Klasik FOX işte. Dizi başlayana kadar aynı fotoğraflarla paylaşım yapar gerisini son günlere bırakır. Sonra da hala başınızın üstüne çıkarıyorsunuz.Dizinin yayına çıkmasına 6 gün kaldı. Ortada ne afiş var, ne karakter tanıtımı. Dizinin kadın başrolü Ceren Moray'ı halen göremedik. İlk bölümüne kesinlikle bakarım, güzel bir işe benziyor.
Tutarsa yaza izlerim doluyum bu sezon
@xBUGRAx olsa da yolsa seni bi, Buğra'm nerdesin yavKlasik FOX işte. Dizi başlayana kadar aynı fotoğraflarla paylaşım yapar gerisini son günlere bırakır. Sonra da hala başınızın üstüne çıkarıyorsunuz.
Fazla elemden kayıp mı ettik harbiden ne oldu.@xBUGRAx olsa da yolsa seni bi, Buğra'm nerdesin yav
Yakında çarşamban boşalacak aslında şimdi de izleyebilirsin.Tutarsa yaza izlerim doluyum bu sezon
Fazla elemden kayıp mı ettik harbiden ne oldu.
Yakında çarşamban boşalacak aslında şimdi de izleyebilirsin.
İlker'e Burçin'den, Ceren’e de Demet'ten başkasını kolay kolay yakıştıramıyordum ama bayağı iyi olmuşlar.Ceren’im Saçlarına alışamadım ama gözler kısa kızıl saçlarını arıyor...
Tam Türkiye Futbol Federasyonunu ve hakemlerini anlatıyor @kerem@phoebebuffay ne diyorsun bir şans verir miyiz Medyapım'ın hatrına.
İlker kaleli Taraftar Hakemlerin lideri kılığına girmişNasıl yani?
İzleriz, medyapım kalitesi fragmanlardan bile kendini gösteriyor@phoebebuffay ne diyorsun bir şans verir miyiz Medyapım'ın hatrına.
İlker Kaleli gibi birinden bu beklenirdi zaten. Sakın senaryonda ona taviz verme Ali Ozan.İlker kaleli Taraftar Hakemlerin lideri kılığına girmiş
Hatta içerdeki öğrenciler Hakem Polis ise TFF
Aziz Yıldırım olsa ne olurdu @kerem
Zaten Azra Kaya için çiğ İlker bile yerim ben.İzleriz, medyapım kalitesi fragmanlardan bile kendini gösteriyor
Ben Adaletten yanayım 104 maçta kural hatası varmış @keremİlker Kaleli gibi birinden bu beklenirdi zaten. Sakın senaryonda ona taviz verme Ali Ozan.
Zaten Azra Kaya için çiğ İlker bile yerim ben.