Sayın Gs'li dostum bazı şehirlerde hastaneler komple karantinaya alınmış..

Sayın Gs'li dostum Türkiye'ye henüz gelmemiş olması çok zor zaten ama ben özellikle saklandığını düşünmüyorum, aksine böyle bir şey olsa gündem bu haldeyken direkt duyururlardı. Virüsün bulaştığı insanlar olabilir ama farkında değillerdir, öyle düşünüyorum açıkçası.

He tabii umuyorum ki gerçekten ülkede hiç yakalanmış olan yoktur bu virüse, siz de kendinize dikkat edin sayın Gs'li dostum. Asistin asisti yapmanıza ihtiyacımız var...

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
İsveç'te 13'e yükseldi rakam. 3 saat ince Stockholm'de yeni birisinde teşhis edildi.
Danimarka daha perşembe günü ilk vaka vardı, şimdi 3 tane olmuş. Aynısı Norveç için söylenmişti. İlk vaka perşembeydi ama birden 15 olmuş. İsveç'te de gündüz dediğim gibi son 3-4 günde hızlı artış oldu.
Cumartesi 13 kişiydi ama ondan sonra artmaya devam etti fakat sadece dün 22 tane daha vaka ortaya çıktı ve şuan İsveç'te bilinen 52 vaka var.
Biz ülke olarak tedirgin değiliz. Okullarımız bile tatil edilmiyor.
Ben kendim geçtiğimiz haftalarda bir kaç kez bazı sebeplerden dolayı 3 ayrı hastanede bulunmak zorunda kaldım ve bunlardan birinde o arada karantinada olan bir hasta vardı ama endişelendim mi? Hayır. Şuan ailemde hemen hemen herkes gribe yakalandı ve iyileşenler oldu ama 3 haftadır devam eden var. Yüksek ihtimalle bu coronavirüsü olabilir ama çekiniyor gidip test etmeye. Akrabalarımdan şimdilik ben ve bir yakınımın grip olmaması mucizemi bilemem ama şimdilik durumumuz iyi. Ailemizdeki çocuklar 2 günde atlattı ve yetişkinlerinki uzun sürdü.

Normal bir gribin oluşturduğu tehlike ve ölüm bu virüsten daha fazladır, bunu ülkemizdeki sağlık sayfalarından da takip ettim. Tamam var tabiki bu hastalık. Gribin başka bir versiyonu. Bol bol hijyene önem göstermekten başka yapacak bir şey yok.
@Ahmed @Sherlock @RevaN @cookies @Maskeli Fedai @DarkLegenD

@Tolstoyevski bazı fotolar pylaşmıssın, geçen yorum yapacaktım unuttum. Bu tarz her habere her görüntüye inanma. Bir keresinde öğrencilerime medyanın ve yalan haberin ve güvenilir kaynak bulma hakkında ders vermiştim. Medyadan önemli bir araştırmacı okulumuzu ziyaret etti ve öğrencilere 3 ayrı ülkede, 3 ayrı olayla ilgili görüntüler paylaştı (Biri kaza, biri patlama ve biride dışarda birine işkence görüntüsü) Üçünde de elinde cep telefonu ile konuşan kapalı bir bayan var ve olayları hiç umursamadan gülerek geçiyor olayların yanında ve üçünde aynı kiyafet ve aynı görüntü. Gerisini sen düşün. Video görüntülerinde bile olayı gerçekmiş gibi gösterebiliyorlar.

