Ben her zaman doğru konuşurum ama dinleyeneDoğru dedin şimdi![]()
![]()
![]()
Ben her zaman doğru konuşurum ama dinleyeneDoğru dedin şimdi![]()
![]()
![]()
Ferhat geliyor diyorlarSürpriz isimler devam edecekmiş kaçırma![]()
Ohaaa Kıvanc gelmiyorsa Tolga iyidir diziyi tutana aşk olsun ayollFerhat geliyor diyorlarTolga yani
![]()
Parlağı görünce kabardı hemen 😱 @Forumdash @MasacRE @xemrexxxOhaaa Kıvanc gelmiyorsa Tolga iyidir diziyi tutana aşk olsun ayoll![]()
![]()
@Forumdash @xBUGRAx @ozgur2113 @Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @xemrexxx
Ohaaa Kıvanc gelmiyorsa Tolga iyidir diziyi tutana aşk olsun ayoll![]()
![]()
@Forumdash @xBUGRAx @ozgur2113 @Turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @xemrexxx
Çukura mı?
Ay sen gerçekten bunaksın
Ay sen gerçekten bunaksın![]()
Aaa bunak deme bunak abiciğimize
Bunak amaAaa bunak deme bunak abiciğimize![]()
![]()
![]()
Daha çoook bekler
Evet şu aşamada sezon sonunu görsün yeter zaten. İzlediğim tüm diziler yarıda kaldı bari bu ve Tutunamayanlar ve Babil kalmasın.Aaa evet çoğu kaliteli yapım reytingsiz kalıyor malesef o kaderide yaşayabilir ama sezon sonu bitse bile bizi tatmin etsin oda yeter seneye Allah kerim önce seneyi görelimde![]()
![]()
![]()
Çukur'a gelirse şaşırırım gerçekten var mı öyle bir durum.
Yokmuş yalanlanmış. Olmaz diyordum zaten pek doğru gelmemişti.Çukur'a gelirse şaşırırım gerçekten var mı öyle bir durum.![]()
Daha iyi oldu Kıvanc gelecekÇukur'a gelirse şaşırırım gerçekten var mı öyle bir durum.![]()
Nejat İşler'den sonra o da gelirse işler başka boyuta çıkar, çok zor ama hayır demem.Daha iyi oldu Kıvanc gelecek![]()
![]()
![]()
Babil dizisini yapan kişi yeterli bana. Uluç Bayraktar... Keza kadrosu da kaliteli epey. Senaryo desen dijitale göre yazıldı, yabancı dizi vari bir senaryo. O yüzden çok kaliteli ama düşük reytingli bir dizi olacağı kesin.