Forumdash 60.000'ler Kulübünde!

Sana kutlama konusu açmayacağım😡
Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsun :A gerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile :A bunu da beğenmezsen son teklif floki olur :A

Fark etmez üstte olur, dil de olur. Birleşsin de dudaklar nasıl birleşirse birleşsin. :A
Konu gittkçe :A
giphy.gif

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Keşke konuna 2 kalp atsam:A BZÇ ayrıntısı hoşuma gitti şimdi fark ettim:A
Üst üste üzmeyi nasıl beceriyorsun :T
sen baştan detaylı oku konuyu, sonra tek tek yorumları oku zaten şimdilik az ve kaçırdığın 2 mesajım var ki onlardan biride detayla alakalı😏 ilk kaçırdığının cevabinı ver ve sana bir mevzuyu anlatacağım sonra duruma göre :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Üst üste üzmeyi nasıl beceriyorsun :T
sen baştan detaylı oku konuyu, sonra tek tek yorumları oku zaten şimdilik az ve kaçırdığın 2 mesajım var ki onlardan biride detayla alakalı😏 ilk kaçırdığının cevabinı ver ve sana bir mevzuyu anlatacağım sonra duruma göre :A
Eee daha geçen gun dert yandım sana bildirimlere zor yetişiyorum diye :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Eee daha geçen gun dert yandım sana bildirimlere zor yetişiyorum diye :A
Kendi konundaki bildirimlerim 1 tanesini bile kaçırmaman gerekir. Hadi ben neyse(neyse olmamalıyım ama hadi neyse :A ) sana hediye veren kutlayan birinin mesajıni es geçersen o kişi ne düşünür? 😱

• İlginç
Kendi konundaki bildirimlerim 1 tanesini bile kaçırmaman gerekir. Hadi ben neyse(neyse olmamalıyım ama hadi neyse :A ) sana hediye veren kutlayan birinin mesajıni es geçersen o kişi ne düşünür? 😱
İşte anlıyormusun beni:A Bular zor işler :A Bide kimler hediye gönderdi olayı var:F

• Güldürdün
İşte anlıyormusun beni:A Bular zor işler :A Bide kimler hediye gönderdi olayı var:F
soruma harika atarak geçiştirmişsin ama diyeyim, zamanında bir kutlama konunda hediyemle gelip sarfettiğim sözler ama mesajıma bir teşekkür bile etmemişsin 😱 bir kere konuyu hazır etmiştim sonra farkettim ve buna rağmen açtım konuyu ama demediğini bırakmadın açtık diye :F

• Güldürdün
soruma harika atarak geçiştirmişsin ama diyeyim, zamanında bir kutlama konunda hediyemle gelip sarfettiğim sözler ama mesajıma bir teşekkür bile etmemişsin 😱 bir kere konuyu hazır etmiştim sonra farkettim ve buna rağmen açtım konuyu ama demediğini bırakmadın açtık diye :F

Bak gördun mu bunların hiçbirisi aklımda değil:F Sen nasıl yetişiyorsun:A

Ayrıca biraz daha say. İş üstünde yakaladım seni:F

doodle-digging-graves-vector-id914339994

• Güldürdün
Bak gördun mu bunların hiçbirisi aklımda değil:F Sen nasıl yetişiyorsun:A

Ayrıca biraz daha say. İş üstünde yakaladım seni:F

doodle-digging-graves-vector-id914339994
Çünkü sana aynı hediyeyle gelmemek için ufak bir araştırma yaptım ve acı gerçekle karşılaştım :T: :F
Hediyeler iki en sevdiğim Hande Yener Şarkılarından ve Demir'in sahnesinden çok keyif aldım izlerken ve o videoyuda paylaşmasaydum olmazdı :A
mesajdaki yorumda, şu forumda ismini yaşını sormayıp, bunlara takılmam sohbetime bakarım diye belirtmiştim zamaninda ki seninde hoşuna gitmişti ilk söz ettiğimde :A ve bu konudada forum adına kullandım o sözleri :A

• Güldürdün
Çünkü sana aynı hediyeyle gelmemek için ufak bir araştırma yaptım ve acı gerçekle karşılaştım :T: :F
Hediyeler iki en sevdiğim Hande Yener Şarkılarından ve Demir'in sahnesinden çok keyif aldım izlerken ve o videoyuda paylaşmasaydum olmazdı :A
mesajdaki yorumda, şu forumda ismini yaşını sormayıp, bunlara takılmam sohbetime bakarım diye belirtmiştim zamaninda ki seninde hoşuna gitmişti ilk söz ettiğimde :A ve bu konudada forum adına kullandım o sözleri :A
Evet hatırlıyorum ve bunu sana söylediğim için bi ara trip de atmiştin :A
Evet o sahne cok güzeldi:bhr:

• İlginç

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961