- Reaksiyon puanı
- 114,181
- Puanı
- 1,060
@MasacREUtku'mla listelerde ismimiz hep arka arkaya. Aynı puanda olmasak bile kader bizi yan yana getiriyor, o kadar kişi arasından birbirimizi bulmuşuz yine. @MasacRE
Kesin görmez bu mesajı o kadar yazıyorum ama...
En kısa zamanda izle. Böyle güzel bir filmi kaçırmaman gerekir. Ben açılışı Joker, kapanışı Parasite ile yapmıştım 🤗Enterasan bir şekilde Oscar dahi almasına rağmen Parasite halen izlememem 🙄
Eski günlerim olsaydı 33 filmide oylardık ama genede katkı verebildiysem ne mutlu
Emeğine sağlık @Sherlock .
Konuyu es geçtiğimi sanma @Sherlock baya bi bildirim birikmiş ve gün içinde rakamlarla ilgili analizler yaparım
Üstten emeğine sağlık diliyeyim, sonra detaylara inerim
Bir sürü bildirim vardı ama coğu film yorumlarıymış. Sonra beğeni atarım yorum yapanlara ama @Maskeli Fedai e bir diss fırlattım Ford V Ferrari film yorumuna. Bakalim sebebini anlayacak mıTeşekkür ediyorum Dosi hanım. Es geçmeyeceğinden de eminim zaten sorun yok.
Benim de BB filmim yok listede ama onu geçmiş olmama sevindimUtku beyciğimin etkinlikte olmayan ama izlediği çok film mevcut Dosi hanım, tabloda o yüzden biraz düşük gibi gözüküyor izlediği film sayısı. Tabloda olup, izleyecekleri de var. Utku beyciğim sanatsal bir insandır, bam bam izler daha bir sürü.
Benim tablo ile ilgili yazacağım uzunca bir yazım olacak. Ben rakamları severim ve analiz etmeyide. Biraz detaylı incelemem gerekiyor, oyüzden akşam falan yaparım herhalde @SherlockVe tabi ki bu duruma dikkat edip senin bunu söylemen de bizim ilgimizi çekiyor...
Benim tablo ile ilgili yazacağım uzunca bir yazım olacak. Ben rakamları severim ve analiz etmeyide. Biraz detaylı incelemem gerekiyor, oyüzden akşam falan yaparım herhalde @Sherlock
aaa yok yok, başka ilgi alanim olduğu için hiç oranlarla kafami yormayacağim merak etme benimkisi sadece senin 2 tablonun başka bir versiyonu olacakYandık, hata falan bulursun sen şimdi.
Tabloyu inceledim ama öyle çooook detayına inmedim. Ben daha çok hangi filmler en yüksek puanları almış ona baktım ve istediğim durum olmazsa diye forum izleyicisini gömmek için pusuya yattım. Ama neyse ki çok da öyle ilerlemedi hikaye...Benim tablo ile ilgili yazacağım uzunca bir yazım olacak. Ben rakamları severim ve analiz etmeyide. Biraz detaylı incelemem gerekiyor, oyüzden akşam falan yaparım herhalde @Sherlock
@Tolstoyevski Oscar töreninden sonra buradada hayal kırıklığı yaşadı gibi ama pek sakin kalmış 😱 Gömme işini ondan bekliyordum açıkçasıTabloyu inceledim ama öyle çooook detayına inmedim. Ben daha çok hangi filmler en yüksek puanları almış ona baktım ve istediğim durum olmazsa diye forum izleyicisini gömmek için pusuya yattım. Ama neyse ki çok da öyle ilerlemedi hikaye...
aaa yok yok, başka ilgi alanim olduğu için hiç oranlarla kafami yormayacağim merak etme benimkisi sadece senin 2 tablonun başka bir versiyonu olacak
Film yorumunu çok kalabalık etmeme adına buradan cevap vereyim. Sebebi, geçen sene ki gibi bana mobning uygulaman@Dosi niye olmamış attın
Yanlışlıkla olmuştur Dosi hanım.. Bilerek yapılan bir şey değilFilm yorumunu çok kalabalık etmeme adına buradan cevap vereyim. Sebebi, geçen sene ki gibi bana mobning uygulaman
Örnek veriyorum:
B'nin yorumuna beğeni,
C'ye de beğeni.
Dosi'yi es geç
E'ye de beğeni
F'ye de beğeni
İşte dissin sebebi benden önceki ve sonraki isimlere beğeni atmandan dolayı Sırasıyla giden C ve beni es geçsen sorun değil, Ben ve E'yi es geçsen yine sorun değil Tüm mesele sıralamada benim güme gitmem, yoksa diğer konulardakine atmadım diss @MEnes @MasacRE @Sherlock
Biraz ilginç bir yanlışlık olmuş geçen seneyi hatırlattıYanlışlıkla olmuştur Dosi hanım.. Bilerek yapılan bir şey değil