Oyunlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🎮

• Sinir Bozucu
Reactions: Harunnn60
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash
Mekanın sahibi The Last of Us’tır ve o yüzden Last of Us 2’in çıkacağı bir sene hiç mi hiç şansı yok bu oyunun yılın oyunu oscarı almasına :A
Steam sahibi kim. :A Left 4 Dead, Portal, Counter Strike,

Daha bak bunları saydım, şimdi ağır topa geldim :A 98 de çıkan Half Life, 2004 de çıkan Half Life 2 sonra ek paketleri :A yılın en iyi oyun ödülleri vs. Oyun sektörüne yön veren her zaman Half Life serisi olmuştur :A hösst :A

The Las of Us şuan gazla çalışıyor hikayesi de esinlenme bariz :A @Forumdash @Çiğdem

Oynadığım en zor oyun DARK SOULS 3'tür. Daha zorunu da oynayacağımı düşünmüyorum. Gerçekten inanılmaz zor... :A
Red Dead Redemption 2 ve oyundaki efsanevi Arthur Morgan karakteri tam senlik, eğer oynama şansın varsa kesinlikle kaçırmamalısın büyük keyif alacağından şüphem yok ama Witcher 3 bambaşka bir seviye elbette. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Oyun izlemeyi ilk senle başladım x men ve oyun konusunda sana borcluyum @Forumdash abicimde şahit olsunda artık pehlemeyi ara v erirsin herhalde :A :A :A
Sen bilgisayar çıkışlısın ama bu oyun sektörüne bu kadar uzak kalman çok şaşırtıcı cnm :( Cidden bazı kızlar senden daha iyi biliyor oyunları..

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Steam sahibi kim. :A Left 4 Dead, Portal, Counter Strike,

Daha bak bunları saydım, şimdi ağır topa geldim :A 98 de çıkan Half Life, 2004 de çıkan Half Life 2 sonra ek paketleri :A yılın en iyi oyun ödülleri vs. Oyun sektörüne yön veren her zaman Half Life serisi olmuştur :A hösst :A

The Las of Us şuan gazla çalışıyor hikayesi de esinlenme bariz :A @Forumdash @Çiğdem
Yalnız @Tolstoyevski oyun oynamıyor direk oyunun içine girmiş :A :A :A

Sen bilgisayar çıkışlısın ama bu oyun sektörüne bu kadar uzak kalman çok şaşırtıcı cnm :( Cidden bazı kızlar senden daha iyi biliyor oyunları..
15 Yıl ön ce tombik kızla sims oynardık bilgisayar oyunlarıyla hiç aram yok :A Atari son ra playsation daha önemliydi bizim için :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
2000lerde korsan CD alırdık, çizilmesi diye çok dikkat ederdim :F bazen CD içinde farklı oyun çıkardı :F ne günlerdi ya :A tabi sizin zamanız da daha zordur ulaşım :A
Atari oynardık çocukken hala bilgisayardan atari oyunlarını açarım :A :A :A
En son şuna Mario yuklemiştim 2000lerde :A CD'nin alt versiyonu disket :F CD bitirdi bunu ya:(
1578173945099.png