Öğretmen - Tanıtım Fragmanları | Yeni Dizi - FOX

Bu nasıl bir oyunculuktur😱 Heralde deneme çekimi bu?

Edit:keşke bu sayfa komedi sayfası olsaydı da herkese güldürdü ifadesi bıraksaydım.

Dip güzel diziydi aslında, karanlık bir atmosferi vardı. 3 bölüm için yorumum bu tabii, devamını izlemedim. Orada İlker'in performansı baya iyiydi. :A
İlkerin performansı iyi olsaydı izlerdin. Sen diyorsun Muhafız'daki performansı kötü diye. Ben de sahip cıkıyorum dimi profildeki kişiye:X Demek ki iyi dediğim kişiler kötü senaryo da bile muhteşem performans sergiliyormuş:A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
İlkerin performansı iyi olsaydı izlerdin. Sen diyorsun Muhafız'daki performansı kötü diye. Ben de sahip cıkıyorum dimi profildeki kişiye:X Demek ki iyi dediğim kişiler kötü senaryo da bile muhteşem performans sergiliyormuş:A

Yok Puhu 3'er bölüm 3'er bölüm yayınlıyordu, o dönem üşengeçliğimden devam edemedim. Yoksa gerçekten güzel diziydi, İlker'in hem rolü hem oyunculuğu çılgındı çok net hatırlıyorum. :A Muhafız ise kötü senaryo, kötü performans. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yok Puhu 3'er bölüm 3'er bölüm yayınlıyordu, o dönem üşengeçliğimden devam edemedim. Yoksa gerçekten güzel diziydi, İlker'in hem rolü hem oyunculuğu çılgındı çok net hatırlıyorum. :A Muhafız ise kötü senaryo, kötü performans. :A
Çılgın mı :A Depresyondaydı adam be:F Ölmek steyıp duruyordu :A O kadar etkilemiş ki seni performansı kafa yapmiş sende:X
Bu fragmanı beğendiysen diyecek bir şeyim yok sana. İkinci kez izledim be ne kadar rezalet bir performans olduğunu daha iyi anlamış oldum. :A
Sana da hakaret geliyor bekle:A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Çılgın mı :A Depresyondaydı adam be:F Ölmek steyıp duruyordu :A O kadar etkilemiş ki seni performansı kafa yapmiş sende:X

Sana da hakaret geliyor bekle:A
(Şirin) Seray Kaya'dan oyunculuk dersi alsaymış keşke. Yada izleyerek onu örnek alabilirdi en azından. :X Birde başrol yapmışlar, hayır bu adam hangi dizide oynadı ki zaten? :A

Sıkı bir Poyrazcım Karayel fanı olarak fragmanı beğenemedim ne yazık ki, bana geçmedi. Gelecek tanıtımları bekliyorum.

Şans verebilirim İlker hatrına, Çarşamba yayınlanırsa güzel olur.

• İlginç
Reactions: Angelica
İlker cidden kötü oyuncu, fazla abartı ve tek tip oynuyor. Hep aynı mimikler, haraketler... Oynadığı her karakterde aynı ruh hali...
Fragmanı beğenenler de nesini beğenmiş, enteresan gerçekten. O kadar oyuncu aldılar, iyi isimler var fakat dizi bence hiç çekici değil. Yazık olucak oyunculara, tutmaz bu dizi...

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Angelica and kerem
İlker cidden kötü oyuncu, fazla abartı ve tek tip oynuyor. Hep aynı mimikler, haraketler... Oynadığı her karakterde aynı ruh hali...
Fragmanı beğenenler de nesini beğenmiş, enteresan gerçekten. O kadar oyuncu aldılar, iyi isimler var fakat dizi bence hiç çekici değil. Yazık olucak oyunculara, tutmaz bu dizi...
O kadar iyi oyuncu mu? Kadın'ın kadrosunun yanına bile yaklaşamaz. :A

• Olmamış
Reactions: Angelica
İlker Kaleli'yi tanımıyorum ama fragmana bakınca oyunculuğu geçmedi bana ya. O ne biçim ağlamaktır. Çok yapmacık ve samimiyetsiz. :(
Kadın izleye izleye kaliteli oyunculuk anlayışın körelmiş belli. :A Burada bir tık tiyatral oynamış evet ama normalde tüm Kadın kadrosunu 5'e katlar. :Z