35.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)

Vişneli meyve suyu kan yaptığı için soğuğa karşı iyi geliyor dolaptan olmadığı sürece tabi :A Kürt böreği ise pudra şekerli börek işte :A
Şekerli börek mi :T: ben başka türlü hayal etmiştim :A
Ya nerede bu link? (b) cidden göremedim 😱

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Şekerli börek mi :T: ben başka türlü hayal etmiştim :A
Ya nerede bu link? (b) cidden göremedim 😱

images

Attack on Titan ya da Shingeki no Kyojin olarak biliniyor ve elbette ki YouTube’da yok, çocuklara yönelik olmayan şiddet ve kan sahnelerinden, bir de teliften dolayı. :A Bir de dizi sitelerinde izlerken yorumlara asla bakmaman lazım, çok spoiler veren tip ver keyfi kalmıyor sonra. :D
Acaba nerede bul bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yinemi sabar :A @ozgur2113 bile daha tam anlayamadığını yazmış ben nick için önerdiğimde :A detaylı anlatamamışsınız üyelere :A

Her yer, her şey SABAR... Adaşım ve ben bunu yavaş yavaş anlatacağız, öyle bir anda olmaz. Köklerine ineceğiz, yavaş yavaş yapacağız bunu ki iyice anlayın Dosi hanım. :A Anladığınız zaman ise büyük bir rahatlama gelecek, büyük resmi göreceksiniz... :A

Öyle değil mi adaşım? :A @MEnes

• Harika
Reactions: MEnes
Her yer, her şey SABAR... Adaşım ve ben bunu yavaş yavaş anlatacağız, öyle bir anda olmaz. Köklerine ineceğiz, yavaş yavaş yapacağız bunu ki iyice anlayın Dosi hanım. :A Anladığınız zaman ise büyük bir rahatlama gelecek, büyük resmi göreceksiniz... :A

Öyle değil mi adaşım? :A @MEnes
Bence sen SABAR'ın verdiği mesajları gölgeliyorsun beni kızdırırken :A

Bizim mekanda yazdım: SABAR hayata dair positif olan iyi olan herşeydir

Adaşın onayladı beni, yani ben anladım manasını :A