Şekerli börek mi ben başka türlü hayal etmiştimVişneli meyve suyu kan yaptığı için soğuğa karşı iyi geliyor dolaptan olmadığı sürece tabi Kürt böreği ise pudra şekerli börek işte
Ya nerede bu link? cidden göremedim 😱
Şekerli börek mi ben başka türlü hayal etmiştimVişneli meyve suyu kan yaptığı için soğuğa karşı iyi geliyor dolaptan olmadığı sürece tabi Kürt böreği ise pudra şekerli börek işte
Şekerli börek mi ben başka türlü hayal etmiştim
Ya nerede bu link? cidden göremedim 😱
Acaba nerede bul bakalımAttack on Titan ya da Shingeki no Kyojin olarak biliniyor ve elbette ki YouTube’da yok, çocuklara yönelik olmayan şiddet ve kan sahnelerinden, bir de teliften dolayı. Bir de dizi sitelerinde izlerken yorumlara asla bakmaman lazım, çok spoiler veren tip ver keyfi kalmıyor sonra.
Ana şimdi buldum ne bileyim yahu, gerçekten gözlerden sonra kafa yemişlikte var galiba ben de @xemrexxx
Acaba nerede bul bakalım
milli böreğimiz beAna şimdi buldum ne bileyim yahu, gerçekten gözlerden sonra kafa yemişlikte var galiba ben de @xemrexxx
bu böreği ilk kez görüyorum
Kandırma beni be, TR böreği anca baklava falandırmilli böreğimiz be
baklava tatlıdır be cahal 😱Kandırma beni be, TR böreği anca baklava falandır
Orada doğup büyümedik diye her lafa kanacağımı da sanmayın ?
Bunda pudra şekeri var, bu tuzlu olamaz? 😱 ozaman da aklıma patatezli, kıymali börek falan gelirbaklava tatlıdır be cahal 😱
Yinemi sabar @ozgur2113 bile daha tam anlayamadığını yazmış ben nick için önerdiğimde detaylı anlatamamışsınız üyelere
Bence sen SABAR'ın verdiği mesajları gölgeliyorsun beni kızdırırkenHer yer, her şey SABAR... Adaşım ve ben bunu yavaş yavaş anlatacağız, öyle bir anda olmaz. Köklerine ineceğiz, yavaş yavaş yapacağız bunu ki iyice anlayın Dosi hanım. Anladığınız zaman ise büyük bir rahatlama gelecek, büyük resmi göreceksiniz...
Öyle değil mi adaşım? @MEnes
Acaba nerede bul bakalım
Ya niye herkes ilginç vermiş şuna 😱 @Tolstoyevski pudralı dedi diye ben de tatlı kısmından baklava dedim ve kürt böreğini ne duydum ne yedim ne de görmüştüm 😱 @xemrexxx @SherlockKandırma beni be, TR böreği anca baklava falandır
Orada doğup büyümedik diye her lafa kanacağımı da sanmayın ?
Aklımda bugün yarın uğrarım konuya.
Konuya bırak tepkini sonra uğrarsınAklımda bugün yarın uğrarım konuya.
(Ders çalışıyordum göremedim kusura bakma )
Mükemmel hediye teşekkürler(Ders çalışıyordum göremedim kusura bakma )
Tebrik ediyorum bu da benim hediyem nice 35K'lara
Tabi okurumMükemmel hediye teşekkürler
Konumun iceriğinide oku, kendimle alakalı
Teşekkürler ?
iyi iyi gecelerTeşekkürler ?
Konuyu nasıl buldun pompy? beğendin mi?