TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Ablam be, evde değildim. Yeni açdım. :Z

Ay gıcık oldum. Görme engelli olanı neden bu kadar getiriyorlar. Tamam sesi kötü değil amma diğerlerine haksızlık.
geçen seni etiketledim burada detaylıca yazdım es geçtin :A bunu da es geçseydin acaba diyecektim :A :A

Ya sorma, ne için tur atladığını biliyoruz ve üstte belirtmiştim, beğenmemiştim performansını 😏
Şuana kadar woaw diyeceğim biri olmadı daha 😱
haklıymışsın, bu seneki sesler iyi değil

• Harika
Reactions: Ahmed
geçen seni etiketledim burada detaylıca yazdım es geçtin :A bunu da es geçseydin acaba diyecektim :A :A

Ya sorma, ne için tur atladığını biliyoruz ve üstte belirtmiştim, beğenmemiştim performansını 😏
Şuana kadar woaw diyeceğim biri olmadı daha 😱
haklıymışsın, bu seneki sesler iyi değil

Benim favorim gürcülerdi. :(
İkisi de harcandı.

• İlginç
Reactions: Dosi
Sizin bizi tanıdığınız kadar olmasa da yapıyoruz kendimizce bir şeyler Dosi hanım. :A
Neyseki siz varsınızda ciddi olan ortam bir nevi kayboluyor :A Yalnız ilk bende biraz ciddi yazdım sonra geldi emojiler :A
nedense gün içinde yorulduğumda bu smile kullanma işimide etkiliyor, az kullanıyorum :F

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Neyseki siz varsınızda ciddi olan ortam bir nevi kayboluyor :A Yalnız ilk bende biraz ciddi yazdım sonra geldi emojiler :A
nedense gün içinde yorulduğumda bu smile kullanma işimide etkiliyor, az kullanıyorum :F

:A müthiş bir emojidir Dosi hanım, kullanımını el birliği ile yaymamız gerek. :A Konu ciddiyetten iyice uzaklaştı, O Ses izleyicileri sövecek bana. :A

• Güldürdün
Kimdi o? Sofia? çok hakim değilim yarışmacılara. Bugün bazılarını ilkkez dinliyorum ve benimde beğendiğim isim elendi😔
2 tane idi. Evet birisi Sofia idi o buraya kadar gelmişti. Ama heralde elenmiş program başında. Son 40-45dk bakıyorum görmedim. :(

• Üzücü
2 tane idi. Evet birisi Sofia idi o buraya kadar gelmişti. Ama heralde elenmiş program başında. Son 40-45dk bakıyorum görmedim. :(
evet elendiğini izledim. Bende 1 buçuk saat oldu izliyorum. Bakalım hepsi belli olsun tur atlayanların, ona göre elde kalanlarla belirleriz favorilerimizi😊

• Harika
Reactions: Ahmed