Valla hiç önemi yok benim için. Gülsenin diziyi sevenleri düşünüp devam etdirmesi bile onu sevmem için yeterli bir sebeb. Zaten Gülsenin işlerinin A/B'de en ölü 4-5 reyting alacağını biliyoruz.Son cümleye imzamı atarım. Bence gün değiştirse daha iyi olur çünkü potansiyeli var.
Abi uzatmayın ve bu diziyi bitirin. Lütfen..
Aman dengesiz Star
Aynen ben şahidim @Aserat
Öyle bir cümle yazdıki benim sabırsız biri olduğumu ima etti sandim ama meğerse kendisine sabırsiz demiş ki ben kendisine dediğini tahmin etmiştim
Demek ki Puhu'da da final yakın
Ne önemi var ki? Zaten tekrar bölümleri yayınlanıyordu. Hatta bir defasında A/B'de özetiyle ilk 10'daydı. Zemheri, Afili Aşk ve Yaparsın Aşkımdan daha fazla izlenmişti.
Ata Demirer bölümünde 4-5 reyting bekliyordum. Sabr etmediler ama. Bence yayınlanacak sadece bu üzücü olaylar için ara verdiler.
Zaten Star'ın tükürdüğünü yalaması bile yeterdi.
Vah vah ne kadar üzücü
Dijital sadece dijitalde kalsın!
Haftasonu denenebilirdi, cumartesi pt2'de mesela.
Bu hafta şehitlerimiz yüzünden yayınlanmamış yani gelecek hafta tam gaz devam. Neyse bu şokla sizi baş başa bırakıp gidiyorum.Benim verdiğim oranlara düştü mü @Aserat yoksa düşmeden mş kaldırıldı
Yine yayınlamazlarsa sorarım sanaBu hafta şehitlerimiz yüzünden yayınlanmamış yani gelecek hafta tam gaz devam. Neyse bu şokla sizi baş başa bırakıp gidiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 76133