Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsun gerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile bunu da beğenmezsen son teklif floki olurSana kutlama konusu açmayacağım😡
Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsun gerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile bunu da beğenmezsen son teklif floki olurSana kutlama konusu açmayacağım😡
Konu gittkçeFark etmez üstte olur, dil de olur. Birleşsin de dudaklar nasıl birleşirse birleşsin.
Üst üste üzmeyi nasıl beceriyorsunKeşke konuna 2 kalp atsam BZÇ ayrıntısı hoşuma gitti şimdi fark ettim
Eee daha geçen gun dert yandım sana bildirimlere zor yetişiyorum diyeÜst üste üzmeyi nasıl beceriyorsun
sen baştan detaylı oku konuyu, sonra tek tek yorumları oku zaten şimdilik az ve kaçırdığın 2 mesajım var ki onlardan biride detayla alakalı😏 ilk kaçırdığının cevabinı ver ve sana bir mevzuyu anlatacağım sonra duruma göre
@Forumdash ile takılın siz. Ben arabesk şarkı dinlemeye gidiyorumAy doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsun gerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile bunu da beğenmezsen son teklif floki olur
Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsun gerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile bunu da beğenmezsen son teklif floki olur
İsmi geçen kimseyi tanımıyorum desemEyşancığım hariç@Forumdash ile takılın siz. Ben arabesk şarkı dinlemeye gidiyorum
Kendi konundaki bildirimlerim 1 tanesini bile kaçırmaman gerekir. Hadi ben neyse(neyse olmamalıyım ama hadi neyse ) sana hediye veren kutlayan birinin mesajıni es geçersen o kişi ne düşünür? 😱Eee daha geçen gun dert yandım sana bildirimlere zor yetişiyorum diye
@Forumdash ile takılın siz. Ben arabesk şarkı dinlemeye gidiyorum
Zaten bende @xemrexxx 'nin mesajlarıni %50 bilmeden anlamadan güldürü atıyorumİsmi geçen kimseyi tanımıyorum desemEyşancığım hariç
Bnm yazmam bir lütuf yani tabisi de atıcan güldürüZaten bende @xemrexxx 'nin mesajlarıni %50 bilmeden anlamadan güldürü atıyorum
İşte anlıyormusun beni Bular zor işler Bide kimler hediye gönderdi olayı varKendi konundaki bildirimlerim 1 tanesini bile kaçırmaman gerekir. Hadi ben neyse(neyse olmamalıyım ama hadi neyse ) sana hediye veren kutlayan birinin mesajıni es geçersen o kişi ne düşünür? 😱
Kahretsinki seviliyorsun 😏Bnm yazmam bir lütuf yani tabisi de atıcan güldürü
soruma harika atarak geçiştirmişsin ama diyeyim, zamanında bir kutlama konunda hediyemle gelip sarfettiğim sözler ama mesajıma bir teşekkür bile etmemişsin 😱 bir kere konuyu hazır etmiştim sonra farkettim ve buna rağmen açtım konuyu ama demediğini bırakmadın açtık diyeİşte anlıyormusun beni Bular zor işler Bide kimler hediye gönderdi olayı var
soruma harika atarak geçiştirmişsin ama diyeyim, zamanında bir kutlama konunda hediyemle gelip sarfettiğim sözler ama mesajıma bir teşekkür bile etmemişsin 😱 bir kere konuyu hazır etmiştim sonra farkettim ve buna rağmen açtım konuyu ama demediğini bırakmadın açtık diye
Çünkü sana aynı hediyeyle gelmemek için ufak bir araştırma yaptım ve acı gerçekle karşılaştımBak gördun mu bunların hiçbirisi aklımda değil Sen nasıl yetişiyorsun
Ayrıca biraz daha say. İş üstünde yakaladım seni
Evet hatırlıyorum ve bunu sana söylediğim için bi ara trip de atmiştinÇünkü sana aynı hediyeyle gelmemek için ufak bir araştırma yaptım ve acı gerçekle karşılaştım
Hediyeler iki en sevdiğim Hande Yener Şarkılarından ve Demir'in sahnesinden çok keyif aldım izlerken ve o videoyuda paylaşmasaydum olmazdı
mesajdaki yorumda, şu forumda ismini yaşını sormayıp, bunlara takılmam sohbetime bakarım diye belirtmiştim zamaninda ki seninde hoşuna gitmişti ilk söz ettiğimde ve bu konudada forum adına kullandım o sözleri
🙈🙉🙊Evet hatırlıyorum ve bunu sana söylediğim için bi ara trip de atmiştin
Evet o sahne cok güzeldi
İfşa time mı kızım sus tmm
hahha editliyeyimmi mesajı? "🙈🙉🙊" şunu yazayım tek mesaja, sende alıntıyı editle onları ayarla, diğerleri dursun millet merak etsinİfşa time mı kızım sus tmm
Yap yap gerçi okuyan okumusturhahha editliyeyimmi mesajı? "🙈🙉🙊" şunu yazayım tek mesaja, sende alıntıyı editle onları ayarla, diğerleri dursun millet merak etsin