Ben o diziyi aksiyondan saymıyorum tuhaf diziler olarak görüyorumHayır sıkıcılaştığı için kaçmıştım.Evet çatla.
![]()
Ben o diziyi aksiyondan saymıyorum tuhaf diziler olarak görüyorumHayır sıkıcılaştığı için kaçmıştım.Evet çatla.
![]()
Poyraz'ı sevdiysen bunu da sevebilirsin, bence bir şans ver derimBana göre değil mafyatik işler ama Poyraz Karayel, Kuzgun gibi istisnalar oluyor arada. Ecünnü dizileriyle daha mutluyum.![]()
Murat'ı görünce kudurdun yineEşkiya bitince gecede Ramo keyfi![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @ömer karataş
Buna bakacanmı @MEnes![]()
Meryem'i öldürdükleri için seyirci kızgın herkes ramoya kçacak@xBUGRAx 2 hafta bile ara veremiyor korkusuna Eşkiyamıza bak 3 hafta![]()
![]()
@serhatt @ömer karataş @Aserat @xemrexxx
İlk bölümü tvden bakmamız için iyi![]()
@batuhankaralar Uğraşıyor a ma Eşkiyanın reytingi dahada artıyorMeryem'i öldürdükleri için seyirci kızgın herkes ramoya kçacak![]()
O uğraştıkça ters tepiyor her seferinde
Aman izlediğim dizilerdn uzak olsunZaten o gitti en rahat sezonu yaşıyoruz@batuhankaralar
Eşkiyanın reytingi sağlamBelki geçer, Salı'nın Çukur'u geliyor.Elveda Eşkiya.
![]()
Kovunca dizi yükselişe geçti eşkıya gibi
Forumdanda kovalım belkı ulusarası forum olruruz @batuhankaralarKovunca dizi yükselişe geçti eşkıya gibi![]()
Kaçıncı sezonda 10 a dayanıyor ayoll vadiciler var arkasındaBence onlarda Ramo'ya kilitlenecek.Sıkıldı artık insanlar hep aynı terane ne anlattığı belli de değil, hiçbir amacı yok Eşkiya'nın senaryosunun.
![]()
Ay defolsun durduğu kabahatForumdanda kovalım belkı ulusarası forum olruruz @batuhankaralar![]()
aman şeytan görsün yüzünü
Zaten sen varsan 4 bölüme biter hiç gerek yok.Poyraz'ı sevdiysen bunu da sevebilirsin, bence bir şans ver derim![]()
Evet bakacağım merakla bekliyorum. Bunu da yayından kaldırırsam dizi izlemeyeceğim sanırım...Eşkiya bitince gecede Ramo keyfi![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @ömer karataş
Buna bakacanmı @MEnes![]()
Reytingini diyorum ayollNe 10'u ya abartma, 5. Sezonu daha.![]()
Poyrazla bu bir olsaydı ayyaşın dizisi listemde olmazdıPoyraz'ı sevdiysen bunu da sevebilirsin, bence bir şans ver derim![]()