiyorum o yüzden eldeki malzeme iyi gittiği sürece geri kalan pek umrumda değil. Fox'un diğer dizileri şöyleymiş böyleymiş o hiç umrumda değil... :A

• Olmamış