Niye ikinci şansları olsun be İstemıyorum hediye mediyeYahu ilkinde hediye vermeyenleri diyorum
Ay yeter pişman ettirme sus ve keyfini cikar
Niye ikinci şansları olsun be İstemıyorum hediye mediyeYahu ilkinde hediye vermeyenleri diyorum
Ay yeter pişman ettirme sus ve keyfini cikar
Bundan sonra benden sana ne konu ne de kuru bir tebrikNiye ikinci şansları olsun be İstemıyorum hediye mediye
Senlik değil durum tabi ki Trip atıcak başka bahane bulBundan sonra benden sana ne konu ne de kuru bir tebrik
Sonra bakacagim sen eski konularında da böyle misin yoksa ben açtım diyenmi bu tavırların
İlk açınca da pişman ettirmiştin 😏
Haha tamam özelden halederizSenlik değil durum tabi ki Trip atıcak başka bahane bul
Özelden kutlayabilirsin ama
Geçen haftada dedik ama yoktun Şimdiden başlıyorum o zamanHaha tamam özelden halederiz
Trip atma sırası sende. yarın akşam oylamada seninle seviyeli güzel bir tartışma olur umarim
Geçen hafta trip atabileceğin bir puan değildi ama. iyiydi puanım. Bu hafta cidden keşke degistirmeseydin. benim gibi arabesk ruhlu biri yabancıyi tabiki aşağılara iterGeçen haftada dedik ama yoktun Şimdiden başlıyorum o zaman
Kulaklarini bağişlarmısın birisine ALlah rızası için. Hak etmiyorsunGeçen hafta trip atabileceğin bir puan değildi ama. iyiydi puanım. Bu hafta cidden keşke degistirmeseydin. benim gibi arabesk ruhlu biri yabancıyi tabiki aşağılara iter
Umarım forum yüksek verir ama 4 haftadır benim listemde aşağıda olanlar sonuçlarda da sonlarda oluyor. 1-2 puan verdiklerimde hep eleniyor
Yahu bana ne laf ediyorsun. Ruhsar'a bir puan verdim elendi, deniz elenecek dedim elendi. Yigitte 1 puan verdim elenecek dedim elendi. Mansur Ark elenecek dedim elendi. o da 1 puan aldı benden. Eeee neymiş? Ben bu işten anliyorum @keremKulaklarini bağişlarmısın birisine ALlah rızası için. Hak etmiyorsun
Bana 2 puan verdiğin şarkı kargoydu dimi Kargo kaçıncı olmuştuYahu bana ne laf ediyorsun. Ruhsar'a bir puan verdim elendi, deniz elenecek dedim elendi. Yigitte 1 puan verdim elenecek dedim elendi. Mansur Ark elenecek dedim elendi. o da 1 puan aldı benden. Eeee neymiş? Ben bu işten anliyorum @kerem
Orada kesin elenecek dediğim 1 puanlik Duman vardı bazen düşük versemde bu iyi gider diyorum. Ben elenecekleri tahmin ediyorum. 3verdigim zirve olmuş, zirvede yer verdiğim 6. Olmuş bunlar önemsiz. Deniz'e 2 puan verdim ama direk elenen o olacak dedim.Bana 2 puan verdiğin şarkı kargoydu dimi Kargo kaçıncı olmuştu
Ben kaçıncı olcam peki En azından tahmin etOrada kesin elenecek dediğim 1 puanlik Duman vardı bazen düşük versemde bu iyi gider diyorum. Ben elenecekleri tahmin ediyorum. 3verdigim zirve olmuş, zirvede yer verdiğim 6. Olmuş bunlar önemsiz. Deniz'e 2 puan verdim ama direk elenen o olacak dedim.
Öyle sorarsan olmaz. Benim söylemem gerek. Şimdi bir tahmin dersem puanım ifşa olur direkten dönersin ama elenmeyeceksin onu diyeyim en azından benim son ikilimde değilsinBen kaçıncı olcam peki En azından tahmin et
Sondan 4 filan yani 😱 (genel tabloda)Öyle sorarsan olmaz. Benim söylemem gerek. Şimdi bir tahmin dersem puanım ifşa olur direkten dönersin ama elenmeyeceksin onu diyeyim en azından benim son ikilimde değilsin
🤫 Fazla konuşmayalım. Devamı yarınSondan 4 filan yani 😱 (genel tabloda)
O zaman bana tahmin yapamıyorsun Zayıf şarkı bulmamı bekliyorsun🤫 Fazla konuşmayalım. Devamı yarın
@Forumdash ikinci kez 60.000 olmani kutlarım