Şuan çok pahalı vr sistemi Türkiyede. Artık 5-6 sene sonra oynarız bu oyununu. @ÇiğdemHalf Life ve Counter da candır fAr cry'ım gibi
Şuan çok pahalı vr sistemi Türkiyede. Artık 5-6 sene sonra oynarız bu oyununu. @ÇiğdemHalf Life ve Counter da candır fAr cry'ım gibi
Bizim oynadığımızı oyna 15 yıl önceyıŞuan çok pahalı vr sistemi Türkiyede. Artık 5-6 sene sonra oynarız bu oyununu. @Çiğdem
Aa biz 2000lerde kantır oynadık yeter yeni oyunlar gelsinBizim oynadığımızı oyna 15 yıl önceyı
Oyun degileri vardi galiba o dönemlerde böyle şeyler hemen olmazdı. Ancak atariAa biz 2000lerde kantır oynadık yeter yeni oyunlar gelsin
@Forumdash 98 li yılları iyi bilir o zamanlar nasıldı acaba sen hatırlamıyorsun çok
2000lerde korsan CD alırdık, çizilmesi diye çok dikkat ederdim bazen CD içinde farklı oyun çıkardı ne günlerdi ya tabi sizin zamanız da daha zordur ulaşımOyun degileri vardi galiba o dönemlerde böyle şeyler hemen olmazdı. Ancak atari
Oyun izlemeyi ilk senle başladım x men ve oyun konusunda sana borcluyum @Forumdash abicimde şahit olsunda artık pehlemeyi ara v erirsin herhalde@Çiğdem oyunları da fethetti helal olsun kız. her konuda bir yorumun var cidden
Oyun degileri vardi galiba o dönemlerde böyle şeyler hemen olmazdı. Ancak atari
Atari oynardık çocukken hala bilgisayardan atari oyunlarını açarımAa biz 2000lerde kantır oynadık yeter yeni oyunlar gelsin
@Forumdash 98 li yılları iyi bilir o zamanlar nasıldı acaba sen hatırlamıyorsun çok
Steam sahibi kim. Left 4 Dead, Portal, Counter Strike,Mekanın sahibi The Last of Us’tır ve o yüzden Last of Us 2’in çıkacağı bir sene hiç mi hiç şansı yok bu oyunun yılın oyunu oscarı almasına
Red Dead Redemption 2 ve oyundaki efsanevi Arthur Morgan karakteri tam senlik, eğer oynama şansın varsa kesinlikle kaçırmamalısın büyük keyif alacağından şüphem yok ama Witcher 3 bambaşka bir seviye elbette.Oynadığım en zor oyun DARK SOULS 3'tür. Daha zorunu da oynayacağımı düşünmüyorum. Gerçekten inanılmaz zor...
Sen bilgisayar çıkışlısın ama bu oyun sektörüne bu kadar uzak kalman çok şaşırtıcı cnm Cidden bazı kızlar senden daha iyi biliyor oyunları..Oyun izlemeyi ilk senle başladım x men ve oyun konusunda sana borcluyum @Forumdash abicimde şahit olsunda artık pehlemeyi ara v erirsin herhalde
Yalnız @Tolstoyevski oyun oynamıyor direk oyunun içine girmişSteam sahibi kim. Left 4 Dead, Portal, Counter Strike,
Daha bak bunları saydım, şimdi ağır topa geldim 98 de çıkan Half Life, 2004 de çıkan Half Life 2 sonra ek paketleri yılın en iyi oyun ödülleri vs. Oyun sektörüne yön veren her zaman Half Life serisi olmuştur hösst
The Las of Us şuan gazla çalışıyor hikayesi de esinlenme bariz @Forumdash @Çiğdem
Yine iç karartıcı oyunları övüyorYalnız @Tolstoyevski oyun oynamıyor direk oyunun içine girmiş
15 Yıl ön ce tombik kızla sims oynardık bilgisayar oyunlarıyla hiç aram yok Atari son ra playsation daha önemliydi bizim içinSen bilgisayar çıkışlısın ama bu oyun sektörüne bu kadar uzak kalman çok şaşırtıcı cnm Cidden bazı kızlar senden daha iyi biliyor oyunları..
TWD ile güzel bir griş yaptın ama.15 Yıl ön ce tombik kızla sims oynardık bilgisayar oyunlarıyla hiç aram yok Atari son ra playsation daha önemliydi bizim için
Aaa o başka oyun hiç izlememiştim o yeni oldu şapkalı kızlaTWD ile güzel bir griş yaptın ama.
Son 4 ay
Son 5 ay
2000lerde korsan CD alırdık, çizilmesi diye çok dikkat ederdim bazen CD içinde farklı oyun çıkardı ne günlerdi ya tabi sizin zamanız da daha zordur ulaşım
En son şuna Mario yuklemiştim 2000lerde CD'nin alt versiyonu disket CD bitirdi bunu yaAtari oynardık çocukken hala bilgisayardan atari oyunlarını açarım
Ben bunu hatırlamıyorum @Çiğdem sen hatırlıyor musunEn son şuna Mario yuklemiştim 2000lerde CD'nin alt versiyonu disket CD bitirdi bunu ya Ekli dosyayı görüntüle 74538