Yorumumu ekleyeceğimi belirtmekle beraber...
Puanımı 9 olarak güncellemekle beraber yorumumu ekleyeceğim...
Yorumumu ekleyeceğimi belirtmekle beraber...
Aynı fikirdeyim.Ben de diyorum bu @Tolstoyevski neden Infinity War, Intersaller gibi filmlerin testisli listelere girmesine tepki gösteriyor. Meğer Fantastik türünün diğer türlerin önüne geçişinden dolayıymış. Kıçıkırık mafya filmi olan Godfather'cık'ın Fantastik eserler karşısında esamesi okunamaz, değil mi? Fantastik tür domine edecek bu pazarı. Kaçınılmaz.
Huhahahahaha IMDb Top 250'de şimdiden 5. sırada olması... Orgazm.
Seks gibi film.
Filmin en güzel kızının ölmesi beni -lafın gelişi olarak- derinden sarstı.
Thanos'un taşsız maşsız şekilde bile ağır güçlü olması ilginçti. "Lan bu ezik gibi ezilir ya." diyordum kavgaya hazırlanırken.
Kötüler kazansa daha güzel olurdu.
Ruh taşını koruyan kişi veya Thanos'un başyardımcısı ya da Thanos kadar karizmatik olsam yeter şu hayatta.
10/10
Bu filme yorum yazmadım, yazayım da biraz tartışma olsun. Gel bana saldır da ortalık şenlensin.Aynı fikirdeyim.
10.
(eklemedi)Puanımı 9 olarak güncellemekle beraber yorumumu ekleyeceğim...
(yazmadı)Bu filme yorum yazmadım, yazayım da biraz tartışma olsun. Gel bana saldır da ortalık şenlensin.
Aksiyon filmlerini severim ama bunun dozu fazla geldi Tüm kahramanlara hakim değilim çünkü hepsinin farklı filmlerini izlemedim ve belki bu yüzden bana karışık geldi film. Black Panther filmini önden izlemem iyi oldu. Burada karakterleri görmek güzeldi.
Filmin sonu çok sürpriz bitti. Tüm yok olan karakterler ölmüş olamaz. Bence devam filminde zamana geri dönüş yapılır ya da kötü karakter yok edildiğinde eskiler geri döner. Bir ara kahramanlar kötü adamın kolundaki güçleri çıkaracaklardı ama yeşil yüzlü kızı öldürdüğünü öğrendiklerinde onu seven adam dayanamadı ve onu tartaklaması yüzünden başarısız oldular.
8/10
Benim yapmadığım çok şey var sinemalarla ilgili. O yüzden bu hiç bir şey onların yanında.
Konudaki son mesajı senden görünce sonunda yorumlara başlamış diye sevindim ama.........Benim yapmadığım çok şey var sinemalarla ilgili. O yüzden bu hiç bir şey onların yanında.
Çok yakında başlayacağım... Ama çook yakında... Zaten törene 3 gün kalmış bir zahmet başlayayım öyle değil mi...Konudaki son mesajı senden görünce sonunda yorumlara başlamış diye sevindim ama.........