Öyleyim zaten ama arkadaşlarıma karşı kötü olamıyorumEvet, bana kıyamadığın için entrikalarını üzerimde kullanmıyorsun, yoksa senin Ender'den daha fena olduğunu seziyorum zaman zaman
doğum günün kutlu olsun nice yaşlara @Sherlock
Hiç sorma BU İNANILMAZ BİR ŞEY... BÖYLESİNİ GÖRMEDİM, DUYMADIM BİLMİYORUM... DESTANSI BİR GÜZELLİK... Fotoğrafı atarken bu kadar kaliteli olduğuna hiç dikkat etmedim gerçekten fazla kaliteli...
Maalesef elimizde bu dediğin şey yok. Tamı tamına 20 gün beklememiz gerekiyor... Böyle söyleyince çokmuş be, 20 gün nedir...
Evet sana Meraklı değilmisin?
Bana kıymamana sevindim
Tamam, sen ve o ve o sohbette sen olduğun için kaliteli olunuyor demeye getiriyorsun ama şimdi @Sherlock değilde 'X' kişi (isim vermiyeyim şimdi) ile sohbet edersen aynı kalitede olmaz mesela. Yani burada tek kendine değil, ortağımada sıvama yapmış oldun
@Sherlock bize de göster kendini, hadi. @Silinmiş Üye
@Sherlock doğum günün kutlu olsun nice yaşlara diyorum sağlıklı huzurlu mutlu bir ömrüm olsun inşAllah iyi ki doğdunn
takımdaşız senle ve takımımıza yapılan marşı armağan ediyorum en büyük cimbom dimii
Onlar acı verici bir durumun içindeler zaten. Diyecek bir şey bulamıyorum...20 gün nedir be kardeşim gerçekten, o güne kadar böyle aklımıza geldikçe konuşuruz artık. Bu müthiş SABAR eserine başlamayan @Tolstoyevski ve @Dosi ne yapsınlar peki adaşım... öyle teselli bulabiliriz bence. Anime için 350 yıl falan bekleyecekler.
Tabi ki HAYIR.Çok doğru bir yorum, sıva lan beni hain adaş... @MEnes
BABY f... YODA... Muazzam çıkmışsın adaşım...
Aynen toplamda 12 bölüm olması da cezbetti zaten. Yarıyıl tatili için epey ideal bir seçimdi.İnşallah kardeşim, eyvallah.
Ooooo bak bu sürpriz oldu, demek aradan çıkardın sonuna efsane diziyi. Hayret @Maskeli Fedai sonunda başladığı bir diziyi bitirebilmiş demek.
Bir sezoda üç bölüm olması, her bölümün film gibi olması falan gerçekten çok iyi iş ya. Karakterlerin hepsi çok iyi dediğin gibi, sen yazmamışsın ama Sherlock’un abisi de çok iyi karakter. Baya renk katıyordu diziye. Moriarty efsane ya, çok çok ilginç bir karakter. “Did you miss me?” diye diye çıkardı her yerden.
Yeni sezon da çıkarmıyorlar hainler... En çok hangi sezonu ve bölümü beğendin peki?
aa gerçektente öyleymiş. İlginç bir tesadüfİlgiinç, nedense tam da Mart'ın 10'u civarlarına denk geliyor o 3 hafta. Sonuç ne olur göreceğiz, kısmet...
işte seni buyüzden seviyoruz arkadaşlarının kıymetini biliyorsunÖyleyim zaten ama arkadaşlarıma karşı kötü olamıyorum
ay o inada biner yapmaz neyseki bu aralar seni sıvama işini ben üstlendimde bir eksiği kapatmış oluyoruzÇok doğru bir yorum, sıva lan beni hain adaş... @MEnes
Ay izliyor musunişte seni buyüzden seviyoruz arkadaşlarının kıymetini biliyorsun
Aa başladı Yasak Elma
Onlar acı verici bir durumun içindeler zaten. Diyecek bir şey bulamıyorum...
Tabi ki HAYIR.
Kendine hakaret ediyorsun Enes'cim. Bence bir sürpriz yapabilirsin özelden.🙈
@Sherlock beyciğim doğum günün kutlu olsun. Sana sabar, sanat dolu sıvamalarının eksik olmadığı nice sağlıklı, mutlu huzurlu yıllar diliyorum...
Senin için olan sabarsal hediyelerim ise Galatasaray'ımızı bu sezon şampiyonluğa taşıyacak krallarımız ile destansı güzelliği ile büyüleyen Margot ablamız...