Netflix The Witcher - Dizi Yorumları

Uykum gelmiyor cidden bu aralar :A akşam 11-12 gibi geliyor ama o saatte de uyumak istemiyorum :A gece zor uykum geliyor :A

Size de eğlence çıktı :( @Çiğdem
Ama yatmadan seni gördüme sevindim sizlerle sohbet etmeden yatmak istemiyordum @Forumdash oyüzden sevindim gelmene zaten nerde kaldı diyorduk :A Cicili bicili rüyalar ben kaçayım artık :bhr: :bhr: :bhr:

Uykum gelmiyor cidden bu aralar :A akşam 11-12 gibi geliyor ama o saatte de uyumak istemiyorum :A gece zor uykum geliyor :A

Size de eğlence çıktı :( @Çiğdem
Burdayız işte :X Erişkin bir insan günde 8 saat uymalıymış uyumayanlara günde 5 saatte yetıyormuş:X Gun içinde kestırme fırsatın varsa sorun yok zaten:A

Burdayız işte :X Erişkin bir insan günde 8 saat uymalıymış uyumayanlara günde 5 saatte yetıyormuş:X Gun içinde kestırme fırsatın varsa sorun yok zaten:A
5 ile 8 saati tamamlıyorum sorun değil ama asıl sorun yatma saatlerim düzensiz :A

Sanırım kahve çok içiyorjm birazda ondan kaynaklı :A

Sende 2 gündür bir neşe bir sakinlik var cidden, böyle dokunsan tüy gibi uçacaksın hayırdır :F @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Sana da iyi geceler bacım:bhr:
Nereye ya, bir şeyler içseydik :A
Yatmadan içiyorum sizede ikram edip kaçayım :A :A :A
1874808-uhteax.jpg

• Harika
Reactions: Harunnn60
@Harunnn60 la biz sevdik :A :A :A @Forumdash da kendine benzetecen senin gibi zevksizleşmeye başladı CW de bitmek üzere abicim kötü yola düşecek 😱😱😱

4 i izlede Harun sonra 5-6 izleriz yine seni tek bırakmadım Albinoda ve çoğu dizide oldu gibi :Z:Z:Z
Forumdash ayrıntılara önem veren zevk sahibi bir insan, senin aksine :A Çünkü dizinin eksileri ortada ve bunların söylenmesi gerekiyor :A
Materials naptın :A Ocak ayı bitti bitecek:A

Bu gece ilk bölüme bakmaya calişcam:X Cuma youya bakarız:X

Sezonu bitir nedemek istediğimizi anlıcan bacım:A
Bırak Materials'ı, daha Watchmen'e bile başlamadım :A
İki şarısın var birisi @Harunnn60 ormanda dolasan mal kadını :A Diğeride @MasacRE ile bizim herif :bhr: :bhr: :bhr:
Yine başladın pis yalanlarına :A