Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsun gerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile bunu da beğenmezsen son teklif floki olur
teyzenide her yere karıştırmasan olmuyor dimii
Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsun gerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile bunu da beğenmezsen son teklif floki olur
Teşekkürler Güzel seçim yalnız@Forumdash faruk beycim kimdi sana faruk diyen he @xemrexxx di dimi isim bilmiyoz ama bari faruk diyelim dimi
Tebrik ediyorum nice mesajlara diliyorum daha çok mesajlarında buluşuruz inşAllah
sana handeyi ilk tanıdığımız şarkıyı armağan etmek istedim nice mesajlara
Tebrikler @Forumdash
Benden önce uye olmuşunuz darısı sizin başiniza Teşekkürler ikinize deTebrikler @Forumdash
Teşekkürler Güzel seçim yalnız
Benden önce uye olmuşunuz darısı sizin başiniza Teşekkürler ikinize de
İlk ve eskimeyenNe hediye vereyim derken birden aklıma geliverdi ilk şarkısı
İlk ve eskimeyen
Ben yeni konu sandım Bildirimi görunce eyvah dedim@Forumdash ikinci kez 60.000 olmani kutlarım
Doyumsuz işte.
Yok bu sefer o kariştirdiKonuyu uplatarak yine ortalığı karıştırdım @MasacRE
Allah'ın cezası seni.Konuyu uplatarak yine ortalığı karıştırdım @MasacRE
Ben bu konuyu uplatmasaydim aklın gelmezdiYok bu sefer o kariştirdi
O da doğruBen bu konuyu uplatmasaydim aklın gelmezdi
Bu vesileyle geçen sefer sana hediye vermeyenler hediye vermiş olurlarO da doğru
Yok sonraya saklasınlar İkinci kereye olmaz uplatmaYIN da insin aşaği konuBu vesileyle geçen sefer sana hediye vermeyenler hediye vermiş olurlar
Yahu ilkinde hediye vermeyenleri diyorumYok sonraya saklasınlar İkinci kereye olmaz uplatmaYIN da insin aşaği konu