'Öğretmen' Dizisi Kaç Bölüm Yayınlanacak? Sina Koloğlu Yazdı!

Adaşıma 'diss' atanlara inat, adaşıma 'harika' attım. ENES'leri, SABARİST'leri karşınıza almayacaktınız. Şimdi siz düşünün, 'çünkü KORKU evinizden içeri girdi' demiş Mr. Ramiz Uncle... :A @Tolstoyevski @Dosi

Ben de ilk harika attım bakalım @Dosi de sürü Psikolojisine uyacak mi diye ve evet o da harika atınca hemen geri çektim :A ördek the system :A

Adaşıma 'diss' atanlara inat, adaşıma 'harika' attım. ENES'leri, SABARİST'leri karşınıza almayacaktınız. Şimdi siz düşünün, 'çünkü KORKU evinizden içeri girdi' demiş Mr. Ramiz Uncle... :A @Tolstoyevski @Dosi
İşte mükemmel SABARİST dayanışması bunu gerektirir... Hiç bu topa girmeyeceklerdi kaybeden onlar olacak... :A
Harikayı şundan dolayı attım bilesin👇

o gün gelene kadar disslere devam, hem ilerde yeni bölüm zamani analiz edecek birşey oluyor en azından :A
Eeee sen bilirsin, sen böyle yapmaya devam ettikçe belki de o çook uzun sürmeyecek olan zaman uzayabilir, kim bilir... :A

• Olmamış
Reactions: Dosi
Yalnız senin mesaj ile 👇 şu mesaj çelişkili oluyor :A

SABARİST'ler her daim bir arada olmaya ve birbirine destek olmaya devam ederler...
@Dosi hanıma bak, ‘DAE’ kurmuş. :A

*Diss Atma Ekibi
Yok be, öyle bir ekip kursam bana diss atmamasi gerekirdi. Ben tekim bu konuda ve Enes'lerin bir olup beni sinir etmeye çalısması iyice sinir bozucu bir hal almaya başladı. İşte artık bu saaten sonra @Tolstoyevski yi yanima alabilirim. Kendisi zaten diss atma şenlikeri gibi bir konu açmışti zamaninda sonradan unutup. Özellikle @MEnes e diss atarak hem rahatlar hemde onun kanını dondurur ve benimde keyfimi yerine getirir. Beni fazla sinir ederseniz işte ozaman bir ekip kurar ve dissleri üzerine salarim MEnes'in :A

FOX'un ilk bölümü ile reytinglere damga vuran yeni dizisi 'Öğretmen' kaç bölüm sürecek?

img_20200228_200358-jpg.75881

Yapımını Medyapım ve MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Merve Girgin'in kaleme aldığı; başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol'un paylaştığı, ülkemize Mr. Hiiragi's Homeroom'dan uyarlanan dizi geçtiğimiz akşam yayınlanan ilk bölümü ile hem reytinglere, hem de sosyal medyaya damgasını vurdu.

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugün köşesinde 'Büyük oyuncu olmak!' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Orjinali 10 bölüm süren dizinin, ülkemizde 44 bölüm olarak yayınlanacağı bilgisini de verdi.

'Öğretmen' yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz.​
13 bölüm demişti başrol oyuncusu.

Uyarlama dizilerin bölümleri bittikçe saçmalamalar başlıyo maalesef inşallah buda reyting için konusu kötüleşmez.