- Reaksiyon puanı
- 17,287
- Puanı
- 1,061
İlk mesaja bakıyorum geldiğimiz noktaya bakıyorum, akıl alır gibi değilAh be hocam hataların oldu senin de ya. Sen ne Ersun'u Aykut hoca bizi şampiyon yaptı diyen Volkan'ı ne diye affedersin aynı zihniyette seni gram sevmeyen Emre Belözoğlu'nu ne diye takıma geri alırsın. İşte herkesi kendin gibi görmemek lazımmış bu ikisi de bir gün bile arkanda durmadı. Fenerbahçe hakemler tarafından doğranırken bir kelime dahi etmediler. Gelelim transfer konusuna. Yazın niye Comolli'ye bıraktırdın transferleri deseydin keşke ya Comolli ya da ben diye en kötü o zaman giderdin hocam kış transfer döneminde Ali Koç denen vasıfsıza diyemedin mi ne Falette'si bana sol bek ya da kanat alın ne işime yarar Falette diye. Çok yıprandın Ersun hocam senin de taktiksel hataların oldu tabii ki ama şubatta havlu atacak kadar da kötü hazırlamadın bu takımı. Yolun açık olsun yolumuz tekrar zor kesişir belki ama kesişirse ben seni yine destekleyeceğim. Keşke 2.Ersun Yanal dönemi hayal ettiğimiz gibi olsaydı ama hiç rahat bir ortamda değildin.Bugün yedek kulübesinde 2013-2014 Ersun Yanal'ı yeniden gördüm 2 aydır yedek kulübesindeki sen değildin baskıyla baş edemedin depresif duruyordun kulübede ama sen de haklısın hocam. Ben seni hep böyle hatırlayacağım güzel adam yolun açık olsun