Forumdash 60.000'ler Kulübünde!

Niye ikinci şansları olsun be :F İstemıyorum hediye mediye :F
Bundan sonra benden sana ne konu ne de kuru bir tebrik :T:
Sonra bakacagim sen eski konularında da böyle misin yoksa ben açtım diyenmi bu tavırların :ppp:
İlk açınca da pişman ettirmiştin 😏

• İlginç
Reactions: Forumdash
Bundan sonra benden sana ne konu ne de kuru bir tebrik :T:
Sonra bakacagim sen eski konularında da böyle misin yoksa ben açtım diyenmi bu tavırların :ppp:
İlk açınca da pişman ettirmiştin 😏
Senlik değil durum tabi ki :X Trip atıcak başka bahane bul :A

Özelden kutlayabilirsin ama:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geçen haftada dedik ama yoktun :bağır: Şimdiden başlıyorum o zaman:A
Geçen hafta trip atabileceğin bir puan değildi ama. iyiydi puanım. Bu hafta cidden keşke degistirmeseydin. benim gibi arabesk ruhlu biri yabancıyi tabiki aşağılara iter :T:
Umarım forum yüksek verir ama 4 haftadır benim listemde aşağıda olanlar sonuçlarda da sonlarda oluyor. 1-2 puan verdiklerimde hep eleniyor :A

• İlginç
Geçen hafta trip atabileceğin bir puan değildi ama. iyiydi puanım. Bu hafta cidden keşke degistirmeseydin. benim gibi arabesk ruhlu biri yabancıyi tabiki aşağılara iter :T:
Umarım forum yüksek verir ama 4 haftadır benim listemde aşağıda olanlar sonuçlarda da sonlarda oluyor. 1-2 puan verdiklerimde hep eleniyor :A
Kulaklarini bağişlarmısın birisine ALlah rızası için. Hak etmiyorsun :A

• Güldürdün
Kulaklarini bağişlarmısın birisine ALlah rızası için. Hak etmiyorsun :A
Yahu bana ne laf ediyorsun. Ruhsar'a bir puan verdim elendi, deniz elenecek dedim elendi. Yigitte 1 puan verdim elenecek dedim elendi. Mansur Ark elenecek dedim elendi. o da 1 puan aldı benden. Eeee neymiş? Ben bu işten anliyorum :Z @kerem

• Güldürdün
Yahu bana ne laf ediyorsun. Ruhsar'a bir puan verdim elendi, deniz elenecek dedim elendi. Yigitte 1 puan verdim elenecek dedim elendi. Mansur Ark elenecek dedim elendi. o da 1 puan aldı benden. Eeee neymiş? Ben bu işten anliyorum :Z @kerem
Bana 2 puan verdiğin şarkı kargoydu dimi :A Kargo kaçıncı olmuştu:A

• Güldürdün
Bana 2 puan verdiğin şarkı kargoydu dimi :A Kargo kaçıncı olmuştu:A
Orada kesin elenecek dediğim 1 puanlik Duman vardı :A bazen düşük versemde bu iyi gider diyorum. Ben elenecekleri tahmin ediyorum. 3verdigim zirve olmuş, zirvede yer verdiğim 6. Olmuş bunlar önemsiz. Deniz'e 2 puan verdim ama direk elenen o olacak dedim.

• Güldürdün
Orada kesin elenecek dediğim 1 puanlik Duman vardı :A bazen düşük versemde bu iyi gider diyorum. Ben elenecekleri tahmin ediyorum. 3verdigim zirve olmuş, zirvede yer verdiğim 6. Olmuş bunlar önemsiz. Deniz'e 2 puan verdim ama direk elenen o olacak dedim.
Ben kaçıncı olcam peki(b) :A En azından tahmin et:X

• Güldürdün
Ben kaçıncı olcam peki(b) :A En azından tahmin et:X
Öyle sorarsan olmaz. Benim söylemem gerek. Şimdi bir tahmin dersem puanım ifşa olur :A direkten dönersin ama elenmeyeceksin onu diyeyim :A en azından benim son ikilimde değilsin :A

• İlginç

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961