Kız ben ingilizceyi bitirdim fransızcadayımSenide İrlandaya yollayalım @pompy ingilizceni geliştirsin parada almaz
Kız ben ingilizceyi bitirdim fransızcadayımSenide İrlandaya yollayalım @pompy ingilizceni geliştirsin parada almaz
4.Bölüm @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash Bu bölüm en iyisiydi
Sarısın adam yıkanırkan yardımcısı oğlanla bişiler olucak diye korktum yinemi klasik kaderim gerçekleşecek diye kimi sevsem malum Örümcek gibi birşey dev gibi karlı diyarda ecünnülere saldırdı çöle ışınlandılar zaman yolculuğunu heryere bulastırıyorlar
Bir kirpi adam dövüştü yemek sahnesinde ve sarısın adamda ona katıldı herkes birbiriyle dövüşüyor işte böyle sahnelerden bahsediyordum
Yine ormanda dolasan sarısın ecünnü bir konuşan ağaç gördü sen nesin çocuk diyorda asıl sen nesin ayoll konusan ağaç anormaldir
Çiğdem'in diziden bir şey anladığını zannetmiyorum da bol bol fantastik öğe görünce coşmuş hogatha, hikaye falan umursamadan aksiyona doyuyor maşallah1.Sezon Genel Yorum
Sonunda bitirdim. Dizinin süresi biraz korkutuyor başlarken ama karakterler ve atmosfer merak uyandırıcı oldugu için izlettiriyordu.
Özellikle cadılar harikaydı bence. Originals'tan beridir uzun süredir cadı konseptli dizi izlememiştim. Bu konuda hakkını vermek gerek dizinin yada senaryonun. Heycanlandıran buyuler ve efektler vardı @Çiğdem @Harunnn60
Olumsuzluklardan bahsedersek; Genel olarak hikayeye adapte olamadım. Kim kimdir pek anlayamadım. Ancak ilerledikçe anlaşiliyordu.
Bir de dizinin zamansal kavramlarını allak bullak etti beni. Bİ bakıyorsun Witcher orda bi bakıyorsun zaman baya geçmiş "seni yıllardır görmedim" gibi bir dialog cıkıyor karşimiza. Özellikle son bölümlerde.
Prenses ilk bölümden kaçmişti. Witcher da meğerse mahsende esirmiş. Tamam anladık meğerse geçmiş zamanmiş ama küçük prenses ordan buraya kaçarken Witcher o an onu mu arıyordu yoksa Witcher'i bize mi tanıtıyorlardı? Çünkü ilk bölümle sonda bize gösterilen bağlantı alakasızdı.
Son bölümde Witcher ve prenses kızdan bişeyler bekledim. Savaşa dair ama bomboş çıktılar. Niye yaaa dedim.
Abartılı yorumlardan kaçınıyorum çünkü oyunu oynamadım. Bana göre şimdilik 7.5'dan 8/10 puanlık bir dizi.
Kütük @MasacRE istemiyor bizden yana olucan onu keserken hem sende ısınırsınBakalım, ben de o şekilde düşünüyorum umarım hortlar bi ara...
tmm bunu da izle işte @Çiğdem 90 dakkaymiş bir bölümü 3 güne yayıcam
Ohaaaa 90 dakıka neBakarız witcher bitsin bi
@Harunnn60 la biz sevdik @Forumdash da kendine benzetecen senin gibi zevksizleşmeye başladı CW de bitmek üzere abicim kötü yola düşecek 😱😱😱Çiğdem'in diziden bir şey anladığını zannetmiyorum da bol bol fantastik öğe görünce coşmuş hogatha, hikaye falan umursamadan aksiyona doyuyor maşallah
Ben de Forumdash gibi düşünüyorum. Biraz karışık ve hızlı ilerleyen bir dizi. Oyunları oynayan veya kitapları okuyanlara daha uygun tarzda yapılmış. İzledikçe anlaşılıyor tabi ama ortada koskoca bir fantastik dünya olduğu halde yeterince iyi anlatılamaması rahatsız etti beni Ben de 8 veririm ilk sezona ama, şu anlık efsane kategorisinde değil dizi bu haliyle
Materials naptın Ocak ayı bitti bitecekÇiğdem'in diziden bir şey anladığını zannetmiyorum da bol bol fantastik öğe görünce coşmuş hogatha, hikaye falan umursamadan aksiyona doyuyor maşallah
