Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsunSana kutlama konusu açmayacağım😡
Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsunSana kutlama konusu açmayacağım😡
Konu gittkçeFark etmez üstte olur, dil de olur. Birleşsin de dudaklar nasıl birleşirse birleşsin.![]()
Üst üste üzmeyi nasıl beceriyorsunKeşke konuna 2 kalp atsamBZÇ ayrıntısı hoşuma gitti şimdi fark ettim
![]()
Eee daha geçen gun dert yandım sana bildirimlere zor yetişiyorum diyeÜst üste üzmeyi nasıl beceriyorsun
sen baştan detaylı oku konuyu, sonra tek tek yorumları oku zaten şimdilik az ve kaçırdığın 2 mesajım var ki onlardan biride detayla alakalı😏 ilk kaçırdığının cevabinı ver ve sana bir mevzuyu anlatacağım sonra duruma göre![]()
@Forumdash ile takılın siz. Ben arabesk şarkı dinlemeye gidiyorumAy doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsungerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile
bunu da beğenmezsen son teklif floki olur
![]()
Ay doğru sert erkek seven @vadikızı teyzemdi tamam sana ragnar değil rollo olsungerçi eyşan gibi bişi o da @Forumdash göz koymuştur bile
bunu da beğenmezsen son teklif floki olur
![]()
İsmi geçen kimseyi tanımıyorum desem@Forumdash ile takılın siz. Ben arabesk şarkı dinlemeye gidiyorum![]()
Kendi konundaki bildirimlerim 1 tanesini bile kaçırmaman gerekir. Hadi ben neyse(neyse olmamalıyım ama hadi neyseEee daha geçen gun dert yandım sana bildirimlere zor yetişiyorum diye![]()
@Forumdash ile takılın siz. Ben arabesk şarkı dinlemeye gidiyorum![]()
Zaten bende @xemrexxx 'nin mesajlarıni %50 bilmeden anlamadan güldürü atıyorumİsmi geçen kimseyi tanımıyorum desemEyşancığım hariç
![]()
Bnm yazmam bir lütuf yani tabisi de atıcan güldürüZaten bende @xemrexxx 'nin mesajlarıni %50 bilmeden anlamadan güldürü atıyorum![]()
İşte anlıyormusun beniKendi konundaki bildirimlerim 1 tanesini bile kaçırmaman gerekir. Hadi ben neyse(neyse olmamalıyım ama hadi neyse) sana hediye veren kutlayan birinin mesajıni es geçersen o kişi ne düşünür? 😱
Kahretsinki seviliyorsun 😏Bnm yazmam bir lütuf yani tabisi de atıcan güldürü![]()
soruma harika atarak geçiştirmişsin ama diyeyim, zamanında bir kutlama konunda hediyemle gelip sarfettiğim sözler ama mesajıma bir teşekkür bile etmemişsin 😱 bir kere konuyu hazır etmiştim sonra farkettim ve buna rağmen açtım konuyu ama demediğini bırakmadın açtık diyeİşte anlıyormusun beniBular zor işler
Bide kimler hediye gönderdi olayı var
![]()
soruma harika atarak geçiştirmişsin ama diyeyim, zamanında bir kutlama konunda hediyemle gelip sarfettiğim sözler ama mesajıma bir teşekkür bile etmemişsin 😱 bir kere konuyu hazır etmiştim sonra farkettim ve buna rağmen açtım konuyu ama demediğini bırakmadın açtık diye![]()
Çünkü sana aynı hediyeyle gelmemek için ufak bir araştırma yaptım ve acı gerçekle karşılaştımBak gördun mu bunların hiçbirisi aklımda değilSen nasıl yetişiyorsun
Ayrıca biraz daha say. İş üstünde yakaladım seni
![]()
Evet hatırlıyorum ve bunu sana söylediğim için bi ara trip de atmiştinÇünkü sana aynı hediyeyle gelmemek için ufak bir araştırma yaptım ve acı gerçekle karşılaştım![]()
Hediyeler iki en sevdiğim Hande Yener Şarkılarından ve Demir'in sahnesinden çok keyif aldım izlerken ve o videoyuda paylaşmasaydum olmazdı
mesajdaki yorumda, şu forumda ismini yaşını sormayıp, bunlara takılmam sohbetime bakarım diye belirtmiştim zamaninda ki seninde hoşuna gitmişti ilk söz ettiğimdeve bu konudada forum adına kullandım o sözleri
![]()
🙈🙉🙊Evet hatırlıyorum ve bunu sana söylediğim için bi ara trip de atmiştin
Evet o sahne cok güzeldi![]()
hahhaİfşa time mı kızım sus tmm![]()
Yap yap gerçi okuyan okumusturhahhaeditliyeyimmi mesajı? "🙈🙉🙊" şunu yazayım tek mesaja, sende alıntıyı editle
onları ayarla, diğerleri dursun millet merak etsin
![]()