TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yok artık Yasin Kısmetse Olur’a da mı katılmış bunu bilmiyordum. :A Güzel tespit. :F
aynen, izlemiştim zamanında :A
o değilde Cemal mi ne o ile Mert'in yarışı komikti. İkiside yürüyerek topu alıyorlardı ve kıl payı oyunu aldı diğeri :A ama Arka Sokaklardan dolayi severim Tarık yani Merti:A (adı öyleydi galiba :A)
Melis ünlülerden ilk giden olmalı. Berbat.
izlerken heyecan yapıyorum.Bugünlük tek bakarım umarım :F
Ersin baya iyi :Z
@Yiğitt @Forumdash @The_Erinch

Ay bir kere de Gönüllü destekle. Ben her sezon Gönüllü sen her sezon Ünlü... Yasin’i sevmezsin sen, tam benlik tip :A
Hahah o değişmez artık canım. :A Ben ünlücü, sen gönüllücü, yıllardır böyle bu durum. :A

Fazla agresif, biraz sakinleşirse belki. :A Yasin'i ilk kez izliyorum, geçmişte neler yaptığını bilmiyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
o değilde Cemal mi ne o ile Mert'in yarışı komikti. İkiside yürüyerek topu alıyorlardı ve kıl payı oyunu aldı diğeri :A ama Arka Sokaklardan dolayi severim Tarık yani Merti:A (adı öyleydi galiba :A)
Ersin, Ceyhun karşısında iyi. Normalde iş yapamaz bence. Tabi gönlüm epey kalmasından yana, epey ses getirir, renk katar. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash and Dosi
Hahah o değişmez artık canım. :A Ben ünlücü, sen gönüllücü, yıllardır böyle bu durum. :A

Fazla agresif, biraz sakinleşirse belki. :A Yasin'i ilk kez izliyorum, geçmişte neler yaptığını bilmiyorum. :D
Ben de ilk kez izliyorum, MasterChef’e az çok bakarken gördüm ama hatırlamıyordum bile Yasin’i. Son 4’e kalır Yasin :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Melis’i izlerken sinir olmamak imkansız. :A Ersin beklenenden iyi cidden. :A

Aycan’ı o hareketinden sonra senin Nagihan’a benzettim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Melis ne diye gelmiş yarışmaya, çok kötü gerçekten. Hem atış hem parkur... İlk hafta gidecek @xBUGRAx dediği gibi, sonu Yaprak Dökümündeki Sedef’e benzeyecek. :F

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx