Değişik bir durum olmuş, acaba sebebi nedir nedir...Film yorumunu çok kalabalık etmeme adına buradan cevap vereyim. Sebebi, geçen sene ki gibi bana mobning uygulaman
Örnek veriyorum:
B'nin yorumuna beğeni,
C'ye de beğeni.
Dosi'yi es geç
E'ye de beğeni
F'ye de beğeni
İşte dissin sebebi benden önceki ve sonraki isimlere beğeni atmandan dolayı Sırasıyla giden C ve beni es geçsen sorun değil, Ben ve E'yi es geçsen yine sorun değil Tüm mesele sıralamada benim güme gitmem, yoksa diğer konulardakine atmadım diss @MEnes @MasacRE @Sherlock
Yanlışlıkla olmuştur Dosi hanım.. Bilerek yapılan bir şey değil
Sözde yanlışlıkla olmuş, geçen senede aynısını yalmasa inanacam Ama çaktırma. inanmıs gibi yaptimDeğişik bir durum olmuş, acaba sebebi nedir nedir...
Parasite tıpkı Oscar'da olduğu gibi burada da sonuna kadar hak etti tebrikler. Emeğine sağlık. @Sherlock
Eline sağlık @Sherlock , uğraştırıcı bir etkinliği başarılı bir şekilde yürüttün🤗
bu benim ikinci kez katılışım ve seninde, ya 2 ya da 3. kez bu etkinliği yürütmen galiba😊 şimdi etkinkiğin bana kattığı en önemli detaya deyinmeyeceğim tekrar. Sen anlarsın
Sonuçlara gelince, beni fazlasıyla memnun eden bir tablo oldu. İlk tabloda ilk 11'de yer alan filmler hepsi izlediklerim oldu ve hepsi de yüksek puan oyladıklarım oldu. Geçen sene 1 film hariç hepsini izlemiştim ve bu sene biraz seçici davrandım ve dizilere odaklandığım için film sayım az oldu.
Toplam 18 film izledim, biri etkinlikte yer almayan ve bu filmlerden 15 tanesini beğenerek ve zevk alarak izledim.
Tekrardan emeğine sağlık. Seneye daha buralardaysam yine katılım gösteririm.
Böyle güzel bir etkinliği başta kim başlattı bilmiyorum ama ona da teşekkürler. Birlikte film yorumlamak çok güzel. Daha önceden katılmamak benim kaybımmış 😊
desene benim katılımım senin etkinliği yürütmene denk gelmiş. KaderTeşekkürler Dosi hanım, aynen 2. kez oluyor. İlerleyen yıllarda da katılırsınız ve yaparız inşallah.
Ozan başlattı diye biliyorum, tabii ondan da önce başlatan birisi varsa bilemeyeceğim. @bazinga
Listemde film ya;haftasonu izliyeceğim.En kısa zamanda izle. Böyle güzel bir filmi kaçırmaman gerekir. Ben açılışı Joker, kapanışı Parasite ile yapmıştım 🤗
Yorumladığında okurum yorumunu. Eminim sen de beğenirsin filmi😊Listemde film ya;haftasonu izliyeceğim.
Jumanji Next Level dan sonra Parasitede listeme attım. Haftasonu izlenecek 😉Yorumladığında okurum yorumunu. Eminim sen de beğenirsin filmi😊
Jumanji? Bu senenin filmimiydi o? Ben listede bulunanlardan yola çıktım.Çoğu izlediğim vakitlerde henüz yoktu ve bu yüzdende izleyememiştim ama 2019 yapımı olarak 18 film izledim😊Jumanji Next Level dan sonra Parasitede listeme attım. Haftasonu izlenecek 😉
Evet ben başlattım. Eskiden iyi bir adminken fena etkinlikler çıkarmıyormuşum.Teşekkürler Dosi hanım, aynen 2. kez oluyor. İlerleyen yıllarda da katılırsınız ve yaparız inşallah.
Ozan başlattı diye biliyorum, tabii ondan da önce başlatan birisi varsa bilemeyeceğim. @bazinga
Benim etkinlikte en yuksek puan verdiğim filme neden puanım yazılmamiş @Sherlock
https://fav10.net/forum/threads/parasite-parazit-film-yorumları.290255/post-3690022
PARASITE 9.5/10
Parasite’in her yerde böyle sonuçlar alması çok güzel. Oscar’dan sonra foruma da damga vurdu.
Ellerine sağlık. @Sherlock
Evet ben başlattım. Eskiden iyi bir adminken fena etkinlikler çıkarmıyormuşum.
En azından aynı sayıda değiliz, o da bir şeydir Daha da uzak sayılar olsa güzel olur, o zaman şu kader mesajlarından tamamen kurtulmuş olurumUtku'mla listelerde ismimiz hep arka arkaya. Aynı puanda olmasak bile kader bizi yan yana getiriyor, o kadar kişi arasından birbirimizi bulmuşuz yine. @MasacRE
Kesin görmez bu mesajı o kadar yazıyorum ama...
Nihayet geldiniz Utku bey. Bildirimlerin birikmesin, önemli mesajları kaçırma diye film yorumlarina beğenileri ertelemiştim gün içinte atarım beğeniEn azından aynı sayıda değiliz, o da bir şeydir Daha da uzak sayılar olsa güzel olur, o zaman şu kader mesajlarından tamamen kurtulmuş olurum
Birkaç tane atsanız da yeterli olur Dosi hanım, uğraşmayın hepsiyle boşverin gerek yokNihayet geldiniz Utku bey. Bildirimlerin birikmesin, önemli mesajları kaçırma diye film yorumlarina beğenileri ertelemiştim gün içinte atarım beğeni
@Silinmiş Üye bak görmüş measajını. Hadi iyisin