Son düzenleme:
Cumartesi 13 kişiydi ama ondan sonra artmaya devam etti fakat sadece dün 22 tane daha vaka ortaya çıktı ve şuan İsveç'te bilinen 52 vaka var.
Biz ülke olarak tedirgin değiliz. Okullarımız bile tatil edilmiyor.
Ben kendim geçtiğimiz hafta bir kaç kez bazı sebeplerden dolayı 3 ayrı hastanede bulunmak zorunda kaldım ve bunlardan birinde o arada karantinada olan bir hasta vardı ama endişelendim mi hayır? Şuan ailemde hemen hemen herkes gribe yakalandı ve iyileşenler oldu ama 3 haftadır devam eden var. Yüksek ihtimalle bu coronavirüsü olabilir ama çekiniyor gidip test etmeye. Akrabalarımdan şimdilik ben ve bir yakınımın grip olmaması mucizemi bilemem ama şimdilik durumumuz iyi. Ailemdeki çocuklar 2 günde atlattı ve yetişkinlerinki uzun sürdü.

Normal bir gribin oluşturduğu tehlike ve ölüm bu virüsten daha fazladır, bunu ülkemizdeki sağlık sayfalarından da takip ettim. Tamam var tabiki bu hastalık. Gribin başka bir versiyonu. Bol bol hijyene önem göstermekten başka yapacak bir şey yok.
@Ahmed @Sherlock @RevaN @cookies @Maskeli Fedai @DarkLegenD

@Tolstoyevski bazı fotolar pylaşmıssın, geçen yorum yapacaktım unuttum. Bu tarz her habere her görüntüye inanma. Bir keresinde öğrencilerime medyanın ve yalan haberin ve güvenilir kaynak bulma hakkında ders vermiştim. Medyadan önemli bir araştırmacı okulumuzu ziyaret etti ve öğrencilere 3 ayrı ülkede, 3 ayrı olayla ilgili görüntüler paylaştı (Biri kaza, biri patlama ve biride dışarda birine işkence görüntüsü) Üçünde de elinde cep telefonu ile konuşan kapalı bir bayan var ve olayları hiç umursamadan gülerek geçiyor olayların yanında ve üçünde aynı kiyafet ve aynı görüntü. Gerisini sen düşün. Video görüntülerinde bile olayı gerçekmiş gibi gösterebiliyorlar.
Öleceğiz hepimiz öleceğiz! Hiçbirimizin kurtulma şansı yok! Ah, aman tanrım!

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öleceğiz hepimiz öleceğiz! Hiçbirimizin kurtulma şansı yok! Ah, aman tanrım!
Aynen, kimimiz hastalıktan, kimimiz kör bir kurşun, kimimiz de yanlış yer ve zamanda bulunmaktan. Her canlı birgün ölümü tadacaktır. Şuan nefes almanın keyfini çıkar.
İyi günler!!!

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Nereden geliyor bu şiirsellik? :A
Yer mi değiştirdiniz... :A
Darkın cevabına karşılık onun tarzına yakın birşey yazmak istedim :A
Şiirsellik benim yapımda var. Benim tozlu raflarda nice nice şiirlerim ve şarkı sözlerim vardır. Sonra hayat beni odunlaştirdi ve yine hayat beni tekrardan duygusal bir insana çevirdi. Bugünde aslında profilede afilli bir şiirsel sözler yazacaktım vazgeçtim.

Darkın cevabına karşılık onun tarzına yakın birşey yazmak istedim :A
Şiirsellik benim yapımda var. Benim tozlu raflarda nice nice şiirlerim ve şarkı sözlerim vardır. Sonra hayat beni odunlaştirdi ve yine hayat beni tekrardan duygusal bir insana çevirdi. Bugünde aslında profilede afilli bir şiirsel sözler yazacaktım vazgeçtim.

Ahahahahaha. :A Bu sefer de adaşım gibi konuştunuz resmen Dosi hanım, SABAR sizin ruhunuza işlemeye başlamış. Güzel... @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Sayın Gs'li dostum Türkiye'ye henüz gelmemiş olması çok zor zaten ama ben özellikle saklandığını düşünmüyorum, aksine böyle bir şey olsa gündem bu haldeyken direkt duyururlardı. Virüsün bulaştığı insanlar olabilir ama farkında değillerdir, öyle düşünüyorum açıkçası.

