Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Senin sayende@Yiğitt Güzel başlamıssın yeni yıla başarıların devamını dilerim![]()
![]()
@Harunnn60 da güzel başlamış daha doğrusu benle başlamış tekrardan teşekkürler ve yeni yılda o geçen gece @Forumdash la sohbet ettiğimiz gibi umarım yeni yıla bu şekilde devam edersin çünkü sensizde forum olmuyor![]()
Yeni yıl sana yaradı bir sirkelenip kendine geldin gibi en azından geceleri burdasınSenin sayendeherkes bu ara zombi gibi takılıyor ama biz hariç
![]()
Mücadeleye devam ediyorum, pes etmeye gerek yok.Yeni yıl sana yaradı bir sirkelenip kendine geldin gibi en azından geceleri burdasın@Forumdash
Zaman çok çabuk akıyor burdakı günlerin kıymetini bilmeliyiz şu kutlama konularına bakıyorumda foruma geldiğimiz yıllar nostalji olmuş 😱 😱 😱
Birde enerjik gördüm seni 2020 de gerçi daha 7 gün oldu ama8
Mücadeleye devam ediyorum, pes etmeye gerek yok.![]()
Pozitif düşünüyorum ve umutlu olmaya çalışıyorumBirde enerjik gördüm seni 2020 de gerçi daha 7 gün oldu ama![]()
![]()
![]()
Demek reelin iyi durumda orayı yansıtıyorsun çünkü buraya keyfinin iyi olduğunu reel hayatının cici geçmesini anlayabiliyorumPozitif düşünüyorum ve umutlu olmaya çalışıyorum![]()
Siz olun da ben gelmeye çalişirim@Yiğitt Güzel başlamıssın yeni yıla başarıların devamını dilerim![]()
![]()
@Harunnn60 da güzel başlamış daha doğrusu benle başlamış tekrardan teşekkürler ve yeni yılda o geçen gece @Forumdash la sohbet ettiğimiz gibi umarım yeni yıla bu şekilde devam edersin çünkü sensizde forum olmuyor![]()
Siz olun da ben gelmeye çalişirim@Harunnn60
Yaa ilgi göstermeyince pehliyon gösterincede bir tuhaflık var diyon Allah Allah adanalı yavuz gibi diyeyim
Sinir mi etcen derken bile sinirleneyim mi
Sana da bacımZaten olmayınca siz yanı 2 de uyuyayım diyorum@Harunnn60
Şuan siz olmasanız uyuyor olurdum birde forumdash forumdan ayrılmadan öncekı son günlerimiz gibiyiz zor oldu ama o havaya tekrar girebildik
Cicili bicili rüyalar tekrardan @Forumdash @Harunnn60 ben artık kaçıyorum buz gibi oldu buralar yine görüşürüz![]()
Yaa ilgi göstermeyince pehliyon gösterincede bir tuhaflık var diyon Allah Allah adanalı yavuz gibi diyeyim![]()
![]()
@Forumdash
Tamam tamam takılıyorum sadeceSinir mi etcen derken bile sinirleneyim mi
Sana da bacım![]()
Şike yaptığını hepimiz biliyoruz