Ben de Forumdash gibi düşünüyorum. Biraz karışık ve hızlı ilerleyen bir dizi. Oyunları oynayan veya kitapları okuyanlara daha uygun tarzda yapılmış. İzledikçe anlaşılıyor tabi ama ortada koskoca bir fantastik dünya olduğu halde yeterince iyi anlatılamaması rahatsız etti beni Ben de 8 veririm ilk sezona ama, şu anlık efsane kategorisinde değil dizi bu haliyle
Bu gece ilk bölüme bakmaya calişcam Cuma youya bakarızOhaaaa 90 dakıka ne
Evet 1.bölümünü anc a bitiririz cumaya kadar doğru
Youya hemen geçme birlikte bismillah ederiz
Sezonu bitir nedemek istediğimizi anlıcan bacım@Harunnn60 la biz sevdik @Forumdash da kendine benzetecen senin gibi zevksizleşmeye başladı CW de bitmek üzere abicim kötü yola düşecek 😱😱😱
4 i izlede Harun sonra 5-6 izleriz yine seni tek bırakmadım Albinoda ve çoğu dizide oldu gibi
Peki ya sen? Cumaya kadar bitir. Bu yavaşlıkla ancak bitirirsin yoksa you'ya senden önce başlıcam. Asıl yapmacıklık ordaBence @Çiğdem, @Forumdash için izledi bu diziyi bana öyle geldi
You'cu mu oldun şimdide.Peki ya sen? Cumaya kadar bitir. Bu yavaşlıkla ancak bitirirsin yoksa you'ya senden önce başlıcam. Asıl yapmacıklık orda
ne munasabet? Cıksın aradan diye Yoksa gömmek için sabirsizlanıyorumYou'cu mu oldun şimdide.
Bence @Çiğdem, @Forumdash için izledi bu diziyi bana öyle geldi
O yokken tanıtım afişiyle etiketlemiştim @MasacRE leri Supermandan dolayıPeki ya sen? Cumaya kadar bitir. Bu yavaşlıkla ancak bitirirsin yoksa you'ya senden önce başlıcam. Asıl yapmacıklık orda
En iyi bölümdü bence 41X4
Çok tiyatro vari bir bölümdü. Witcher ve saray halkının tepkileri müzikal komedi gibiydi. Biraz daha konuları ciddi anlatmalarını beklerdim. Kötü bir olay yaşıyorlar 1 dk geçiyor sırıtmaya başlıyorlar. Yapmacıklık sevmem.
@Çiğdem @ForumdashDizide zaman karmaşası olmuş ama konuyu rahat anladım. Büyücü kızın aksiyon sahneleri iyiydi, bebek ölmez dedim öldürdüler şaşırdım
Sarışın küçük kızda bir şeyler var, koca ağaç bile şaşırdı sne kimsin diyor
Witcher ve çok konuşan çocuk arasında bende bir şey olacak dedim, çünkü çocuk, adamın dibinden ayrılmıyor witcher gel dese yapacak gibi
O kadar çok sarişindan bahsetmişin ki bölümü hatırlayamadım bi an5.Bölüm @Forumdash @MasacRE @Harunnn60
3.Bölümden sonra açık sahneler level atlıyor Ama fantastik öğeleride iyi olduğundan oralar ilgilendiriyor tabi beni
Bölüm bir çıplak herifle basladı kavanoza iğrenç şeyler bırakıyor kulak mulak korktumda gece gece 😱 😱 😱
Yamyam kızlar masal gibi bir ormandalar sarısın ecünnü kızda oralarda bişiler yapıyor @Harunnn60 sarısın mal kızları sever kesin favorisidir Şu 3 harfli sahneler güzeldi ormanda sarısın adamın yardımcısını öldürüyordu ama keşke ölseydi sevemedim ve adamıma sulanıcak diye hep tedirgin bakıyorum bunu bari sağlam olsun
Harem gibi bir yere giriyorlar tam rahmetlilik bir yer Kambur kız 3 harfliyi içinde tutmus keşke oda ölseydi çok gereksiz ama sarısın adam onuda kurtardı malesef
İki şarısın var birisi @Harunnn60 ormanda dolasan mal kadını Diğeride @MasacRE ile bizim herifO kadar çok sarişindan bahsetmişin ki bölümü hatırlayamadım bi an
Witchera sarişin mi diyorsunİki şarısın var birisi @Harunnn60 ormanda dolasan mal kadını Diğeride @MasacRE ile bizim herif
Sarısın adam dediğim o Tekrar oku şimdi istersenWitchera sarişin mi diyorsun
Anladım zaten yanındaki şiirci cocuktan Nefret ettim onun sahnelerinden. Seyir zevkimi öldürdüSarısın adam dediğim o Tekrar oku şimdi istersen
Bende aşırı gıcığım ona birde kambur kızaAnladım zaten yanındaki şiirci cocuktan Nefret ettim onun sahnelerinden. Seyir zevkimi öldürdü