He tabii umuyorum ki gerçekten ülkede hiç yakalanmış olan yoktur bu virüse, siz de kendinize dikkat edin sayın Gs'li dostum. Asistin asisti yapmanıza ihtiyacımız var...
Uşak'taki hastaneler komple karantinaya alınmış sayın Gs'li dostum. Hastaneye girişler ve çıkışlar yasak..

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Ahahahahaha. :A Bu sefer de adaşım gibi konuştunuz resmen Dosi hanım, SABAR sizin ruhunuza işlemeye başlamış. Güzel... @MEnes
Zaten @Dosi de benden etkilendiğini ve kelime haznesine benim lugatımdan bir çok şey geçtiğini söylüyordu zamanında. Yani bizim SABAR dolu benliğimiz insanlara işliyor ve onların peşini bırakmıyor adaşım... Bu kutlu davada sonuna kadar insanları etki altına almaya ve onları doğru yola çevireceğimize kimsenin şüphesi olmasın...

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Arkadaşlar rahat olun ya bu ne panik?

80 milyonun içinde ilk sizi bulacaksa bu hastalık zaten dünyanın en şanssız insanı sizsiniz. Bundan ölmese başka bir şeyden ölecek. :D

• Olmamış
Reactions: cookies
Zaten @Dosi de benden etkilendiğini ve kelime haznesine benim lugatımdan bir çok şey geçtiğini söylüyordu zamanında. Yani bizim SABAR dolu benliğimiz insanlara işliyor ve onların peşini bırakmıyor adaşım... Bu kutlu davada sonuna kadar insanları etki altına almaya ve onları doğru yola çevireceğimize kimsenin şüphesi olmasın...
Cevabım: İftira! Sadece kendini övmelerindeki huyunu biraz kapmış olduğum doğrudur ve evet kelime hazineme garip kelimeler eklenmesine vesile oldun ama bundan fazlası değil ve söz ettiğin gibi ZAMANINDA, yani şimdiki zamandaki ben kendimin ta kendisiyim @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Bir önceki sayfadaki uzun yazıma bak. Bizimki 52 ve sadece dün 22 tane birden belli oldu amaaaaa panik olmaya gerek yok. Normal gripin getirdiği etkiler.
Aynen OrtaDoğu ve Avrupada patlak verdi ve son günler aşırı yükselmeye başladı rakamlar. 😱

• Beğendim
Reactions: Dosi
Cevabım: İftira! Sadece kendini övmelerindeki huyunu biraz kapmış olduğum doğrudur ve evet kelime hazineme garip kelimeler eklenmesine vesile oldun ama bundan fazlası değil ve söz ettiğin gibi ZAMANINDA, yani şimdiki zamandaki ben kendimin ta kendisiyim @Sherlock
Sen şu aşamada biz nasıl bilmeni istiyorsak öyle biliyorsun şuanki durumunu... Yani yine yeniden her şey biz SABARİST'lerin kontrolü altında. Elbette bunu hemen kavraman mümkün değil, ama yeterli gelişim gerçekleştiğinde tüm gerçekleri görüp vaaay be masummuşum diyeceksin... @Sherlock

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Sen şu aşamada biz nasıl bilmeni istiyorsak öyle biliyorsun şuanki durumunu... Yani yine yeniden her şey biz SABARİST'lerin kontrolü altında. Elbette bunu hemen kavraman mümkün değil, ama yeterli gelişim gerçekleştiğinde tüm gerçekleri görüp vaaay be masummuşum diyeceksin... @Sherlock
Sal beni Sal
Bu iş beni delirtecek yoksa...

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Tamam şimdilik seni kendinle başbaşa bırakıyorum ama bizim için değerli bir yoldaşsın, uzun vadede seni salmayız bilesin...
Çok teşekkür ederim anlayışınız için ve yaptığınız hissedilir derecedeki övgüden dolayı zamanı gelince işinizi zorlaştırmamaya çalışacağım...

• Harika
Reactions: MEnes