Valla hiç önemi yok benim için. Gülsenin diziyi sevenleri düşünüp devam etdirmesi bile onu sevmem için yeterli bir sebeb. Zaten Gülsenin işlerinin A/B'de en ölü 4-5 reyting alacağını biliyoruz.Son cümleye imzamı atarım.Bence gün değiştirse daha iyi olur çünkü potansiyeli var.
Abi uzatmayın ve bu diziyi bitirin. Lütfen..
Aman dengesiz Star![]()
Aynen ben şahidim @Aserat
Öyle bir cümle yazdıki benim sabırsız biri olduğumu ima etti sandim ama meğerse kendisine sabırsiz demişki ben kendisine dediğini tahmin etmiştim
![]()
Demek ki Puhu'da da final yakın![]()
![]()
Ne önemi var ki? Zaten tekrar bölümleri yayınlanıyordu. Hatta bir defasında A/B'de özetiyle ilk 10'daydı. Zemheri, Afili Aşk ve Yaparsın Aşkımdan daha fazla izlenmişti.
Ata Demirer bölümünde 4-5 reyting bekliyordum. Sabr etmediler ama.Bence yayınlanacak sadece bu üzücü olaylar için ara verdiler.
Zaten Star'ın tükürdüğünü yalaması bile yeterdi.![]()
Vah vah ne kadar üzücü![]()
![]()
Dijital sadece dijitalde kalsın!
Haftasonu denenebilirdi, cumartesi pt2'de mesela.
Bu hafta şehitlerimiz yüzünden yayınlanmamış yani gelecek hafta tam gaz devam.Benim verdiğim oranlara düştü mü @Aserat yoksa düşmeden mş kaldırıldı![]()
Yine yayınlamazlarsa sorarım sanaBu hafta şehitlerimiz yüzünden yayınlanmamış yani gelecek hafta tam gaz devam.Neyse bu şokla sizi baş başa bırakıp gidiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 76133