- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
yok forum tenha şuan : Haydi birlikte yapalim. Ss alayımda ilerde bizde unutul bu neyin nesiydi demiyelimYap yap gerçi okuyan okumustur
Edit: işlem tamam
yok forum tenha şuan : Haydi birlikte yapalim. Ss alayımda ilerde bizde unutul bu neyin nesiydi demiyelimYap yap gerçi okuyan okumustur
sağ alltta duran son düzenleme herşeyin buyusunu bozuyoryok forum tenha şuan : Haydi birlikte yapalim. Ss alayımda ilerde bizde unutul bu neyin nesiydi demiyelim
Edit: işlem tamam
Kuzey Guney isabetli oldu Kanal D'de tekrarı var geceleri ve gram sıkmıyor Ayrıca cok tşkler. Butun zevklerimi kombinlemişin
Daha çok merak uyandırsın işte fena mı zaten sonraki mesajda belirtmişiz değistireceğimizisağ alltta duran son düzenleme herşeyin buyusunu bozuyor
Forumun sunucularında kalsınDaha çok merak uyandırsın işte fena mı zaten sonraki mesajda belirtmişiz değistireceğimizi
şimdi özelden atarım Ss
Sunucu ne oluyor? İsveçliliğim tuttuForumun sunucularında kalsın
Aniden soru sorunca donup kalıyor En iyisi google cevabı vereyimSunucu ne oluyor? İsveçliliğim tuttu
Kuzey Guney isabetli oldu Kanal D'de tekrarı var geceleri ve gram sıkmıyor Ayrıca cok tşkler. Butun zevklerimi kombinlemişin
Böyle terimli cümleleri daha bi anlamam ama ben özel mesaj kutumuzda güzel bir şekilde izah edip ayarladımAniden soru sorunca donup kalıyor En iyisi google cevabı vereyim
Web server ya da ağ sunucusu, internet üzerinde bir web sitesinin yayınından sorumlu olan sunucudur. Web server, Hosting ya da “barındırma” işlemini internet protokolü üzerinden sunan bir sunucudur. Barındırma ya da hosting, Web sayfalarını internette yayınlamak için gerekli alanın kiralanmasıdır.
Şimdi gördüm de yorumlara baktim Kuzey kaçmiş içimeeTV - Dizi Savaşları'nın 2. Sezonu Sona Erdi! | Şampiyon: Kuzey Güney (Bully)
Geçtiğimiz yaz @batuhankaralar tarafından "Dizi Dizi Fav10" adıyla başlatılan, ancak sonrasında bendeniz tarafından "Dizi Savaşları" adıyla devam ettirilse de final yapma imkanı bulamayan yarışmamızın 14 Haziran Salı günü başlayan 2. sezonu bu akşam sona erdi. Kazananımız ise ilk haftadan beri...fav10.net
Şampiyonluğumu unutmadın dimi sayın CEO Tekrar tekrar izlense de sıkmaz zaten, efsane dizi.. Ben aileyle yaşadığım için rahatsız olurlar, açamam. Ama youtube'da bakıyorum hep videolara, yorumlar efsane.
Rica ederim. E eski tanıyorum seni, olsun o kadar.
Örnek olarak google drive öyle düşünBöyle terimli cümleleri daha bi anlamam ama ben özel mesaj kutumuzda güzel bir şekilde izah edip ayarladım
Vazgeçtim anlamaktan Gecenin bu saati kafam daha bi allak bullak oluyor yoksaÖrnek olarak google drive öyle düşün
Evet saat geç olmuş Orada ne güzel 1 bile değilVazgeçtim anlamaktan Gecenin bu saati kafam daha bi allak bullak oluyor yoksa
Hahahaha güldürdün Kuzey Tekinoğlu rocks 😎Şimdi gördüm de yorumlara baktim Kuzey kaçmiş içime
Biz yürüdüğümüzde arkamızda esen rüzgara "fırtına cıktı" diyorlar. Diğer yapımlar arkadan esen rüzgara "esinti" diyorlar
https://fav10.net/forum/threads/dizi-savaşlarının-2-sezonu-sona-erdi-Şampiyon-kuzey-güney-bully.259631/post-2799032
Evet, ben size göre gececi olarak sayılıyorum ama aslında bizim için gayet normal bir saat. En fazla bu saate kadar ayakta oluyorum genelde.Evet saat geç olmuş Orada ne güzel 1 bile değil
Gececi dediğin 3e kadar beklerEvet, ben size göre gececi olarak sayılıyorum ama aslında bizim için gayet normal bir saat. En fazla bu saate kadar ayakta oluyorum genelde.
Şarjımda 5e inmiş
iyi geceler
İyi geceler Aynen bende o iş, Kaan Geceyatmaz derler banaGececi dediğin 3e kadar bekler
Tekrar konu için çok tşk ederim. Düşünmen yeterliydi Neyse ben de cıkıcam iyi geceler size de @Bully kepenkleri kapatarsın sen artık
Ben bunu kimseyle paylaşmam bana özel atmalıydınTebrikler @Forumdash nice 60k'lara
Benim de hediyem Çağatay bey olsun:
(@serhatt sen de faydalan bak, değerimi bil )