- Reaksiyon puanı
- 114,180
- Puanı
- 1,060
Sefiri Kızı ankette 0 kalmış 😱Pazartesin günü eğlenceli bişeyler izlemek isteyen Survivor izleyecektir. Sefir'le başa baş gider.
Sefiri Kızı ankette 0 kalmış 😱Pazartesin günü eğlenceli bişeyler izlemek isteyen Survivor izleyecektir. Sefir'le başa baş gider.
Beter olsunSefiri Kızı ankette 0 kalmış 😱
Survivor'un bu zorlu günde yükselmesini zaten kimse beklemiyordu öyle yorumluyorsun ki anlaşılan zamanında Survivor baya canını sıkmış. Üstelik dün rekor kırdı ki rekor dedik.Survivor ne totalde ne ab'de 3 diziyi de geçememiş. AB'de 5 Totalde 6 bandına düşmüş. Ne demiştim ben, nerde o dün rekor kırıyoruz, çok başarılıyız diyenler
Daha durun bu en yüksek reytinginizdi
Aynı reytingler alınınca share oranı yüksek olan daha altta oluyor. Sebebi yoğunlukla ilgili.ab'de YE da Çukur da 6,71 almışlar hatta YE share 15,14 - Çukur share 15,23 almış.
Sanırım 6,71'in küsüratında YE küsürat farkı yüzünden 3'e yazılmış, share olarak Çukur'dan düşük almasına rağmen.
Alakası yok, bize virgülden sonraki iki rakam açıklanıyor, örn. 7,13 ama virgülden sonra aslında en az 5 sayı var 7,13942 gibi ve YE belli ki ikinci sayıdan sonraki sayısı daha yüksek. @offensiveAynı reytingler alınınca share oranı yüksek olan daha altta oluyor. Sebebi yoğunlukla ilgili.
Ben zamanında sektörde yetkili birisine sorduğumda dediğim cevabı vermişti. Bir de şuana kadar birçok kez aynı reytingi alan yapım oldu, hepsinde de share'i düşük olan hep üst sıradaydı. Ama bilmiyorum belki tesadüftür, dediğin gibi de olabilir.Alakası yok, bize virgülden sonraki iki rakam açıklanıyor, örn. 7,13 ama virgülden sonra aslında en az 5 sayı var 7,13942 gibi ve YE belli ki ikinci sayıdan sonraki sayısı daha yüksek. @offensive
33. ve 34. sıraya bak aynı reyting ama bu defa share'si yüksek olan yukarda.Ben zamanında sektörde yetkili birisine sorduğumda dediğim cevabı vermişti. Bir de şuana kadar birçok kez aynı reytingi alan yapım oldu, hepsinde de share'i düşük olan hep üst sıradaydı. Ama bilmiyorum belki tesadüftür, dediğin gibi de olabilir.
Dediğin gibi o zaman33. ve 34. sıraya bak aynı reyting ama bu defa share'si yüksek olan yukarda.