Konudaki ilk fotoğrafım. 💙 Güneşli bir Aydın'dan herkese merhaba. ✌
![]()
@Dosi @Bully @xemrexxx @Ahmed @DarkLegenD @Tolstoyevski @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @MEnes @MasacRE @Emre Ozansoy @Çiğdem @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt @Felon @The_Erinch @Billy Kane
Konudaki ilk fotoğrafım. 💙 Güneşli bir Aydın'dan herkese merhaba. ✌
![]()
@Dosi @Bully @xemrexxx @Ahmed @DarkLegenD @Tolstoyevski @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @MEnes @MasacRE @Emre Ozansoy @Çiğdem @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt @Felon @The_Erinch @Billy Kane
Beni gören gördü zaten @Ahmed'in programında. Daha da atmam artık.![]()
Teşekkür ederim. 🙈 Belki bir gün sosyal medyada görürsün. ❤
36 yıl Önceki Erinç i atmak istedim deÇektiğin her fotoğrafı atabilirsin, konuda öyle yazıyor. Kendini de atabilirsin.![]()
Ya ne güzel bir fotoğraf 🥰
Bende seviyorum kendimi... 1 yaşında Erinç...Pasta başında amma somurmuşum yaaa.. Acaba ne düşünüyorumYa ne güzel bir fotoğraf 🥰
Foto çok tatlı
Yalnız saçların harikaymış Erinç abi kıvır kıvırBende seviyorum kendimi... 1 yaşında Erinç...Pasta başında amma somurmuşum yaaa.. Acaba ne düşünüyorum![]()
![]()
![]()
Sevgi dolu düşüncen için teşekkürler @alperuz
Kısmet😊@Silinmiş Üye @Dosi @vadikızı @alperuz
Hepinize çok teşekkür ederimmmmm![]()
![]()
![]()
Hepinizin bebeklik hallerini görmek isterdim![]()
37 yasinda oldugunu ben hic bilmiyordum, 15-20 falan saniyorum seni.
Didim’e selamlar, çok çok özlendi.Konudaki ilk fotoğrafım. 💙 Güneşli bir Aydın'dan herkese merhaba. ✌
![]()
Didim’e her yaz geliyorum, artık bir ara vereyim diyorum. Bu yıl hedef Fethiye gibiGelsene bir gün gezelim birlikte iki yakışıklı.![]()
@Silinmiş Üye @Dosi @vadikızı @alperuz
Hepinize çok teşekkür ederimmmmm![]()
![]()
![]()
Hepinizin bebeklik hallerini görmek isterdim![]()
Yok ya atacaksa herkes güncelini atsın, kim nasılmış onu görürdük. Hala görmediğimiz çok üye var.![]()
Kız arkadaşımı da dahil edebilir miyiz programımıza?Fethiye'de olur, ben gitmedim daha önce ama bu yaz benimde Fethiye-Marmaris gündemimde tatil için kamp falan da atmak için.İstersen fethiye'yi birlikte fethederiz.
![]()
Kız arkadaşımı da dahil edebilir miyiz programımıza?![]()