Bence öyle yapmayın ben devamından yanaydımSanmam ama gelirse benim için iyi olur. En azından futboldan uzak kalırım o gidene kadar.
İnanmıştık bu sene ama yine maalesef olmadı. Bilmiyorum niye bu kadar her şey üst üste ters gidiyor ama bu takımın baştan aşağı yenilenmesi şart. Ersun hoca Galatasaray maçında galibiyet dışı tüm sonuçlarda istifa edecektir. Zaten bu takım Galatasaray'ı eze eze yense dahi şampiyonluk umudum yok açıkçası.
Ali Koç'un son kalkanı olan Ersun Yanal da gidecek. İnşallah Ersun hoca sonrası başarısız bir şekilde suçlu yine gariban hocalardan biri olmaz da kendisi istifa eder. Hatalarını saysam 2000-3000 kelimeyi geçer o kadar doluyum. Yazık oluyor Fenerbahçemize her maç sonu küçük çocukların mahalle maçını kaybettiği gibi hırslanıp bir maç daha yapmak istemekten bıktım usandım.
Fenerbahçe eridi eski gücü kudreti kalmadı. O eski günlerimiz de yakında değil çok uzaklarda maalesef.
Bu sene en gerçekçi sonuç ilk 3'e girmek olacak ama şampiyonluk harici hiçbir sonuç önemli değil. Hocanın açıklamaları futbolcuların vurdum duymazlığı eklenince şampiyonluk ihtimali %5 bile değil. Yazık olduk çok yazık bu şubat ayı keşke hiç yaşanmasaydı.
Öbür sezon falan devam etmez. Zaten kulübün içinde bulunduğu durum kötü Ersun Yanal'ı gönderip tüm tepkileri kendi üstüne çekmek istemiyor. Sezon sonuna kadar Ersun hocayı maşa olarak kullanır sezon sonu yabancı bir hoca getirir.Fener Galatasaray’a da yenilirse Ali Koç kesin Ersun’u kovar, en olmadı Ersun istifa eder diyordum herkes gibi. Fenerbahçe 21 sene sonra Galatasaray’a yenildi hem de ne yenilgi doğru düzgün üç pas yapamadan, kötü Galatasaray’a rağmen resmen ecel terleri dökerek ve Onyekuru şansları değerlendirse tarihi farka gidecek bir yenilgi...
Buna rağmen Ali Koç Ersun Yanal’ın kalmasını istiyormuş yola devam demiş? Son 4 haftadaki 3 mağlûbiyet, puan kaybı bir yana Galatasaray’a yenildikten sonra Ersun Yanal’ı savunmaya devam etmesi ilginç doğrusu Ama istikrar açısından doğru karar olabilir. Büyük ihtimalle sezonun bitmesini bekler ve yeni sezonda yeni kadro yapılanmasıyla son bir şans verir hocaya.
Fakat bunlara rağmen eğer Antalya deplasmanından da puan kaybedilirse... Kadıköy’deki Denizli maçında taraftar biraz protest olabilir gibi.
Öbür sezon falan devam etmez. Zaten kulübün içinde bulunduğu durum kötü Ersun Yanal'ı gönderip tüm tepkileri kendi üstüne çekmek istemiyor. Sezon sonuna kadar Ersun hocayı maşa olarak kullanır sezon sonu yabancı bir hoca getirir.
Antalyaspor o maçı kazanır. Garry Rodrigues yine yok herhalde. Muriqi'yi maç boyunca birebir savunursun, onun boşaltmaya çalışacağı alanları kapatırsın, 70'ten sonra -takımın her işini yapan- Gustavo'nun üstüne çullanıp Serdar ve Jailson'a hata yaptırırsın. Haftalardır bu senaryoyu izliyorum ben. Hiçbir gelişme yok. Denizlispor maçında moralsiz dahi olsalar kazanırlar. Denizlispor'un ofansif tarafı 0.Peki olmaz da, ya Antalyaspor’a da puan kaybı hatta mağlubiyet yaşanırsa? Antalya da son dönemde formda malum.
İstifa eder o zaman tabii ki.Peki olmaz da, ya Antalyaspor’a da puan kaybı hatta mağlubiyet yaşanırsa? Antalya da son dönemde formda malum.
Operasyon başarmış hakemler![]()
Antalyaspor 0
Denizli 0
Konyaspor 0
Kayseri 0
Kasımpaşa 0
Malatya 0
Göztepe 0
Gençler 0
Sivasspor 0
Beşiktaş 0
Rizespor 0
Antalyaspor o maçı kazanır. Garry Rodrigues yine yok herhalde. Muriqi'yi maç boyunca birebir savunursun, onun boşaltmaya çalışacağı alanları kapatırsın, 70'ten sonra -takımın her işini yapan- Gustavo'nun üstüne çullanıp Serdar ve Jailson'a hata yaptırırsın. Haftalardır bu senaryoyu izliyorum ben. Hiçbir gelişme yok. Denizlispor maçında moralsiz dahi olsalar kazanırlar. Denizlispor'un ofansif tarafı 0.
![]()
Antalyaspor 0
Denizli 0
Konyaspor 0
Kayseri 0
Kasımpaşa 0
Malatya 0
Göztepe 0
Gençler 0
Sivasspor 0
Beşiktaş 0
Rizespor 0
Buradaki '0'lar neyi temsil ediyor? Puan değildir herhalde.![]()
Antalyaspor 0
Denizli 0
Konyaspor 0
Kayseri 0
Kasımpaşa 0
Malatya 0
Göztepe 0
Gençler 0
Sivasspor 0
Beşiktaş 0
Rizespor 0
PuanBuradaki '0'lar neyi temsil ediyor? Puan değildir herhalde.
Benim hesabım tutacak 61 puan toplarız @xdragxx
Maçların yüzde 50 si kural hatası varErsun Yanal’ın şu duruşu... 2014 şampiyonluğunun ardından kovulduktan sonraki kahraman karizmasından nerelere... Acaba geriye dönebilmek mümkün olsa 2018 sonlarında geçen sene o teklifi kabul eder miydi?
![]()