🕵 Doğum Günün Kutlu Olsun Sherlock Bey! 🕵

kanını donduracak örneklerle getirtme beni bence :A bu konuda ben haklıyım :bhr:
Dediğin şeyin genel konumuzla alakası olmadığı için çok da şaapma bence. :A Günün sonunda vardığımız şey benim bundan sonra şöyle minimum 4 5 aylık süreçte sadece kendimi öveceğim durumu... :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Dediğin şeyin genel konumuzla alakası olmadığı için çok da şaapma bence. :A Günün sonunda vardığımız şey benim bundan sonra şöyle minimum 4 5 aylık süreçte sadece kendimi öveceğim durumu... :A
Benim 5. yıl kutlama konum? mart ayında :(

• Güldürdün
Reactions: MEnes
  • Güldürdün
Reactions: blacklion and Dosi
2-3 fotoğraf atmışlığım var zamanında fakat günyüzüne çıkarman için internetin derinlerine inmen gerekir. :A

Kiminle nerede görüşmüşüm? :A
öyle bir sayfa kesfettimki zamaninda profilimdeki silinen mesajlarımıda ayni yalın haliyle gösteriyor :F yani hiç birşey tamamiyle silinmiyot Dark bey :A
keşfetmeme vesile olan arkadaşıma selam olsun :A

Denizli Aydın taraflarında birileriyle diye duymuştum :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Hmmmmm bilemedim şimdi. 4 5 ay ilk söyleyişte az gibi gözüktü ama çokmuş gerçekten... :A Kimseyi sıvamadan sadece kendimi sıvayarak geçecek gibi değil sanki. :A Ama bilemiyorum zamanı gelince bakacağız duruma göre... :A
Ah ben bunu olumlu olarak alıyorum :Z Kendinide bol bol sıvayabilirsin sorun değil, kendine %90 bana ise %10' a razıyım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kim salladıysa iyi sallamış. :A
2016 veya 2017 yilınin başlarında öyle bir konuşmayı hatırliyor gibiyim, benim hiç muhabetim olmayan bir üye ile görüştüğünüzu belirten bir yorum geliyor aklıma (b) sonra yine o çevrelerde biri daha birlikte bulusacağınız zaman biriniz gelmemezlik yapmışsıniz ve o belkide sendin. Aklımda kalan bu :A

• Güldürdün
2016 veya 2017 yilınin başlarında öyle bir konuşmayı hatırliyor gibiyim, benim hiç muhabetim olmayan bir üye ile görüştüğünüzu belirten bir yorum geliyor aklıma (b) sonra yine o çevrelerde biri daha birlikte bulusacağınız zaman biriniz gelmemezlik yapmışsıniz ve o belkide sendin. Aklımda kalan bu :A
Görüşme olmadı ama görüşme ayarlamaya çalışmaya çalışmıştık, yani hiç çabalamamıştık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Görüşme olmadı ama görüşme ayarlamaya çalışmaya çalışmıştık, yani hiç çabalamamıştık. :A
vay be bak işte taaaa 3 sene öncesi aklımda :F
Ozamanlar Ferdi'den dolayı muhabettimiz olduğu için demek ki mesajlarına bakmışlığım var :A

• Güldürdün