'Ramo'nun Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV - Yeni Dizi

Evet bakacağım merakla bekliyorum. Bunu da yayından kaldırırsam dizi izlemeyeceğim sanırım... :A
Çarpışma gibi olabilirde günü zor çünkü Eşkiya düşmüyor ilk önceliğim olucak :A :A :A

Ama Çukur gibide olabilir yan kadrosu sağlam görünüyor Mahsunun sahnesinde çalan şarkıyı koymuşlar hemen tanıtımlarına :A :A :A @Forumdash @serhatt @xemrexxx @ömer karataş

Çarpışma gibi olabilirde günü zor çünkü Eşkiya düşmüyor ilk önceliğim olucak :A :A :A

Ama Çukur gibide olabilir yan kadrosu sağlam görünüyor Mahsunun sahnesinde çalan şarkıyı koymuşlar hemen tanıtımlarına :A :A :A @Forumdash @serhatt @xemrexxx @ömer karataş
Çarpışma gibi bir hikayesi yok ama sen reyting için dedin sanırım. Valla erken bitmesin başka bir şey istemiyorum. Ve senaryosu kaliteli olsun yeter. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Eşkiya bitince gecede Ramo keyfi :Z :Z :Z @serhatt @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @ömer karataş

Buna bakacanmı @MEnes :A
Ben Tutunamayanlar izleyeceğim :A
maxresdefault.jpg

• İlginç
Reactions: Çiğdem
İzlemeyi düşünüyordum ama fragmanlardan sonra vazgeçtim, yayınlanan bütün fragmanlar kötü. :(

Çarpışma gibi bir hikayesi yok ama sen reyting için dedin sanırım. Valla erken bitmesin başka bir şey istemiyorum. Ve senaryosu kaliteli olsun yeter. :A
Aaa evet çoğu kaliteli yapım reytingsiz kalıyor malesef o kaderide yaşayabilir ama sezon sonu bitse bile bizi tatmin etsin oda yeter seneye Allah kerim önce seneyi görelimde :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes