The_Erinch
Favori Üye
Parviz güç oyunlarında lazım olur. Ama ağır.Ünlüler ilk konseyde Melis'i aday çıkartıp, göndermeleri lazım. Daha sonra Parviz.
Parviz güç oyunlarında lazım olur. Ama ağır.Ünlüler ilk konseyde Melis'i aday çıkartıp, göndermeleri lazım. Daha sonra Parviz.
Ünlü biriymiş bu sanırım, @Forumdash tanır kesinFavorilerden kesinlikle. Sevimli de bir tip
Taner ağzından düşürmuyordu ki yarişirken Hatta görüşme ödülüde bile yasini mi ne aramişti Gz takımı bunlar ya tanımadiğin iyi olmuş @Yiğittsana şokları yaşatıyorum
yahu 3 T yarısırken biz bu Yasin'i az mı izledik
@Forumdash Yiğit'e Yasin ve Taner'in bağlantısını anlatsana
Danlanın kankası @YiğittFavorilerden kesinlikle. Sevimli de bir tip
Rıza baba kuryeyi yakalaması için özel göreve yolladı diyorlarNihal daha iyiydi ya, bayağı da kalmıştı zaten
Uğur nerede ya?
Benim icin Survivor 2015'te bitmistir. All Star'dan sonrasi cöptü ki baslangic bölümleri cok yapmacik geliyorlar zaten.Sonraki bölümler değil ama ilk bölümleri neden izlemiyorsun Kaos filan cok iyi
Başlangıc sahneleri iyi değil mi ya kaç tane prodüksiyon var böyle şaşalı Gerçi reklamdı o sahneler hep Clio basmiş parayı
Bir zamanlar ekibine dahil oldun diye konu actigin diziden bahsediyoruz. Ne ara 180 derece döndün. @DosiCevap yazacaktım ama buna bile değmez
Ünlü biriymiş bu sanırım, @Forumdash tanır kesin
Danla'yı da yakinen tanımıyorum. Youtuberlar ilgimi çekmiyor zaten, hiç işim olmaz.Danlanın kankası @Yiğitt
Efsane olmuş sezon izle muhakkak, nerede değişik tip varsa toplamışlarAy başlasam mı ben de nokta atışları yapıyorum.
prodüksiyon gözuyle bakıyorum herşeyeBenim icin Survivor 2015'te bitmistir. All Star'dan sonrasi cöptü ki baslangic bölümleri cok yapmacik geliyorlar zaten.
Ay düşünsene arkadaş ödülünü kazanıyorlarmış Taner bağlanıyormuş falan Acun’la araları iyi değil yoksa gelirdi ah ah ne efsane olurdu Turabi ile Taner’in yarıştığı bir sezon. @DosiTaner ağzından düşürmuyordu ki yarişirken Hatta görüşme ödülüde bile yasini mi ne aramişti Gz takımı bunlar ya tanımadiğin iyi olmuş @Yiğitt