🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Beyler ikiniz birden 11’siniz... @Maskeli Fedai @Bully Adem BIG kardeşime bol bol gol attırıp, en çok asist yapana Leşçuk kaptanımız pasta yedirecek... :A @MasacRE
Beyaz TV'den Ertan Süzgün, Belhanda 11'de Emre Akbaba yedek demiş. :A Çıldırmalık. :A

Adem-Falcao arasından kimi tercih edecek bakalım hoca :A
Ahahahahahhaa :A Benim olduğum yerde senin esamen okunmaz kardeş :A
Ben bu leş Arabı istemiyorum arkamda... @S.G.A.T. hocam umarım Emre kardeşim yerine Belhanda'yı oynatmak gibi bir saçmalık yapmazsın.. :A

Ben bu leş Arabı istemiyorum arkamda... @S.G.A.T. hocam umarım Emre kardeşim yerine Belhanda'yı oynatmak gibi bir saçmalık yapmazsın.. :A

Adem kardeşim sen rahat ol, gözün hep sol tarafta olsun. Sana şık bir orta yapacağım. :A Bırak bu ikisi yesin birbirini. :A

Aslında bu Fener'in dilinden de Belhanda anlar. Emre sen kaos nedir biliyor musun? :A
Yarın görürsün :A Yedeklerdesin :A @S.G.A.T. hocam beni oynatacağını söyledi :A
Belhanda'nın defansif yönü daha iyi böyle bir strateji yapıyorsan hayatının hatası olur hocam.. Bu Arap hangi Fener maçında top oynamış ki dimi Adem abi :A

Kırmızı da görebilir yine. Jailson da oynayacak büyük ihtimalle..

Büyüyü bozacak olan benim, Cimbombomun çocuğu Emre Akbaba!