DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,409
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Vedat Muriki yakışır oraya.Ne diyor bu densiz... @MasacRE
Vedat Muriki yakışır oraya.Ne diyor bu densiz... @MasacRE
(atmadı)Bende daha farklı Dosi hanım, ss alıp atarım.
istediğiniz göbek atmak olsun Sherlock Bey, her nekadar yazın şunu düğünlerde duymak gına getirsede neşelenmen için burada paylaşayımŞurada tam göbek atacaktık yine hüzünlendik.
Vedat Muriki yakışır oraya.
Biri Norveçli, sakin ve pişmiş etle besleniyor, diğeri gazla çalışıyor, hırçın ve çiğ etle besleniyor. Ben hayatımda bundan daha uyumlu ikili görmedim. Rüya ikili resmen.Adem BIG > 50 x Vedat Muriki.
istediğiniz göbek atmak olsun Sherlock Bey, her nekadar yazın şunu düğünlerde duymak gına getirsede neşelenmen için burada paylaşayım
Benim ki daha havalı gibi sanki ve daha gizemli seninkinde saç göz regi her detay var, gerçi büyüteç detayi iyiymiş ama
Benim ki daha havalı gibi sanki ve daha gizemli seninkinde saç göz regi her detay var, gerçi büyüteç detayi iyiymiş ama
Biri Norveçli, sakin ve pişmiş etle besleniyor, diğeri gazla çalışan, hırçın ve çiğ etle besleniyor. Ben hayatımda bundan daha uyumlu ikili görmedim. Rüya ikili resmen.
Kız kaç oldun şimdi sen 30 mı 😂😂O hep piriydi de çaktırmıyordu bakma sen. Beni cebinden çıkarır. @Dosi
Kız kaç oldun şimdi sen 30 mı 😂😂
Aynen, seni @serhatt 'an koruduğum günleri unutma, bu kişileride imha ederim sen korkma ortağım @xemrexxx@DarkLegenD satmaya oldukça meyilli bir şahıs olduğu için ona güvenemem. @Maskeli Fedai dostum ve 20 numaralı @Bully bey de yardımcı olursa kalkarız bu yükün altından. @Dosi hanım zaten ortağım, ondan da zarar gelmez. İyi iyi, kurtardık kendimizi galiba.
@Silinmiş Üye @serhatt ı aratacak gibi En büyük tehlike zehirli baklava ustası @vadikızı nı da unutma
@Sherlock'u görmeden arzulamak kadar boşluğa düşmedim henüz. Kendinle karıştırma beni.