Ablam be, evde değildim. Yeni açdım.
Ay gıcık oldum. Görme engelli olanı neden bu kadar getiriyorlar. Tamam sesi kötü değil amma diğerlerine haksızlık.
Bu yorum da fazla ciddi olmuş.
Ablam be, evde değildim. Yeni açdım.
Ay gıcık oldum. Görme engelli olanı neden bu kadar getiriyorlar. Tamam sesi kötü değil amma diğerlerine haksızlık.
Nasılda tanıyor beni
geçen seni etiketledim burada detaylıca yazdım es geçtin bunu da es geçseydin acaba diyecektimAblam be, evde değildim. Yeni açdım.
Ben ve ciddiyyet?Bu yorum da fazla ciddi olmuş.
geçen seni etiketledim burada detaylıca yazdım es geçtin bunu da es geçseydin acaba diyecektim
Ya sorma, ne için tur atladığını biliyoruz ve üstte belirtmiştim, beğenmemiştim performansını 😏
Şuana kadar woaw diyeceğim biri olmadı daha 😱
haklıymışsın, bu seneki sesler iyi değil
Neyseki siz varsınızda ciddi olan ortam bir nevi kayboluyor Yalnız ilk bende biraz ciddi yazdım sonra geldi emojilerSizin bizi tanıdığınız kadar olmasa da yapıyoruz kendimizce bir şeyler Dosi hanım.
Neyseki siz varsınızda ciddi olan ortam bir nevi kayboluyor Yalnız ilk bende biraz ciddi yazdım sonra geldi emojiler
nedense gün içinde yorulduğumda bu smile kullanma işimide etkiliyor, az kullanıyorum
Kimdi o? Sofia? çok hakim değilim yarışmacılara. Bugün bazılarını ilkkez dinliyorum ve benimde beğendiğim isim elendi😔Benim favorim gürcülerdi.
İkisi de harcandı.
Ben ve ciddiyyet?
Ay ama güzel yapıyormuş Bülent ablayı.
haha aa dur yarin Zeynep Bastık O Ses' e katılacak. Git konusunu açmüthiş bir emojidir Dosi hanım, kullanımını el birliği ile yaymamız gerek. Konu ciddiyetten iyice uzaklaştı, O Ses izleyicileri sövecek bana.
Şerlok beyciğim yarın finalde Zeynep Bastık olacakmış. Artık sen de katılırsın bize @Dosiİyi iyi, burada ciddi yoruma hiç gerek yok.
2 tane idi. Evet birisi Sofia idi o buraya kadar gelmişti. Ama heralde elenmiş program başında. Son 40-45dk bakıyorum görmedim.Kimdi o? Sofia? çok hakim değilim yarışmacılara. Bugün bazılarını ilkkez dinliyorum ve benimde beğendiğim isim elendi😔
haha aa dur yarin Zeynep Bastık O Ses' e katılacak. Git konusunu aç
Kendisi bugün izlemeden katıldı aramızaŞerlok beyciğim yarın finalde Zeynep Bastık olacakmış. Artık sen de katılırsın bize @Dosi
evet elendiğini izledim. Bende 1 buçuk saat oldu izliyorum. Bakalım hepsi belli olsun tur atlayanların, ona göre elde kalanlarla belirleriz favorilerimizi😊2 tane idi. Evet birisi Sofia idi o buraya kadar gelmişti. Ama heralde elenmiş program başında. Son 40-45dk bakıyorum görmedim.
haha aa dur yarin Zeynep Bastık O Ses' e katılacak. Git konusunu aç
Şerlok beyciğim yarın finalde Zeynep Bastık olacakmış. Artık sen de katılırsın bize @Dosi
Olsun izleyerek katılsın yarınKendisi bugün izlemeden katıldı aramıza
Altan finale yükselir😊Aa keşke Sedadan bir kişi en azından geçse finala.