Benim Enes'liğimi kimse dolduramaz...kısmet , neyseki Enes'ler çok buralarda
Benim Enes'liğimi kimse dolduramaz...kısmet , neyseki Enes'ler çok buralarda
Değil Enes'liğini, yerini kimse doldurmaz?Benim Enes'liğimi kimse dolduramaz...
Dediğin doğru haklısın, kimse dolduramaz.Değil Enes'liğini, yerini kimse doldurmaz?
Onu öylesine dedim
Bu arada unutmadım, gelecek mesajlarına cevap. Gece şarjım çok azdı, müziği dinleyemedim ama bugün bir ara evde kimse kalmayacak. Kör karanlıkta dinleyenedim ama sessizlikle dinleyeceğim Zaten şuan bile akşam üstü gibi karanlık dışarısı
Dediğin doğru haklısın, kimse dolduramaz.
Gelsin bakalım bekliyorum.
Müzik için ise SHİNGEKİ NO KYOJİN destanının her müziği efsanedir. Normal müzikleri de çalan şarkılar da. Hatta bunu dinle başka bir tane daha atacağım o daha başka bir efsane. Ya da dur direk atayım onu dinlerken bunu da dinlersin.
Başka bir destan daha... Mümkünse altyazıları da okuyarak dinle. Seriyi ve ana karakterini özetliyor sözlerin anlamı...
Kapakta Ä harfi varmış, bizim buraların harfi, daha da ilgimi çektiDediğin doğru haklısın, kimse dolduramaz.
Müzik için ise SHİNGEKİ NO KYOJİN destanının her müziği efsanedir. Normal müzikleri de çalan şarkılar da. Hatta bunu dinle başka bir tane daha atacağım o daha başka bir efsane. Ya da dur direk atayım onu dinlerken bunu da dinlersin.
Başka bir destan daha... Mümkünse altyazıları da okuyarak dinle. Seriyi ve ana karakterini özetliyor sözlerin anlamı...
Düşüneyim izleme kısmınıMüziğinden ziyade destansı animeyi izlemesini önermek gerek ama müzikleri de tabi ki unutulmaz ?
Aslında onu da önerecektim de işte Zey hanıma güvenemediğim için o topa hiç girmedim...Müziğinden ziyade destansı animeyi izlemesini önermek gerek ama müzikleri de tabi ki unutulmaz ?
Almanca şarkı zaten. Evet sizin oraların harflerinden sanırım. SNK ile ilgili hediye vermekten asla gocunmam, o yüzden gönül rahatlığıyla dinleyebilirsin.Kapakta Ä harfi varmış, bizim buraların harfi, daha da ilgimi çekti
Yeni bir hediye olmuş oldu teşekkürler
Evdekileri şutlayayım hemen dinlerim
Ne konuda güvenmiyorsun? 😱 😱Aslında onu da önerecektim de işte Zey hanıma güvenemediğim için o topa hiç girmedim...
Animelere yaklaşımın konusunda vereceğin tepkiye güvenemedim, o yüzden girmedim o topa işte.Ne konuda güvenmiyorsun? 😱 😱
Seninle bir ara muhabbet olmuştu ve yine bir hediye zamanında ilk bölüme bakacağım demiştim ve hatta bakmıstımda ama sonra galiba o aralar yoğundum devamı gelmedi. Unuttum bile ne izlediğimi (ilk bununla başlanmalı dediğin anime)Animelere yaklaşımın konusunda vereceğin tepkiye güvenemedim, o yüzden girmedim o topa işte.
Seninle bir ara muhabbet olmuştu ve yine bir hediye zamanında ilk bölüme bakacağım demiştim ve hatta bakmıstımda ama sonra galiba o aralar yoğundum devamı gelmedi. Unuttum bile ne izlediğimi (ilk bununla başlanmalı dediğin anime)
yalnız aklima geldide küçüklüğümde isveç tv'de vardı anime ve ilgiyle izliyorduk ama hangisiydu onuda hatırlamıyorum Düşünebilirim aslında şans vermeyi ama beğenirmiyim bakacağız şuana kadar herkesin önerisine karşilık verdim ama misal Dark'ı beğenemedim biliyorsun @Tolstoyevski
ismi ne bu animenin tam olarak? Tamam söz ilerleyem aylarda şans vereceğin. Şu Oscar falan bi geçsin. Ona da bakarım ne olacak. Zaten beğenirsem en az 5 bölüm izlerim günlükBölümler 20 dakika olduğu için beğenmeme gibi bir ihtimalin zaten yok çünkü hikayesi muhteşem, hele ilk 2 bölüm, dramın bile en kaliteli hallerinden.. Dahası öpüşme sahnesi bile yok hatırladığım kadarıyla, yani su gibi akıp gidecektir Dark’in aksine
Dark demişken, Dark gibi şu an güncel olarak dünya üzerindeki en iyi diziyi, başyapıtı halen izlemedin mi? @MEnes ?? Şu kadarını söyleyeyim, Steins Gate’i seven birisinin Dark’i sevmeme ihtimali yok. Zaten alt tarafı topu topu 18 bölüm olduğu için, kaçırmanı tavsiye etmem çünkü yeni sezon başlamadan önce bir kez daha izlemek isteyeceksindir, öylesine muhteşem bir hikaye ?
ismi ne bu animenin tam olarak? Tamam söz ilerleyem aylarda şans vereceğin. Şu Oscar falan bi geçsin. Ona da bakarım ne olacak. Zaten beğenirsem en az 5 bölüm izlerim günlük
YouTube'de varsa telefondan izlerim
şiddet ve kan? hmm baya ilgi çekiciAttack on Titan ya da Shingeki no Kyojin olarak biliniyor ve yorumlara asla bakmaman lazım, çok spoiler veren tip ver keyfi kalmıyor sonra.
Dinledim şarkıyı ve beğendim tabiki. Bana en sevdiğin şarkıyı paylaşmış olmanda çok hoşTebrik ederim @Dosi , daha uzun yıllar forumda olursun umarım.
Benim sana hediyem en sevdiğim şarkı:
Tebrikler Zey nice mutlu, huzurlu, sağlıklı mesajların ve senelerin olsun. Forumda iyi ki tanımışım diyebileceğim az sayıda insandan birisin, biliyorsun zaten... Her daim keyif aldığım sohbetini, goygoyunu, göndermelerini, acımasızlıklarını ( ) ve tabi ki o muazzam sabrını(...) unutmayacağımdan emin olabilirsin. Birlikte daha nice mesajlarımız olsun.
Hediye seçiminde çok da başarılı olduğum söylenemez ancak bu efsanevi soundtrack iyi gider bence... Her ne kadar animeyi izlememiş de olsan bu sanat eserini dinleyebilirsin...
Öncelikle yazmış olduğun güzel sözlerin için çok teşekkürler. Seninle muhabete başladığımızdan beri her daim keyif alarak sohbetimiz oldu, dostluğunu, kişiliğini, fikirlerini beğendiğimi biliyorsin onun yanısıra eglenceli oluşun ve kendini sıvaman bile insana güzel geliyor Düşüncelerin karşılıklı olduğunuda biliyorum, verdiğim değerin karşılığını kat ve kat görüyorum ve büyüzden de bu arkadaşlık senelerdir devam etmekte.Dediğin doğru haklısın, kimse dolduramaz.
oo tempoluymuş bunun müziği, galiba jenerik?Müziğinden ziyade destansı animeyi izlemesini önermek gerek ama müzikleri de tabi ki unutulmaz ?
Teşekkürler