Star TV'den 'Jet Sosyete' Sürprizi!

Vah vah ne kadar üzücü :A :A

Son cümleye imzamı atarım. :Z Bence gün değiştirse daha iyi olur çünkü potansiyeli var.
Valla hiç önemi yok benim için. Gülsenin diziyi sevenleri düşünüp devam etdirmesi bile onu sevmem için yeterli bir sebeb. Zaten Gülsenin işlerinin A/B'de en ölü 4-5 reyting alacağını biliyoruz.

Mesele reyting değil ki. Herkesin izlediği diziyi ben izlemek zorunda mıyım? Herkesin izlediği dizi iyi olmak zorunda mı? Ya da isterse 0,40'lı bir reyting alsın, ben bu aldığı reyting yüzünden diziyi izlemeyi bırakacak mıyım? Ben seviyorum ya isterse 0,01 alsın bana ne? Kimse izlemesin, sadece ben keşf etmiş olayım diziyi. :D

"Para" için değil zevk için yapılan iş böyle oluyor. :)

• Harika
Reactions: Aserat
Hahahahahaaha :F

@xBUGRAx gardaşıma buradan selamlarımı iletiyorum, görüyor burayı biliyorum...
Abi uzatmayın ve bu diziyi bitirin. Lütfen..
Aman dengesiz Star :A
Aynen ben şahidim @Aserat
Öyle bir cümle yazdıki benim sabırsız biri olduğumu ima etti sandim ama meğerse kendisine sabırsiz demiş :A ki ben kendisine dediğini tahmin etmiştim :A
Demek ki Puhu'da da final yakın :F :F

maxresdefault.jpg
Ne önemi var ki? Zaten tekrar bölümleri yayınlanıyordu. Hatta bir defasında A/B'de özetiyle ilk 10'daydı. Zemheri, Afili Aşk ve Yaparsın Aşkımdan daha fazla izlenmişti. :D

Ata Demirer bölümünde 4-5 reyting bekliyordum. Sabr etmediler ama. :D Bence yayınlanacak sadece bu üzücü olaylar için ara verdiler.

Zaten Star'ın tükürdüğünü yalaması bile yeterdi. :D
Vah vah ne kadar üzücü :A :A
Dijital sadece dijitalde kalsın!
Haftasonu denenebilirdi, cumartesi pt2'de mesela.
Benim verdiğim oranlara düştü mü @Aserat yoksa düşmeden mş kaldırıldı :A
Bu hafta şehitlerimiz yüzünden yayınlanmamış yani gelecek hafta tam gaz devam. :Z Neyse bu şokla sizi baş başa bırakıp gidiyorum. :A

Screenshot_20200306_014816_com.instagram.android.jpg