Galiba öyle ama ben öyle değilimKızlar birbirinin kuyusunu kazmaya daha çok meraklı demek ki.
Erkeklerde benle uğraştığı için firsat bulamiyorum kızlarla savaşmaya Okul zamani az erkek dövmedim küçüklüğümde
Galiba öyle ama ben öyle değilimKızlar birbirinin kuyusunu kazmaya daha çok meraklı demek ki.
Erkeklerin ilgisi artıyor da kızların artmıyor mu kendi cinslerine Genel olarak erkekler kazanıyor zaten bu yarışmaları da iki sene önce Lütfiye kırmıştı işte bunu
Bir kız var bu arada, diğer grupta çıkacak. İsmi Ceren. Biz Şerlok beyciğimle ona yüklenelim de finale çıkartalımResmen rezillik, illa Utku beyciğim ve benim oy kullanmamız mı gerekiyor. Büyük rezillik.
kendini değil, beni alıntılaman gerekirdi @SherlockBir kız var bu arada, diğer grupta çıkacak. İsmi Ceren. Biz Şerlok beyciğimle ona yüklenelim de finale çıkartalım
Bir kız var bu arada, diğer grupta çıkacak. İsmi Ceren. Biz Şerlok beyciğimle ona yüklenelim de finale çıkartalım
Galiba öyle ama ben öyle değilim
Erkeklerde benle uğraştığı için firsat bulamiyorum kızlarla savaşmaya Okul zamani az erkek dövmedim küçüklüğümde
Ceren reise oy verin.
neyse sarı yapmış, daha iyi şimdiYine mi hayal kırıklığı... böyle Ceren mi olur Utku beyciğim... @MasacRE
Şu anki saçı böyle değil Şerlok beyciğim, bu kadar korkunç bir görüntüsü yok merak etmeYine mi hayal kırıklığı... böyle Ceren mi olur Utku beyciğim... @MasacRE
Şu anki saçı böyle değil Şerlok beyciğim, bu kadar korkunç bir görüntüsü yok merak etme
sorun değil, söz konusu siz olunca alıntı ve etiket olmadanda bakıyorum mesajlarıniza 1 senedir düzenli siz ikiniz ve Menes ile takılıyorum, oyüzden forumda nerelere takiliyorsunuz hakimimArada böyle körleşiyorum ben, @Sherlock beyciğim iyi bilir
Arada böyle körleşiyorum ben, @Sherlock beyciğim iyi bilir
Şu anki saçı böyle değil Şerlok beyciğim, bu kadar korkunç bir görüntüsü yok merak etme
neyse sarı yapmış, daha iyi şimdi
Bugün baya eğleniyorum sayenizde Sherlock Bey
Al işte Uygar geçti, yazık.
Nasılda tanıyor beniDosi hanım beni sinir etmek için bu halini attı kesin. @Dosi
Ablam be, evde değildim. Yeni açdım.@Ahmed hani yorumlaşacaktık ve eleştirecektik 😱