'Öğretmen' Dizisi Kaç Bölüm Yayınlanacak? Sina Koloğlu Yazdı!

Valla bu sezon 2 tane Fox Tv dizisi izledim biri 6 diğeri 7 bölümde bitirildi. O yüzden çok da Fox Tv hakkında dediğin yorumları yapamıyorum... :A Ben bu diziyi sevdim ve şimdilik izlerim. Bozup bozmayacağını, nasıl devam edeceğini şuan tahmin edemem. Orjinal işi de bilmiyorum o yüzden eldeki malzeme iyi gittiği sürece geri kalan pek umrumda değil. Fox'un diğer dizileri şöyleymiş böyleymiş o hiç umrumda değil... :A
Bu da 13 bölüm sürer inşallah :A Sana iyi seyirler🤗

Günlük diss hakkını şimdiden verdim ama hoşuma gitmeyen başka mesajlar olursa tabiki daha da yiyeceksin :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu da 13 bölüm sürer inşallah :A Sana iyi seyirler🤗

Günlük diss hakkını şimdiden verdim ama hoşuma gitmeyen başka mesajlar olursa tabiki daha da yiyeceksin :A
Bekleyelim ve kaç bölüm süreceğini görelim o zaman. Kalite neredeyse ben oradayım biliyorsun, bu böyle devam edecek... :A

İstediğin kadar diss at benden asla diss alamayacaksın. :A Ne kadar inatçı olduğumu tekrar tekrar söylemeye gerek duymuyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bekleyelim ve kaç bölüm süreceğini görelim o zaman. Kalite neredeyse ben oradayım biliyorsun, bu böyle devam edecek... :A

İstediğin kadar diss at benden asla diss alamayacaksın. :A Ne kadar inatçı olduğumu tekrar tekrar söylemeye gerek duymuyorum... :A
Senden diss almak isteyen kim 😱 maksatım online görünmen, unuttun mu atma sebebimi 😱

yoksa bana kıyamadığın için diss atmadığını biliyorum :bhr: inan hiç bekkentim yok, Twitterde kanım donmuştu, burda atma zaten :A :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Senden diss almak isteyen kim 😱 maksatım online görünmen, unuttun mu atma sebebimi 😱

yoksa bana kıyamadığın için diss atmadığını biliyorum :bhr: inan hiç bekkentim yok, Twitterde kanım donmuştu, burda atma zaten :A :A @Sherlock
Benden diss almak için yapmadığını biliyorum unutacak değilim... :A Yine de diss atmana kızıp benim de karşılık vermemi istiyorsun bence içten içten... :A Bu şekilde düşünüp dedim deminki sözleri... :A

Ama kıyamadığım konusunda da haklısın işte ne diyim ki... :A O malum mesaja attım, o kadar zorda kaldım artık düşün... Burda atmam ise mümkün değil gibi. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock

Adaşım bir kere kendini gizlediyse, kendisi tekrar istemediği sürece bu gizemi kimse kaldıramaz ortadan. Öyle de bir insandır kendisi... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benden diss almak için yapmadığını biliyorum unutacak değilim... :A Yine de diss atmana kızıp benim de karşılık vermemi istiyorsun bence içten içten... :A Bu şekilde düşünüp dedim deminki sözleri... :A

Ama kıyamadığım konusunda da haklısın işte ne diyim ki... :A O malum mesaja attım, o kadar zorda kaldım artık düşün... Burda atmam ise mümkün değil gibi. :A
Adaşım bir kere kendini gizlediyse, kendisi tekrar istemediği sürece bu gizemi kimse kaldıramaz ortadan. Öyle de bir insandır kendisi... :A
işi abartıp etkinlik akışından da gizlenmiş :(
diss sayısını 3 e çıkarıyorum bu yüzden Enes ( M ile olan Enes :A )

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Bana 1 atmamış ki, 2 atmış aynı şekilde. :A Sanırım adaletli olmak adına yapıyor ne yapıyorsa... :A
haha hakikaten öyleymiş :F :F
Gerçekten, sen niye yedin diyecektimde Tols'ta sevmiyor bu gizlenme işlerini. Galiba ondan yedin :A peki ben niye yedim onu pek çözemedim :F

Dikkat edersen sana 1 bana 2 diss atmış :F
Ben ne yaptım :T
gerçi diss atması iyi iyide ne bileyim 'ne oluyor' dedirtti :A
Bana 1 atmamış ki, 2 atmış aynı şekilde. :A Sanırım adaletli olmak adına yapıyor ne yapıyorsa... :A

Bu sabah bonkör olarak uyandım ve çorbada tuzumuz olsun maksatlı, dert ettiğiniz olmamış almak ise alın olmamış dedim :A Bir de sizin düşündüğünüze bak, hiç bak adam ne kadar bonkör diyen yok varsa yoksa şüphe, kaos, entrika.. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
haha hakikaten öyleymiş :F :F
Gerçekten, sen niye yedin diyecektimde Tols'ta sevmiyor bu gizlenme işlerini. Galiba ondan yedin :A peki ben niye yedim onu pek çözemedim :F
Büyük ihtimal ondan yemişimdir... :A Ama gerçekten gizlenen biri olsaydım forumda Insta hesabımı gören bu kadar kişi olmazdı bundan eminim. :A Ha bunu keyfi bir şekilde yapıyorum goygoy olsun diye ama çoook uzun sürmez sanırım... :A
Bu sabah bonkör olarak uyandım ve çorbada tuzumuz olsun maksatlı, dert ettiğiniz olmamış almak ise alın olmamış dedim :A Bir de sizin düşündüğünüze bak, hiç bak adam ne kadar bonkör diyen yok varsa yoksa şüphe, kaos, entrika.. :A
'Şüphe tek gerçektir' demiş Mr. Karahanlı... :A O yüzden neyi neden yaptığın hakkında şüphe etmek şu aşamada en doğrusu olur diye düşünüp diyaloglarımızı ona göre şekillendirdik... :A Ama bonkör davrandığın konusunda katılıyorum her ne kadar kanımı dondursa da... :A